Kazinotë më të mira online me DragonPay

A e dini se mbi 34 milionë të rritur filipinas janë pa bankë? Kjo do të thotë se shumë tregtarë në Filipine nuk janë në gjendje të pranojnë pagesa nëpërmjet përdorimit të bankingut në internet, kartës së kreditit, kartës së debitit ose mënyrave të tjera të pagesës. Për të kapërcyer këtë pengesë, Dragonpay hyri si një platformë kryesore e pagesave në internet. Dragonpay hap botën e tregtisë elektronike në Ishujt Filipine duke ofruar zgjidhje pagese në internet përmes portës së saj të pagesave. Me shumë tregtarë në internet nën brezin e tij në industrinë e prodhimit, udhëtimit, logjistikës, qeverisë, arsimit dhe shitjes me pakicë, fokusi kryesor i Dragonpay është të sigurojë që tregtarët dhe klientët online të kenë shumë mënyra për të përpunuar dhe pranuar pagesa në internet.

Ne kemi mbledhur të gjithë informacionin që duhet të dini për Dragonpay për lehtësinë tuaj më poshtë. Duke kuptuar se si funksionon Dragonpay, ofertat e tij dhe si krahasohet me ofruesit alternativë të pagesave në internet, do të jeni plotësisht të pajisur për të përdorur këtë sistem pagese në një kazino online Dragonpay në një kohë të shkurtër. Le të hedhim një vështrim më të afërt.

Kazinotë më të mira online me DragonPay
Çfarë është Dragonpay?

Çfarë është Dragonpay?

Si përgjigje ndaj nevojës në rritje të klientëve dhe bizneseve filipinase për kanale alternative pagese për para, themeluesi dhe CEO, Robertson "Dick" Chiang themeloi Dragonpay në 2010. Duke bërë këtë, Chiang u ofroi konsumatorëve filipinas më shumë mënyra për të paguar. Me selinë e tij qendrore të vendosur në qytetin e Makati, Dragonpay u jep tregtarëve, shitësve me pakicë, kompanive dhe klientëve mundësinë për të dërguar dhe pranuar mënyra të ndryshme pagese përmes një platforme të sigurt dixhitale - duke u vendosur si një portë pagese me një ndalesë. Gama e gjerë e kanaleve të tij të besuara dhe të mbështetura përfshin GCash, pagesat me celular, PayMaya, Cash Express, banka të mëdha si BDO Network Bank, BI dhe UnionBank. Përveç këtyre kanaleve, Dragonpay madje mbështet kanale të tilla si shitore fizike pa recetë, duke përfshirë qendrat e dërgesave, qendrat e pagesave dhe ATM-të. Duke pritur veçori shtesë që promovojnë mënyra alternative dhe progresive për të marrë dhe dërguar para, Dragonpay konsiderohet një zgjidhje pagese e teknologjisë së lartë, e zhvilluar për integrimin shumëkanalësh dhe përpunimin e pagesave pa fërkime.

Me gati 13 vjet përvojë dhe mbi 11 milionë klientë nën brezin e saj, kjo zgjidhje pagese ka realizuar mbi 130 milionë transferta parash deri më sot. Dragonpay është pa dyshim një nga metodat më të mëdha dhe më të arritshme, të përshtatshme dhe të besueshme të pagesës që kanë parë ishujt Filipine gjatë dekadës së fundit - me shumë mundësi për rritje dhe zgjerim në prezantimin e filipinasve me më shumë mënyra për të paguar.

Çfarë është Dragonpay?
Depozitimi me Dragonpay në një Kazino Online

Depozitimi me Dragonpay në një Kazino Online

Për shkak të aftësisë së Dragonpay për të pritur një mori opsionesh pagese të besuara në internet dhe pa recetë brenda zgjidhjes së tij të pagesave, është e kuptueshme pse kjo zgjidhje po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar. Shumë lojtarë filipinas po i drejtohen portës së pagesave si një mjet i përshtatshëm për të filluar të luajnë dhe të bëjnë depozita në kazino. Si konsumator, ju mund të bëni pagesa ose depozita duke përdorur Dragonpay në tre mënyra kryesore:

Bërja e një depozite duke përdorur metodat e pagesës në internet

 1. Vizitoni kazinotë në internet që mbështesin Dragonpay dhe shkoni te ekrani i pagesës së depozitave.
 2. Zgjidhni Dragonpay nga lista e opsioneve të pagesës dhe zgjidhni mënyrën e preferuar të pagesës.
 3. Përdorni numrin e referencës dhe udhëzimet e dërguara me email për të bërë depozitën.
 4. Shkruani shumën e saktë që dëshironi të depozitoni.
 5. Konfirmoni detajet e pagesës në internet dhe prisni që Dragonpay t'ju njoftojë pasi të përfundojë transferimi.

