Kazinotë më të mira online me Boloro

Në epokën e sotme dixhitale, të gjithë thonë se e ardhmja e botës është online. Po sikur t'ju themi se e kundërta është e vërtetë? Po sikur, për shkak të shqetësimeve në rritje të sigurisë rreth sigurisë kibernetike, mënyra më e mirë përpara është prapa? Po sikur e ardhmja të jetë jashtë linje?

Këtu hyjnë në lojë pagesat Boloro. Boloro është një rrjet pagesash celulare që kupton se interneti nuk është krijuar kurrë për transaksione të sigurta. Në një botë të mbushur me hakerime, shkelje të hyrjes, malware dhe forma të tjera mashtrimi, është e rëndësishme t'i mbani pagesat dhe vërtetimin tuaj të shkëputur nga interneti për ta bërë atë të sigurt.

Boloro ka bërë të gjithë punën për këtë të ardhme të re të vërtetimit të pagesave jashtë linje. Si, mund të pyesni? Le të hedhim një vështrim më të afërt. Në këtë faqe, do të gjeni gjithçka që duhet të dini rreth pagesave Boloro dhe më shumë.

Kazinotë më të mira online me Boloro
Çfarë është Boloro?

Çfarë është Boloro?

Boloro është një produkt i një kompanie globale, Boloro Global Limited - një ofrues teknologjie që ofron zgjidhje të thjeshta dhe unike për të parandaluar mashtrimin, për të lejuar përfshirjen financiare dhe për të promovuar transparencën. Boloro Global Limited është një biznes Delaware i themeluar në vitin 2009 dhe me seli në New York City, me operacione në vende të tilla si India, pjesë të Afrikës, Lindjes së Mesme, Amerikës dhe Evropës.

Një platformë celulare që është ideale për të gjitha format e verifikimit të identitetit gjatë kryerjes së transaksioneve, Boloro është me të vërtetë një shërbim inovativ në shoqërinë e sotme të lidhur. Pra, si funksionon? Boloro shmang rreziqet dhe rreziqet e uebit dhe sistemeve operative duke përdorur një shtresë të sigurt sinjalizimi që është e lidhur me pajisjen celulare, e përdorur nga qeveria për të transmetuar alarme urgjente Amber për përdoruesit. Është një zgjidhje me shumë faktorë dhe shumë kanale që funksionon në telefonat inteligjentë pa pasur nevojë për ndonjë APP apo rrjet, duke mos lënë kështu asnjë gjurmë dixhitale në kujtesën e celularit. Për më tepër, ky proces i patentuar është miratuar nga Shoqata Globale e Transportuesve Mobile (GSMA) - duke e bërë përvojën e lojës dhe procesin e pagesës të besueshme dhe të ligjshme.

Boloro aktualisht është i disponueshëm në vende të tilla si India, pjesë të Afrikës dhe Lindjes së Mesme, duke përfshirë Palestinën. Rritja e synuar në secilin prej këtyre tregjeve është të paktën 25% deri në vitin 2023, që do të nënkuptonte mbi 10 milionë jetë të ndikuara nga ky multi-kanal në 12-24 muajt e ardhshëm. Përveç tregjeve të mësipërme, Boloro synon edhe tregje të tjera, duke përfshirë Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Evropën, Amerikën Latine dhe Karaibe. Me një prani aktuale në mbi 150 vende, Boloro është në rrugë të mbarë për të qenë një platformë e mirënjohur globale.

