Kazinotë më të mira online me MasterCard

Një nga faktorët kryesorë për zgjedhjen e një produkti kazino këto ditë është një sistem i besueshëm pagese. Ndërsa industria e iGaming rritet, zgjidhjet e pagesave po bëhen gjithashtu gjithnjë e më popullore. Si e tillë, zgjedhja e metodës më të mirë bankare është një detyrë sfiduese. Lojtarët duan kazino që ofrojnë veçori të pagesës gjithëpërfshirëse për përvojën e tyre të lojërave. Dhe, sistemi bankar që merr drejtimin është MasterCard.

MasterCard u ofron lojtarëve fleksibilitetin për të depozituar fonde në kazinotë online dhe për të arkëtuar fitimet në para reale. Prandaj, ai pranohet gjerësisht në pothuajse të gjitha kazinotë, duke u ofruar tregtarëve dhe bastorëve transaksione të pandërprera - një përvojë kumari që do ta vlerësoni përgjithmonë.

Kazinotë më të mira online me MasterCard
Çfarë është MasterCard?

Çfarë është MasterCard?

MasterCard është emri zyrtar i MasterCard Incorporation, një korporatë shumëkombëshe amerikane e shërbimeve financiare. Është kompania e dytë më e madhe e kartave të pagesave elektronike në Shtetet e Bashkuara. Kartat elektronike MasterCard paraqiten në dy forma: a Kartë debiti dhe a kartë Krediti.

Karta e debitit njihet edhe si kartë çeku dhe funksionon përmes sistemit "paguaj tani". Kjo i lejon mbajtësit e saj të kenë akses në fondet ekzistuese të parave në llogarinë e tyre rrjedhëse në mënyrë elektronike në vend që të paguajnë me çek ose para. Nga ana tjetër, një kartë krediti funksionon përmes një sistemi "paguaj më vonë", ku mbajtësit e kartelave blejnë mallra në një linjë krediti - një lloj kredie që bankat dhe institucionet e tjera financiare lëshojnë për mbajtësit e kartelave për t'ia shlyer bankës lëshuese me këste mujore.

Përafërsisht 25,000 banka dhe institucione të ndryshme financiare operojnë së bashku MasterCard. MasterCard nuk lëshon kredi për mbajtësit e saj të kartelave, por për bankat e saj anëtare, të cilat ata e bëjnë me emrat e tyre. Prandaj, MasterCard nuk ka asnjë përfshirje në përcaktimin e normave të interesit apo përcaktimin e tarifave vjetore në lidhje me kartën.

Çfarë është MasterCard?
Historia e MasterCard

Historia e MasterCard

Origjina e MasterCard gjurmohet në vitin 1966 kur Shoqata Ndërbankare e Kartave (ICA) u formua nga një grup bankash për të konkurruar me Bankën e Amerikës me bazë në Kaliforni. Rezultati i sfidës së ICA ishte "Master Charge: The Interbank Card" që përballet me BankAmericard me bazë në Kaliforni (tani kartë Visa) i lançuar në vitin 1958. Brenda dy viteve, ICA filloi të zgjerohej në tregjet globale duke bashkëpunuar me bankat në Evropë, Japoni , dhe Meksika. Emri i markës erdhi në qendër të vëmendjes në vitin 1979 kur ICA e quajti "Master Charge" në "MasterCard"

Sot, MasterCard është i disponueshëm në mbi 210 vende dhe territore dhe 150 monedha. Ajo ka 1.9 miliardë karta të aksesueshme në 35.9 milionë vende në të gjithë globin.

Historia e MasterCard
Depozitë me MasterCard

Depozitë me MasterCard

MasterCard është ndoshta kompania e dytë më e famshme e kartave të kreditit në botë pas VIZA. Historia e saj filloi në vitin 1966 kur një grup bankash, kryesisht banka kaliforniane, krijuan shoqatën e kartave ndërbankare. Në vitin 1979 ajo ndryshoi emrin e saj në atë që është sot, MasterCard. Sot tregtohet në bursën e Nju Jorkut.