Bërja e një depozite duke përdorur aplikacionin Dragonpay

 1. Hapni aplikacionin Dragonpay dhe regjistrohuni në llogarinë tuaj me të dhënat tuaja të hyrjes - zakonisht emailin dhe fjalëkalimin tuaj.
 2. Ndiqni udhëzimet e pagesës të dhëna nga ju.
 3. Depozitoni fonde në llogarinë tuaj duke përdorur një nga kanalet e mbështetura të pagesës.
 4. Drejtohuni te kazinoja online që pranon depozitat e Dragonpay.
 5. Shkoni te seksioni i pagesave të depozitave dhe zgjidhni Dragonpay nga lista e zgjidhjeve të pagesave.
 6. Hyni në portalin e pagesave përmes aplikacionit dhe shkruani shumën e saktë që dëshironi të depozitoni.
 7. Konfirmoni detajet e pagesës në internet dhe prisni që Dragonpay t'ju njoftojë pasi të përfundojë transferimi.

Bërja e një depozite duke përdorur pikat pa recetë

 1. Sigurohuni që të keni grupin e udhëzimeve të dërguara nga Dragonpay për depozitat fizike.
 2. Vizitoni bankën tuaj dhe konfiguroni pagesën e depozitës duke përdorur udhëzimet e dhëna.
 3. Bëni pagesën dhe jeni gati të shkoni!

Është e rëndësishme të theksohet se Dragonpay ka udhëzime të ndryshme pagese për transaksion. Prandaj, ne rekomandojmë që lojtarët të kuptojnë plotësisht hapat që duhet të ndërmarrin përpara se të bëjnë një depozitë në kazino. Lista e udhëzimeve të Dragonpay që dërgohet në adresën tuaj të emailit do të përfshijë numrin e llogarisë ku duhet të depozitoni, institucionin bankar dhe numrin tuaj të referencës. Disa objekte pranojnë Dragonpay përmes ATM-ve. Megjithatë, këtë mund ta bëni vetëm nëse tregtari e pranon këtë si një lloj mënyre pagese. Në këtë rast, do të merrni edhe një sërë udhëzimesh për të kryer pagesën e depozitës në ATM.

Kufijtë e depozitave ditore me Dragonpay

Nëse një klient ka akses në aplikacionin e plotë të Dragonpay, nuk zbatohen kufizime ose kufij ditorë për transaksion. Kjo do të thotë që përdoruesit janë të lirë të bëjnë depozita në kazino duke përdorur sa më shumë para që duan. Sidoqoftë, nëse lojtarët përdorin Dragonpay Lite, kufiri i transferimit për 24 orë është 100,000 PHP dhe kufiri për depozitë është 10,000 PHP.

Depozitimi me Dragonpay në një Kazino Online
Si të bëni një tërheqje duke përdorur Dragonpay

Si të bëni një tërheqje duke përdorur Dragonpay

Bërja e tërheqjeve në kazinotë online përmes Dragonpay ndjek një qasje të ngjashme me atë të depozitimit të parave. Si konsumator, ju gjithashtu mund të bëni tërheqje duke përdorur Dragonpay në tre mënyra kryesore:

Tërheqja duke përdorur metodat e pagesës në internet

 1. Vizitoni faqen e internetit të kazinosë në internet dhe shkoni në ekranin e pagesës së tërheqjes.
 2. Zgjidhni Dragonpay nga lista e zgjidhjeve të pagesave dhe zgjidhni mënyrën e preferuar të pagesës.
 3. Përdorni numrin e referencës dhe udhëzimet e pagesës të dërguara me email për të bërë tërheqjen.
 4. Futni shumën që dëshironi të tërhiqni.
 5. Konfirmoni detajet e pagesës në internet dhe prisni që Dragonpay t'ju njoftojë pasi të përfundojë transferimi.