Çfarë është Boloro?
Depozitimi me Boloro në një kazino

Depozitimi me Boloro në një kazino

Depozitimi me Boloro Global është i drejtpërdrejtë, i përqendruar te celulari dhe fokusohet në një mënyrë pagese tap and go. Kjo platformë pagesash me shumë faktorë dhe shumë kanale merr një qasje të ngjashme me ATM për depozitimin e parave. Nuk nevojitet asnjë aplikacion - gjithçka që ju nevojitet është telefoni juaj celular dhe PIN-i 4-shifror i memorizuar specifik për përdoruesit për një pagesë të suksesshme të fondeve. Metodat e pagesës Boloro Global kanë aftësinë për të vërtetuar pa lidhje interneti dhe që USSD të zhduket pa mbetje të përmbajtjes së saj ose PIN-in e përdoruesit në pajisje më pas - duke i bërë pagesat globale të sigurta, të lehta dhe pa mashtrime. Për kumarxhinjtë të bëni një depozitë në kazino, thjesht:

 • Zgjidhni Boloro si opsion pagese
 • Lidhni Boloro me llogarinë tuaj bankare ose me portofolin elektronik duke futur në fushat e hapura detajet "Vendi", "Organizuesi celular", "Numri i celularit" dhe "Lloji i llogarisë".
 • Vendosni transaksionin tuaj
 • Pasi të keni përfunduar, zgjidhni "Paguaj me Boloro"
 • Prisni që mesazhi me tekst flash që përshkruan transaksionin tuaj të dërgohet në numrin e telefonit celular të lidhur me llogarinë tuaj bankare ose portofolin elektronik.
 • Futni PIN-in tuaj 4-shifror të memorizuar për të vërtetuar pagesën në pritje
 • Pasi transaksioni juaj të përfundojë, do të merrni një faturë të menjëhershme me SMS.

Kufijtë ditor të depozitave

Për shkak se kjo zgjidhje e vërtetimit të pagesave celulare lidhet drejtpërdrejt me llogarinë tuaj bankare ose me portofolin tuaj elektronik, kufiri juaj ditor i depozitave në Boloro do të jetë në përputhje me kufijtë ditorë të depozitave të ofruesit tuaj bankar ose të portofolit elektronik. Sigurohuni që të kontrolloni se cilat janë limitet tuaja ditore përpara se të bëni depozitën tuaj në kazino për të siguruar një depozitë të qetë në kazino.

Depozitimi me Boloro në një kazino
Si të bëni një tërheqje me Boloro

Si të bëni një tërheqje me Boloro

Ashtu si Boloro përdor një qasje të ngjashme me ATM për depozitimin e parave, kështu është rasti me tërheqjen e fondeve. Tërheqjet ndjekin një proces të ngjashëm me atë të depozitave - gjithçka që ju nevojitet është telefoni juaj celular dhe pini 4-shifror i memorizuar. Përdoruesit mund të tërheqin pagesat në një nga dy mënyrat. Le t'i hedhim një vështrim më të afërt këtyre metodave:

Tërheqje pa kontakt nga ATM

Që përdoruesit të bëjnë një tërheqje duke përdorur metodën e tërheqjes pa kontakt në ATM, thjesht:

 • Hartoni një SMS duke përdorur "Kodin identifikues të ATM" që gjendet në ATM, i ndjekur nga shuma e parave që dëshironi të tërhiqni dhe dërgoni, ose skanoni kodin QR të ATM-së me telefonin tuaj celular.
 • Prisni që mesazhi me tekst flash që përshkruan tërheqjen tuaj të dërgohet në numrin e telefonit celular të lidhur me llogarinë tuaj bankare.
 • Futni PIN-in tuaj 4-shifror të memorizuar për të vërtetuar tërheqjen në pritje
 • Pasi tërheqja juaj të jetë verifikuar, ju do të merrni një konfirmim të debitimit të llogarisë në pajisjen tuaj celulare dhe ATM do të shpërndajë fondet tuaja.

Tërheqja e ATM-ve me vendndodhje gjeografike

Përndryshe, që lojtarët e fatit të bëjnë një tërheqje duke përdorur metodën e tërheqjes së ATM-ve të gjeo-lokacionit, thjesht:

 • Hartoni një SMS duke përdorur "Kodin identifikues të ATM" që gjendet në ATM, i ndjekur nga shuma e parave që dëshironi të tërhiqni dhe dërgoni, ose skanoni kodin QR të ATM-së me telefonin tuaj celular.
 • Prisni që mesazhi me tekst flash që përshkruan tërheqjen tuaj të dërgohet në numrin e telefonit celular të lidhur me llogarinë tuaj bankare.
 • Futni kodin 4-shifror të hartës siç shfaqet në ekranin e ATM-së
 • Më pas, fut kodin PIN 4-shifror të memorizuar për të vërtetuar tërheqjen e parave në pritje
 • Pasi tërheqja juaj të jetë verifikuar, ju do të merrni një konfirmim të debitimit të llogarisë në telefonin tuaj celular dhe ATM-ja do të shpërndajë fondet tuaja.