Depozitë me MasterCard
Si të tërhiqni fondet e kazinosë në internet me MasterCard

Si të tërhiqni fondet e kazinosë në internet me MasterCard

Çdo lojtar që viziton një kazino lutet për më shumë tërheqje sesa depozita nga llogaria e tyre e kazinosë. Nuk është kurrë e lehtë të bëhesh fitues, por mjaft e sigurt që në një moment, disa lojtarë do të kenë aq fat për të fituar fitimin e dëshiruar. Këtu, tërheqja është shumë e rëndësishme, ose lojtari mund të humbasë paratë në kazinonë online.

Vite më parë, depozitimi në një kazino është më e lehtë se tërheqja e fondeve. Por sot, tërheqja është po aq e lehtë sa depozitat, sepse lojtarët do të dërgojnë fonde në llogaritë e tyre MasterCard. Si i tillë, stresi i tërheqjes së fondeve është eliminuar nga MasterCard.

Si të tërhiqni fondet e kazinosë në internet me MasterCard
Procesi i Tërheqjes

Procesi i Tërheqjes

Të gjithë lojtarët që dëshirojnë të pranojnë pagesën e kazinosë me MasterCard fillimisht duhet të hapin një llogari në një nga bankat që lëshojnë MasterCard për të kërkuar një kartë. Informacioni zakonisht në secilën kartë përfshin numrin e kartës (zakonisht 16 shifra), emrin e mbajtësit të kartës, datën e skadencës dhe kodin e sigurisë. Pasi të keni marrë një kartë, shkoni te llogaria e kazinosë me fondet fituese.

Hapni kazinonë "Arkëtari" në dispozicion në sit. Zgjidhni MasterCard nga opsionet e tërheqjes dhe futni saktë informacionin e kartës në hapësirat e duhura. Pastaj një lojtar mund të tërheqë shumën e nevojshme, zakonisht një minimum prej 20 $ me MasterCard. Shuma maksimale e parave varet nga ofruesi i kazinosë, por në shumicën e rasteve, në përgjithësi tejkalon 5,000 dollarë në një transaksion.

Përpunimi i kërkesës për tërheqje mund t'i marrë një ekipi të kazinosë në internet 24 orë. Pas kësaj, mbajtësi i kartës do të marrë fondet në llogarinë e lidhur me kartën brenda 2-4 ditëve të punës. Dhe në shumicën e rasteve, tërheqja e fondeve nga një kazino me MasterCard është falas, por ndonjëherë, mund të tërheqë një tarifë prej 2%.

Procesi i Tërheqjes
Si të merrni një Mastercard

Si të merrni një Mastercard

Kushdo që dëshiron një Mastercard duhet të aplikojë për shërbimet e tyre. Kjo do të thotë të plotësoni një aplikacion me Mastercard për të parë nëse aplikanti mund të kualifikohet. Pasi të kalojnë procesin e shqyrtimit për këtë, nëse gjithçka është në rregull, Mastercard do të miratojë aplikantin dhe do të vendosë një limit kredie.

Aplikantit do t'i jepet kartela e tij e kreditit, të cilën ata mund ta përdorin tani kudo që Mastercard pranohet. Kur një mbajtës i kartës dëshiron luani në një kazino online, ata fillimisht duhet të kërkojnë ata që reklamojnë se e marrin këtë kartë krediti si një nga mënyrat e tyre të pagesës.

Si të merrni një Mastercard
Përdorimi i Mastercard në kazinotë në internet

Përdorimi i Mastercard në kazinotë në internet

Një lojtar i regjistruar në kazino duhet të shkojë në seksionin e depozitave në faqe. Më pas, lëvizni poshtë derisa të shohin opsionin Mastercard. Duke klikuar mbi këtë do të hapet një ekran i ri. Këtu duhet të futen informacionet nga karta Mastercard.

Të gjitha udhëzimet duhet të futen saktë ose përndryshe pagesa mund të refuzohet për shkak të një gabimi. Zakonisht, informacioni i kërkuar do të jetë numri i gjatë i identifikimit në kartën e kreditit, së bashku me datën e skadencës. Gjithashtu, do të nevojitet një kod unik i cili gjendet në anën e pasme të kartës.