Tërheqja duke përdorur aplikacionin Dragonpay

 1. Hapni aplikacionin Dragonpay dhe regjistrohuni në llogarinë tuaj me të dhënat tuaja të hyrjes - zakonisht emailin dhe fjalëkalimin tuaj.
 2. Ndiqni udhëzimet e pagesës për tërheqje të dhëna nga ju.
 3. Drejtohuni në ndonjë nga kazinotë në internet Dragonpay.
 4. Shkoni te seksioni i tërheqjes së pagesave dhe zgjidhni Dragonpay nga lista e zgjidhjeve të pagesave.
 5. Hyni në portalin e pagesave përmes aplikacionit dhe shkruani shumën që dëshironi të tërhiqni.
 6. Konfirmoni detajet e pagesës në internet dhe prisni që Dragonpay t'ju njoftojë pasi të përfundojë transferimi.

Tërheqja duke përdorur shitore pa recetë

 1. Sigurohuni që të keni grupin e udhëzimeve të dërguara nga Dragonpay për tërheqje fizike.
 2. Vizitoni bankën tuaj dhe konfiguroni pagesën e tërheqjes duke përdorur udhëzimet e dhëna.
 3. Tërhiqni paratë tuaja dhe transaksioni përfundon!
Si të bëni një tërheqje duke përdorur Dragonpay
Kufijtë ditorë të tërheqjes me Dragonpay

Kufijtë ditorë të tërheqjes me Dragonpay

Kufijtë ditorë të tërheqjes janë të njëjta me kufijtë ditorë të depozitave. Nëse klientët kanë akses në aplikacionin e plotë të Dragonpay, nuk zbatohen kufijtë ditorë të tërheqjes ose kufijtë e tërheqjes për transaksion. Kjo do të thotë që përdoruesit janë të lirë të bëjnë tërheqje nga kazino sa të duan. Megjithatë, nëse lojtarët përdorin Dragonpay Lite, kufiri i transferimit për 24 orë është 100,000 PHP dhe kufiri i tërheqjes për transaksion është 10,000 PHP.

Kufijtë ditorë të tërheqjes me Dragonpay
Tarifat dhe kohët e përpunimit të Dragonpay

Tarifat dhe kohët e përpunimit të Dragonpay

Siç e dimë, objektivi kryesor i Dragonpay është t'u ofrojë klientëve të tij mundësinë për të dërguar dhe pranuar mënyra të ndryshme pagese në një mënyrë të përshtatshme, të shpejtë dhe pa probleme. Megjithatë, për shkak të kufizimeve të caktuara nga partnerët e pagesës, ka tarifa të ndryshme përpunimi dhe kohë përpunimi të përcaktuara sipas mënyrës së pagesës. Le t'i hedhim një sy kësaj:

Tarifat e përpunimit

Për fat të mirë për ju, tarifat e aplikuara për çdo transaksion Dragonpay janë relativisht të ulëta. Shumica e tarifave janë vetëm rreth 20 PHP - duke u mundësuar kumarxhinjve të bëjnë shumë depozita dhe tërheqje me një kosto të ulët. Megjithatë, kazinotë e ndryshme në internet mund të paguajnë tarifa të vogla shtesë në momentin e tërheqjes. Prandaj, ne rekomandojmë fuqimisht që lojtarët të kalojnë në detaje termat dhe kushtet e kazinosë përpara se të regjistrohen me ta.

Kohët e përpunimit të depozitave

Dragonpay është i njohur për kohën e tij të shpejtë të përpunimit të transfertave. Rrjeti i portës së pagesave përpunon transaksionet menjëherë, dhe si rezultat, depozitat janë pothuajse të menjëhershme. Dragonpay ofron kohë shumë më të shpejta të depozitave sesa metodat tradicionale të pagesës si transfertat bankare, të cilat mund të zgjasin nga një deri në dy ditë pune. Kjo është ideale për lojtarët e fatit, pasi do të thotë se ata mund të depozitojnë fonde dhe të fillojnë të luajnë menjëherë.

