Kazinotë më të mira online me Handelsbanken

Handelsbanken është një nga bankat më të mëdha suedeze. Ai kujdeset për klientelën ndërkombëtare, duke synuar kryesisht klientët nga Evropa Veriore. Midis klientëve të saj ka edhe lojtarë, të cilët përdorin shërbimin e pagesave për depozitat dhe tërheqjet nga kazinotë online.

Banka ka pasur një reputacion të mirë për më shumë se 150 vjet që ka funksionuar. Është i njohur për besueshmërinë, sigurinë e mirë dhe shërbimin efikas ndaj klientit, duke e bërë atë një metodë të shkëlqyer pagese për shumicën e lojtarëve.

Shumica e kazinove me bazë në Evropën Veriore rendisin Handelsbanken midis opsioneve të pagesës që do të thotë se lojtarët nuk kanë vështirësi të gjejnë kazinotë në internet që pranojnë mënyrën e pagesës.

Si të bëni një depozitë me HandelsbankenSi të tërhiqeni përmes Handelsbanken
Si të bëni një depozitë me Handelsbanken

Si të bëni një depozitë me Handelsbanken

Përdorimi i Handelsbanken për të depozituar fonde në një kazino online është mjaft e lehtë. Punonjësit duhet së pari të sigurohen se kanë një llogari bankare Handelsbanken dhe llogaria ka fonde të mjaftueshme për depozitimin. Kazinoja në internet duhet gjithashtu të mbështesë mënyrën e pagesës Handelsbanken.

Lojtarët duhet së pari të hyjnë në llogaritë e tyre të kazinosë në internet ose të krijojnë një llogari nëse janë të rinj në lojërat e fatit në internet. Më pas ata mund të shkojnë në faqen bankare të kazinosë dhe të gjejnë opsionin e depozitimit Handelsbanken. Klikimi mbi opsionin do t'i ridrejtojë përdoruesit në faqen e bankingut online të Handelsbanken, ku ata duhet të identifikohen duke përdorur kredencialet e tyre.

Pas një identifikimi të suksesshëm, hapat e ardhshëm janë të futni shumën që do të depozitoni, të konfirmoni se të gjitha detajet janë të sakta dhe të autorizoni transaksionin. Nëse pagesa kryhet me sukses, fondet do të depozitohen menjëherë në llogarinë e kazinosë së lojtarit. Megjithatë, mund të duhen disa minuta nëse pagesat bëhen në një kazino me bazë në vende të ndryshme.

Tarifat dhe limitet e depozitave

Handelsbanken zakonisht nuk ngarkon asnjë tarifë për depozitat në kazino. Megjithatë, transfertat ndërkombëtare mund të tërheqin tarifat e konvertimit të monedhës, të cilat banka i ngarkon. Kufiri minimal i depozitave është 10 €, i cili mund të ndryshojë në kazino të ndryshme në internet. Shuma maksimale e depozitës është 10,000 SEK në ditë.

Si të bëni një depozitë me Handelsbanken
Si të tërhiqeni përmes Handelsbanken

Si të tërhiqeni përmes Handelsbanken

Handelsbanken është një mundësi e shkëlqyer për të bërë tërheqje nga një kazino në internet. Punonjësit duhet së pari të hyjnë në llogaritë e tyre të kazinosë dhe të kontrollojnë gjendjen e llogarisë së tyre përpara se të fillojnë procesin e tërheqjes. Gjendja e llogarisë duhet të jetë më shumë se shuma minimale e lejuar e tërheqjes. Është gjithashtu e këshillueshme që lojtarët të kalojnë termat dhe kushtet e tërheqjes së kazinosë përpara fillimit të procesit për t'u siguruar që nuk bëjnë asnjë shkelje.

Më pas, lojtari kalon në seksionin e tërheqjes në faqen bankare. Shumica e kazinove zakonisht kanë të gjitha metodat e mbështetura të tërheqjes të populluara në një listë. Puntorët mund të kalojnë nëpër listë për të gjetur Handelsbanken dhe të klikojnë mbi të.

Shfaqet një faqe pop-up, në të cilën lojtarët duhet të plotësojnë të dhënat bankare, si numrin e llogarisë bankare në të cilën do të dërgohen fondet e tërhequra dhe shumën për të tërhequr. Hapi i fundit është paraqitja e kërkesës për tërheqje, të cilën lojtarët duhet ta bëjnë vetëm pasi të konfirmojnë se të gjitha informacionet e dhëna janë të sakta.

Koha e përpunimit

Koha që u duhet kazinove online për të përpunuar kërkesat për tërheqje të Handelsbanken zakonisht ndryshon në kazino të ndryshme. Më së shumti varet nga sa shpejt kazinoja vlerëson kërkesën për tërheqje dhe miraton transaksionin përpara se të lëshojë fondet. Në mënyrë tipike, zgjat nga tre ditë deri në dy javë.

Shumica e bankave zakonisht dërgojnë njoftime te mbajtësit e llogarisë për t'i informuar kur paratë janë depozituar në llogarinë e tyre nga kazinotë online. Diçka për t'u theksuar është se lojtarët nuk mund të përdorin fondet e tërhequra për të luajtur kumar gjatë përpunimit, pavarësisht se sa kohë zgjat.

Shuma e tërhequr zakonisht hiqet nga gjendja e llogarisë së kazinosë në internet menjëherë pas paraqitjes së kërkesës për tërheqje. Handelsbanken nuk ngarkon tarifat e tërheqjes pavarësisht nga shuma e tërhequr. Megjithatë, disa kazino mund të paguajnë tarifa për përpunimin e tërheqjes.

Kufijtë e tërheqjes

Kufijtë e tërheqjes së Handelsbanken ndryshojnë nga një kazino online në tjetrën. Shumica e kazinove zakonisht kanë një kufi më të ulët prej 10 €, por ky mund të jetë shumë më i lartë për kazinotë me rul të lartë. Kufiri maksimal i tërheqjes është 10,000 SEK në ditë, që është shuma maksimale e transaksionit që lejon Handelsbanken. Megjithatë, kufiri mund të jetë më i ulët në disa kazino.

A është e mundur të tërhiqeni përmes celularit?

Handelsbanken u lejon lojtarëve të përdorin telefonat inteligjentë për të tërhequr fonde nga llogaritë e tyre të kazinosë, për sa kohë që kazinotë janë miqësore me celularin. Procesi i tërheqjes është përgjithësisht i njëjtë si kur përdorni një PC. Dallimi i vetëm mund të jetë në ndërfaqen e përdoruesit, veçanërisht për kazinotë në internet që kanë aplikacione celulare.

Si të tërhiqeni përmes Handelsbanken