Përdorimi i Mastercard në kazinotë në internet
Të mirat dhe të këqijat e MasterCard

Të mirat dhe të këqijat e MasterCard

Kur bëni transaksione me karta krediti ose debiti në internet, kjo zakonisht shoqërohet me disa avantazhe dhe disavantazhe. MasterCard nuk është i ndryshëm pasi ka një listë të "pro dhe kundër" që çdo lojtar duhet të dijë.

Të kuptuarit se çfarë përfshin një kartë i ndihmon lojtarët të dinë se çfarë të presin nga karta dhe si do t'u shërbejë. Prandaj, më poshtë janë të mirat dhe të këqijat e MasterCard që çdo lojtar i kazinosë duhet të kuptojë.

Pro

 • Ka mbrojtje nga vjedhjet dhe mashtrimet.
 • Ka mbrojtje blerjeje.
 • Përgjithësisht i miratuar në pothuajse të gjitha kazinotë në internet.
 • Depozita të menjëhershme falas
 • Siguri bankare në kazinotë e besueshme në internet.
 • Garanci të zgjeruara për mallrat dhe shërbimet e blera.
 • Komoditet shtesë me aplikacionet e bankingut celular.
 • Bonus special dhe ofertë promovimi me kompanitë partnere.

Kundër

 • Tërheqjet ndonjëherë mund të zgjasin deri në pesë ditë pune për të mbërritur në llogarinë e mbajtësit të kartës.
 • Mund të tërheqë një tarifë tërheqjeje prej 2%.

Ky informacion u tregon lojtarëve të kazinosë vlerën e kartës që ata mbajnë. Përfitimet dhe të metat gjithashtu i ndihmojnë ata të vendosin se si të përdorin MasterCard-in e tyre. Është thelbësore që lojtarët e fatit të kenë parasysh këtë informacion.

Të mirat dhe të këqijat e MasterCard
A është MasterCard e sigurt për t'u përdorur?

A është MasterCard e sigurt për t'u përdorur?

Para se të nisni një udhëtim, është e mençur të dini nivelin e sigurisë së tranzitit. Paratë nuk janë të lehta për t'u marrë këto ditë; për shkak të kësaj, asnjë lojtar i fatit nuk do të dëshirojë të përdorë kartën e tij në një platformë që nuk garanton siguri. Përveç kësaj, lojtarët janë të prirur për të mbrojtur të dhënat e tyre në internet, në mënyrë që kur loja të përfundojë, asgjë nuk i shqetëson ata. Prandaj, është mirë të dini nëse MasterCard është i sigurt për t'u përdorur për transaksione.

Pa zhurmë, përgjigjja e thjeshtë është "po". MasterCard është përgjithësisht i sigurt për t'u përdorur në kazinotë e besuara në internet sepse ofron shërbime të jashtëzakonshme sigurie për klientët e saj. Ai u ofron mbajtësve të kartës së tij falas Mbrojtje nga Vjedhja e ID-së - një sistem i krijuar për të zbuluar vjedhjen e identitetit për ta zgjidhur ose parandaluar atë.

MasterCard përdor teknologjinë moderne të çipave për të forcuar kartat e saj. Kjo i bën kartat më të besueshme dhe të sigurta gjatë blerjeve në internet ose kur përdoren në dyqanet lokale. MasterCard SecureCode ofron mbrojtje shtesë për njerëzit që blejnë online. Ky kod është unik dhe duhet të përdoret për të miratuar të gjitha blerjet e bëra në internet - si fjalëkalimi një herë (OTP) ose futja e një PIN në një ATM.

Përdoruesit mund të shkojnë më tej për të siguruar kartat e tyre duke aplikuar për tokenizim. Kjo u siguron mbajtësve të kartës një kod unik që mund të përdorin në vend të numrave 16 shifrorë që gjenden në kartë.

Këshilla për sigurinë e MasterCard

Çelësi për të shmangur mashtrimin me kartën e kreditit është mbrojtja e informacionit të kartës kur e përdorni atë në internet. Ndjekja e udhëzimeve thelbësore do t'i ndihmojë mbajtësit e kartës të mbrojnë informacionin e tyre MasterCard sa herë që e përdorin atë.