Kohët e përpunimit të tërheqjes

Tërheqjet duke përdorur Dragonpay janë paksa të ndryshme. Tërheqjet priren të zgjasin më shumë pasi ka më shumë ndryshime midis tregtarëve në internet. Ndërsa Dragonpay përpunon pagesën në çast, partnerët bankar shpesh kanë kontrolle të pajtueshmërisë dhe procese të tjera që duhet të ndjekin përpara se pagesat të lirohen. Si rezultat, shumica e tërheqjeve duke përdorur Dragonpay kërkojnë nga 24 orë deri në dy ditë për t'u shfaqur në llogaritë bankare.

Tarifat dhe kohët e përpunimit të Dragonpay
Ku pranohet Dragonpay?

Ku pranohet Dragonpay?

Siç u përmend më parë, varësia e madhe nga paratë e gatshme në Ishujt Filipine do të thotë që një numër i konsiderueshëm filipinasish nuk janë të regjistruar në një bankë ose nuk përdorin mjete bankare ose pagese në internet si p.sh Llogari PayPal për transaksione të përshtatshme. Si rezultat, Dragonpay ishte një përgjigje e drejtpërdrejtë për këtë çështje unike specifike të Filipineve. Për shkak të kësaj, aktualisht është i disponueshëm vetëm në Filipine dhe më i popullarizuari në Filipine, dhe ende nuk mbështetet globalisht.

Ne kushtet e monedhat që mbështeten nga Dragonpay, Peso Filipine (PHP), dollari amerikan dhe dollari kanadez mund të përdoren për të bërë dhe pranuar pagesa. Përveç tre monedhave tradicionale të përmendura, Dragonpay gjithashtu mbështet kriptovalutat. Këto përfshijnë BinancePay, Bitcoin, Ethereum dhe Tether.

Ku pranohet Dragonpay?
Bonuset kryesore me Dragonpay

Bonuset kryesore me Dragonpay

Bonuset përdoren nga kazinotë në internet për të shpërblyer lojtarët për kryerjen e detyrave të caktuara. Bonuset e kazinosë në internet përdoren si një mënyrë për të tërhequr dhe mbajtur lojtarët e fatit dhe janë mënyra të shkëlqyera për të rritur buxhetin tuaj të lojës. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se të gjitha bonuset u nënshtrohen kushteve dhe kushteve të caktuara dhe kërkesave të basteve bazuar në kazinonë online të përdorur dhe lojtarët e rajonit e gjejnë veten. Detyrat e përgjithshme që lidhen me bonusin përfshijnë regjistrimin, bërjen e depozitave, luajtjen me besnikëri dhe referimin për anëtarët e rinj. Është e domosdoshme që kumarxhinjtë të dinë se çfarë lloj bonusesh të kazinosë në internet mund të presin përpara se të bashkohen me përvojën e lojërave. Kemi zbuluar se bonuset kryesore për kazinotë online të Dragonpay që zakonisht lëshohen janë bonuset e mirëseardhjes. Le të shohim më në detaje këtë lloj bonusi të kazinosë në internet:

Bonuset e mirëseardhjes

Shumë kazino online ofrojnë bonuse mirëseardhjeje për klientët e tyre të saporegjistruar si një bonus regjistrimi ose një bonus depozite. Lloji i bonusit është ose para falas ose rrotullime falas, por gjithmonë vjen me terma dhe kushte. Prandaj, ne i këshillojmë lojtarët që t'i lexojnë këto terma dhe kushte tërësisht paraprakisht.

Bonuset kryesore me Dragonpay
Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit

Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit

Përvetësimi i Dragonpay në Filipine është për shkak të morisë së zgjidhjeve që ai ofron si për konsumatorët ashtu edhe për bizneset. Është një portë e përshtatshme pagese që lejon përdoruesit të përdorin para, çeqe dhe transferta duke përdorur ATM. Në një vend ku numri i përdoruesve të kartave të kreditit është më pak se 10%, dhe me më shumë se gjysmën e të gjithë banorëve që preferojnë të përdorin para në dorë, Dragonpay është mekanizmi i përsosur i pagesës për të zgjeruar opsionet e transferimit për Filipinos. Le të hedhim një vështrim më të afërt në disa nga të mirat dhe të këqijat e përdorimit të Dragonpay:

Të mirat

 • Një shumëllojshmëri e gjerë e metodave të depozitimit.
 • Disponueshmëria e transaksionit celular.
 • Disponueshmëria e bankave mbi banak (OTC).
 • Përfshirë transfertat bankare me shumicën e bankave kryesore aktive në Ishujt Filipine.
 • Koha e përpunimit të menjëhershëm.
 • Ai përdor teknologjinë standarde të industrisë Secure Socket Layer (SSL) për të mbrojtur transmetimin e të dhënave të përdoruesve.
 • E përballueshme, pasi shumica e kostove bien mbi tregtarin. Për konsumatorin, një tarifë e ulët transaksioni midis 1% dhe 4% është e aplikueshme në varësi të metodës së transaksionit.

Të këqijat

 • Duke qenë se është një teknologji relativisht e re në këtë rajon, disa konsumatorë e kanë pasur të vështirë dhe konfuze për t'u përdorur.
 • Konkurrencë e ashpër. Pavarësisht nga shërbimi i shkëlqyer, me markat e njohura si PayPal që shtrihen në këtë rajon, përdoruesit mund të ndihen të lodhur duke përdorur një markë lokale si Dragonpay.
 • Agjentë të kufizuar.
 • Tarifa e konfigurimit. Ekziston një tarifë konfigurimi një herë e aplikueshme për të gjithë përpara se të jenë në gjendje të përdorin shërbimin.
 • Aktualisht nuk disponohet asnjë provë falas.
Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit
Siguria dhe siguria duke përdorur Dragonpay

Siguria dhe siguria duke përdorur Dragonpay

Dragonpay e kupton se transaksionet në internet janë ende relativisht të reja për Filipinet, dhe kështu një hap i rëndësishëm në rritjen e marrjes është të sigurohet që shërbimi të jetë i sigurt dhe i besueshëm për konsumatorët. Kjo është arsyeja pse Dragonpay është siguruar që siguria të mbetet një pjesë integrale e ofertës së tyre. Ky shërbim bankar online përdor standardin e industrisë, teknologjinë Secure Socket Layer (SSL). Kjo teknologji është vendosur për të parandaluar dhe mbrojtur transmetimin e të dhënave tuaja nga shfletuesi juaj në serverin e tij. Përveç kësaj, Dragonpay nuk ruan informacione financiare si ID-në dhe fjalëkalimin tuaj bankar. Kjo siguron që të dhënat tuaja të ndjeshme të jenë të sigurta nga aktorët e këqij të palëve të treta. Për më tepër, për t'u siguruar që të gjitha transaksionet tuaja janë verifikuar, përdoret një gjurmues për të siguruar që pagesat të arrijnë adresat e sakta. Në përgjithësi, Dragonpay ka vendosur masa për të siguruar që është një metodë e njohur dhe e sigurt për të transferuar para dhe për të marrë pagesa.

Siguria dhe siguria duke përdorur Dragonpay
Procesi i hapjes së llogarisë së Dragonpay

Procesi i hapjes së llogarisë së Dragonpay

Dragonpay është një shërbim që përdoret si nga tregtari ashtu edhe nga konsumatori. Zakonisht nuk ka nevojë që konsumatori të hapë një llogari, pasi ai bar bie mbi tregtarin nëse dëshiron të ngarkojë Dragonpay si një opsion pagese. Sidoqoftë, me krijimin e fundit të aplikacionit Dragonpay, nëse përdoruesit dëshirojnë të përdorin këtë aplikacion, ata do të duhet të krijojnë një llogari. Nuk ka asnjë kufizim specifik të moshës bashkëngjitur aplikacionit. Sidoqoftë, nëse dëshironi të lidhni Dragonpay me llogarinë tuaj bankare, do t'ju duhet t'i përmbaheni kufizimeve standarde të moshës të industrisë që kërkohen për të hapur një llogari bankare në internet ose llogari të portofolit elektronik me ofruesin e shërbimit me të cilin jeni aktualisht.