Përdoreni atë në faqet e internetit të besuara: Është e përshtatshme që lojtarët e kazinosë t'i përdorin kartat e tyre vetëm në faqet e internetit të kazinosë që u besojnë. Shmangni klikimin e lidhjeve në emailet e pakërkuara që mund ta çojnë dikë në një faqe të rreme të krijuar për të vjedhur informacionin e kartës së përdoruesve. Lojtarët duhet të konfirmojnë se janë në faqen e duhur të internetit duke shtypur URL-në direkt në shfletuesin e tyre të internetit.

Mos përdorni karta nga vende publike: Kompjuterët dhe rrjetet publike nuk janë të besueshëm dhe të sigurt. Hakerët mund të vjedhin detajet e pagesës së mbajtësve të kartës në vende publike, sepse ata kompjuterë mund të kenë të instaluar softuer spyware. Kjo mund të kapë informacionin e hyrjes dhe kartës së përdoruesve, duke përfshirë numrat e kartës së kreditit.

Mbroni kompjuterin nga viruset dhe hakerat: Antivirus dhe anti-spyware mund të mbrojnë kompjuterët personalë nga sulmet. Përdoruesit duhet të sigurojnë se instalojnë softuer antivirus me reputacion.

A është MasterCard e sigurt për t'u përdorur?
Bankat që lëshojnë MasterCard si opsion pagese

Bankat që lëshojnë MasterCard si opsion pagese

Në ditët e para të MasterCard, vetëm disa banka e lëshonin kartën. Disa nga këto banka janë ende shumë të besueshme në biznesin e emetimit të kartave për rrjetin MasterCard. Me këtë thënë, tre aksionerët më të mëdhenj të MasterCard (bankat që lëshojnë kartat e saj të kreditit) deri më sot janë Bank of America, JPMorgan Chase dhe Citigroup.

Bankat që lëshojnë MasterCard si opsion pagese
Sistemet Bankare që lëshojnë MasterCard

Sistemet Bankare që lëshojnë MasterCard

Sot, MasterCard ka bashkëpunuar me disa organizata financiare në më shumë se 200 rajone anembanë globit për të lëshuar kartat e saj për klientët e tyre. Bankat e tjera emetuese janë:

Organizatat monetare të mesme të mëdha: MasterCard dëshiron që organizatat monetare të bëjnë më shumë fitime krahas saj. Prandaj, u ofron atyre karta krediti dhe debiti për të ofruar zgjidhje shtesë pagese për klientët e tyre.

Unionet e kreditit dhe bankat e komunitetit: MasterCard ka përdorur një markë të fuqishme globale, teknologji shpikëse dhe ka demonstruar strategji marketingu për të ndihmuar unionet e kreditit dhe bankat e komunitetit të zhvillojnë biznesin e tyre duke i lejuar ato të shpërndajnë kartat MasterCard tek klientët e tyre.

Sistemet Bankare që lëshojnë MasterCard
Kostoja e MasterCard për transfertat e parave

Kostoja e MasterCard për transfertat e parave

Tregtarët dhe mbajtësit e kartave MasterCard duhet të kuptojnë modelin ekonomik që rrethon pagesat dhe transaksionet. Kostoja e transferimit të parave me MasterCard varet nga shumë faktorë të diskutuar më poshtë. Megjithatë, tarifa mesatare e përpunimit të kartave bie midis 1.5% dhe 2.6%.

Pavarësisht nëse mbajtësit e kartës e fusin kartën e tyre në lexuesin e çipit ose e rrëshqitin kartën, shumë gjëra ndodhin më poshtë. Transaksioni shkon përtej kartës, dyqanit të tregtarit dhe bankës emetuese. Ai përfshin sa vijon:

Lëshuesi i kartës: Kjo është banka (kompani e kartave të kreditit), siç është Banka e Amerikës, që lëshon karta krediti për klientët e saj. Bankat emetuese punojnë me MasterCard për të përpunuar transaksionet duke zbritur tarifat e këmbimit për bankat për të mbuluar operacionet dhe rrezikun e tyre.

Rrjeti i kartës së kreditit: Kjo është marka MasterCard që merr tarifën e vlerësimit për përdorimin e rrjetit të saj.

Tregtari: Ky është biznesi ose dyqani që pranon pagesën, qoftë online ose personalisht.

Banka blerëse: Kjo është banka ku tregtarët mbajnë llogaritë e tyre. Ofruesi i përpunimit lehtëson një marrëdhënie midis tregtarëve dhe bankës blerëse.

Procesori i pagesave: Vendosni mbajtësit e kartës me një llogari shitësi dhe përpunoni transaksionet. Procesori i pagesave është e vetmja palë e drejtpërdrejtë që lidh mbajtësit e kartelave me bankat.

Kostoja e MasterCard për transfertat e parave
Vendet ku MasterCard është popullor

Vendet ku MasterCard është popullor

MasterCard ka një prani globale dhe ndërton struktura për konsumatorët në Amerikën e Veriut (Shtetet e Bashkuara dhe Kanada), Azi/Paqësor, Lindjen e Mesme dhe Afrikë, Amerikën Latine dhe Karaibe dhe Evropë.

Vendet ku MasterCard është popullor
3 kazinotë më të mira në internet që pranojnë Mastercard

3 kazinotë më të mira në internet që pranojnë Mastercard

Këto janë kazinotë kryesore të Mastercard të CasinoRank që mund të jenë fantastike për t'u provuar:

 1. 1xBet
 2. Betmaster
 3. Kazumo
3 kazinotë më të mira në internet që pranojnë Mastercard
Si i vlerëson KazinoRank Metodat Bankare

Si i vlerëson KazinoRank Metodat Bankare

Ekipi CasinoRank synon t'u sigurojë lojtarëve të tij më të mirën, të besuarin dhe metodat më të besueshme bankare të disponueshme në internet. Duke përdorur një proces rishikimi unik dhe të plotë, ekipi i CasinoRank mund të nxjerrë në pah dobësitë dhe pikat e forta të sistemeve të pagesave përpara se t'i shtojë ato në këtë faqe interneti.

Të gjitha metodat bankare në këtë faqe i kanë rezistuar kohës pasi kanë kaluar nëpër furrë. Si i tillë, komuniteti i lojtarëve në këtë platformë shërbehet vetëm nga bankat e besuara. Kriteret mbi të cilat ata janë përzgjedhur përfshijnë:

Mbrojtje dhe siguri

Futja e të dhënave të kartës personale ose bankare në internet kërkon që banka që trajton transaksionin të jetë e sigurt dhe e sigurt. Ky është prioriteti në CasinoRank, duke siguruar që detajet e lojtarëve të tij të mbrohen - duke përfshirë emailet, emrat e mbajtësve të kartës, kodin e sigurisë së kartës, kodin 16 shifror të kartës dhe të tjera.

Mbështetja e Klientit

Marrja e vëmendjes së ekipit mbështetës të një banke kur është më e nevojshme është thelbësore. Problemet mund të dalin me pagesa në çdo kohë dhe lojtarët nuk duhet të presin deri në fund të moshave për t'i zgjidhur ato çështje. Si i tillë, CasinoRank sigurohet që sistemet bankare partnere të ofrojnë cilësi dhe mbështetje të menjëhershme. Gjithashtu siguron që këto sisteme pagesash të jenë të aksesueshme në mënyra të ndryshme.

Popullariteti

Nuk ka tendencë që bankat e dyshimta të mos zhgënjejnë përdoruesit e tyre. Prandaj, ekipi në CasinoRank punon vetëm me zgjidhje financiare të njohura, udhëheqëse në industri për t'u ofruar lojtarëve të kazinosë në këtë faqe interneti shërbime të shkëlqyera bankare.