Krijimi i një llogarie duke përdorur aplikacionin është i shpejtë dhe mund të përmblidhet në tre hapa të thjeshtë:

 1. Para së gjithash, do të navigoni ose në faqen e internetit të Dragonpay ose do të ndiqni udhëzimet e kësteve për aplikacionin celular pasi ta keni shkarkuar atë.
 2. Duke ndjekur udhëzimet, regjistrohuni për një llogari dhe përfundoni procesin e regjistrimit. Do t'ju kërkohet të plotësoni informacionin sipas kërkesave dhe të ngarkoni dokumentet e nevojshme të verifikimit.
 3. Pasi të ketë përfunduar kjo, tani mund të identifikoheni në llogarinë tuaj të re me të dhënat tuaja të hyrjes, të cilat zakonisht janë emaili dhe fjalëkalimi juaj.
Procesi i hapjes së llogarisë së Dragonpay
Zbuloni metoda të tjera depozitimi

Zbuloni metoda të tjera depozitimi

Megjithëse Dragonpay është treguar të jetë një zgjidhje e përshtatshme, progresive dhe e sigurt bankare në internet për përdoruesit për të dërguar para dhe për të kryer pagesa, rishikimet në lidhje me këtë zgjidhje pagese tregojnë shqetësime të tjera. Shumë përdorues kanë thënë se ndërfaqja është e ndërlikuar, shërbimi ndaj klientit ose ekipi i mbështetjes së bisedës jo të besueshëm dhe se ata marrin mjaft mesazhe gabimi kur përpunojnë një pagesë ose rimbursim. Me këtë në mendje, është e rëndësishme që lojtarët të zbulojnë metoda të ndryshme depozitimi. Duke vepruar kështu, dhe duke kuptuar se sa të ndryshme Metodat e depozitimit të kazinosë në internet krahasuar me njëri-tjetrin, kumarxhinjtë mund të marrin një vendim të informuar kur zgjedhin metodën më të mirë të pagesës së kazinosë për ta. Më poshtë janë dy metoda alternative të depozitimit që ju t'i zbuloni:

Skrill

Skrill është një portofol dixhital dhe njihet si një nga mënyrat më të njohura të pagesës atje. Skrill ofron një mënyrë të sigurt dhe të sigurt për të menaxhuar transaksionet tuaja në internet. Me rritjen e popullaritetit të tij, shumë lojtarë zgjedhin Skrill për të depozituar fitimet.

Neteller

Neteller është një zgjidhje e përshtatshme pagesash me portofolin elektronik dhe është një nga sistemet më të hershme dhe më të suksesshme të pagesave në kazinotë online dhe përdoret ende gjerësisht nga miliona lojtarë sot.

Zbuloni metoda të tjera depozitimi

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Çfarë është Dragonpay?

Dragonpay është një platformë pagese në internet që u jep klientëve mundësinë të dërgojnë dhe pranojnë mënyra të ndryshme pagese përmes një porte pagese të sigurt. Gama e gjerë e kanaleve të saj të besuara dhe të mbështetura përfshijnë GCash, PayMaya, Cash Express, banka të mëdha si BDO Network Bank, BI dhe UnionBank. Përveç kësaj, Dragonpay mbështet kanale fizike të tilla si pikat e pagesave pa recetë, duke përfshirë qendrat e dërgesave, qendrat e pagesave dhe ATM-të.

A mund t'i besoj Dragonpay?

Po. Ky shërbim bankar online përdor standardin e industrisë, teknologjinë SSL për të parandaluar dhe mbrojtur transmetimin e të dhënave tuaja. Përveç kësaj, Dragonpay nuk ruan informacione financiare si ID-në tuaj bankare dhe fjalëkalimin - duke siguruar që të dhënat e ndjeshme të jenë të sigurta nga aktorët e këqij të palëve të treta.

A mund të transferoj para në llogarinë time bankare duke përdorur kreditet e mia të Dragonpay?

Po. Ju mund të përdorni aplikacionin Dragonpay për të transferuar kreditet tuaja në Dragonpay te cilido ofrues bankar që preferoni për të përpunuar një tërheqje.

A është Dragonpay falas?

Jo. Ekziston një tarifë konfigurimi një herë e aplikueshme për të gjithë përpara se të jenë në gjendje të përdorin shërbimin.

Sa kohë zgjasin tërheqjet e Dragonpay?

Shumica e tërheqjeve duke përdorur Dragonpay kërkojnë nga 24 orë deri në dy ditë për t'u shfaqur në llogari.