Kriptimi i vlefshëm SSL

Pavarësisht nëse lojtarët e kazinosë luajnë për emocione ose duan të fitojnë shumë, të dhënat dhe privatësia e tyre janë thelbësore për CasinoRank. Prandaj, ky shërbim kazino bashkëpunon me bankat që janë të koduara. Kjo siguron që lojtarët që përdorin sistemin bankar të kenë të dhënat e tyre të mbrojtura nga mashtruesit dhe hakerat. Sistemet bankare të orientuara nga siguria mbajnë një shenjë me dry jeshil ose një simbol HTTPS në fillim të URL-së së faqes së tyre të internetit.

Aksesueshmëria

Mund të jetë zhgënjyese të mos fitosh akses në një sistem pagese kur është më e nevojshme. Lojtarët e kazinosë në internet mund të vendosin të luajnë në çdo kohë të ditës, madje edhe në mesnatë. Prandaj, sistemet bankare të përdorura në këtë platformë janë lehtësisht të aksesueshme, qoftë ditën apo natën.

Ekipi CasinoRank luan gjithashtu lojëra kazino dhe kupton se çfarë duhet për të përdorur zgjidhje standarde të pagesave kur luani kumar në internet. Për këtë arsye, lojtarët në këtë faqe interneti nuk kanë gjë tjetër veçse vetëm sistemet bankare më të besueshme në industri.

Si i vlerëson KazinoRank Metodat Bankare
Siguria në lojërat e fatit

Siguria në lojërat e fatit

Nëse ju ose dikush që njihni keni nevojë për ndihmë për shkak të problemeve të lojërave të fatit, ju lutemi vizitoni këto faqe interneti më poshtë:

Siguria në lojërat e fatit

FAQ

Gjithçka që duhet të dini për kazinotë

Cila kazino pranon Mastercard?

Funksionalisht të gjitha kazinotë pranojnë Mastercard. Megjithatë, kjo është ende e kushtëzuar në bazë të kazinosë.

A ka ndonjë tarifë depozitimi me Mastercard?

Jo. Nuk ka tarifa depozitash me Mastercard, kazino mbart tarifat e depozitës.

A është Mastercard i sigurt për t'u përdorur për kazinotë në internet?

Mastercard është një opsion tepër i sigurt në kazinotë online. Mastercard ka të gjitha llojet e masave të sigurisë kur përdorni kartën tuaj për pagesa në internet në kazino.

A ka një bonus Mastercard për klientët e rinj?

Shumica e kazinove online ofrojnë bonuse të mirëseardhjes. Nëse është specifike për Mastercard, do të ndryshojë midis kazinove.

A kam nevojë për një lidhje interneti për të përdorur Mastercard?

Po. Për të përpunuar transaksionet, duhet të jeni të lidhur me internetin nëpërmjet Wi-Fi ose të dhënave celulare.

Cilat metoda të verifikimit të mbajtësit të kartës pranohen?

Mastercard mbështet Chip & PIN, pa kontakt, çip dhe nënshkrim, dhe rrëshqitje dhe nënshkrim.

A mund të bllokojë Mastercard lojërat e fatit?

Kjo ndodh në bazë të kazinosë. Por ju, si përdorues, nuk do të bllokoheni për përdorimin e Mastercard.

Cilat janë disa monedha që pranon Mastercard?

Mastercard pranon të gjitha monedhat, megjithatë kini parasysh se cila është monedha juaj e origjinës. Kjo do të përcaktojë gjithashtu se cilat opsione të monedhës janë në dispozicion për ju.

Cilat oferta të kazinosë Mastercard ofrohen në kazinotë online?

Tregtarët e kazinosë Mastercard ofrojnë shumë bonuse: Ju merrni bonuse kazino për t'u regjistruar, për të bërë një depozitë, për të luajtur një lojë dhe madje edhe për të humbur para, në formën e bonuseve të kthimit të parave. Bonuset dhe përfitimet specifike ndryshojnë dhe janë specifike për secilën kazino.

A ka ndonjë tarifë për të bërë një tërheqje të kazinosë në internet Mastercard?

Jo. Për të paguar një kazino me Mastercard nuk kërkohet asnjë tarifë. E njëjta gjë vlen edhe për tërheqjet: Si rregull i përgjithshëm, nuk ka as komisione për të bërë tërheqje. Ju po paguani një komision vjetor në bankën tuaj me emrin "tarifa vjetore operative".