Kufijtë ditorë të tërheqjes

Për shkak se kjo zgjidhje e vërtetimit të pagesave celulare lidhet drejtpërdrejt me llogarinë tuaj bankare, kufiri juaj ditor i tërheqjes së Boloro do të jetë në përputhje me kufijtë ditorë të tërheqjes së ofruesit tuaj bankar. Sigurohuni që të kontrolloni se cilat janë limitet tuaja ditore përpara se të bëni tërheqjen e fondeve tuaja për të siguruar një tërheqje të qetë të kazinosë.

Si të bëni një tërheqje me Boloro
Tarifat dhe kohët e përpunimit të Boloro

Tarifat dhe kohët e përpunimit të Boloro

Për sa i përket detajeve rreth kohërave të përpunimit dhe tarifave për depozitat dhe tërheqjet, përdoruesit zbulojnë se Boloro është një nga shërbimet më të përshtatshme atje për pagesat e kazinosë dhe tërheqjet e parave. Për ta ilustruar këtë, le të shohim tarifat e përpunimit të pagesave, si dhe kohën e përpunimit të depozitimit dhe tërheqjes:

Tarifat e përpunimit të Boloro Global Limited

Siç qëndron aktualisht, ekipi i menaxhimit global të Boloro ka zhvilluar këtë platformë pagesash në një mënyrë që përdoruesit që përballen me konsumatorin që aksesojnë dhe përdorin shërbimet e Boloro nuk paguajnë asnjë tarifë për përpunimin e pagesave. Megjithatë, tarifat do të aplikohen për tregtarin, kompaninë ose biznesin online që integron Boloro Global si një nga shërbimet e tyre të transaksionit - shuma është e paqartë në këtë fazë.

Kohët e përpunimit të depozitave dhe tërheqjeve të kufizuara të Boloro Global

Për shkak të qasjes së ngjashme me ATM të Boloro për të gjitha pagesat globale, transaksionet si depozitat dhe tërheqjet janë të menjëhershme ose janë në përputhje me kohën e përpunimit të llogarisë suaj bankare ose ofruesit të portofolit elektronik. Sigurohuni që të dini kohët e përpunimit të depozitave dhe tërheqjeve nga banka juaj ose ofruesi i portofolit elektronik duke vizituar faqen e tyre të internetit ose aplikacionin bankar. Duke vepruar kështu, ju mund të siguroni një përvojë efikase dhe të qetë të pagesave dhe lojërave në internet.

Tarifat dhe kohët e përpunimit të Boloro
Ku pranohet një pagesë Boloro?

Ku pranohet një pagesë Boloro?

Boloro është një biznes global që operon dhe mbështetet nga vende në të gjithë botën. Megjithatë, është gjetur të jetë më i popullarizuari nga përdoruesit që përdorin shërbimet e tij në vende të tilla si India, pjesë të Afrikës dhe Lindjes së Mesme - duke përfshirë Palestinën. Krahas vendeve të lartpërmendura, Boloro është në proces të synimit edhe të vendeve të tjera. Kjo përfshin aksesin, shërbimet dhe mbështetjen e ofruar në SHBA, Evropë, Amerikën Latine dhe Karaibe. Me shërbimet e tij të disponueshme dhe të pranishme në mbi 150 vende, Boloro pranon të gjitha monedhat dhe paratë dhe është në rrugë të mbarë për të qenë një biznes i mirënjohur global.

Ku pranohet një pagesë Boloro?
Bonuset kryesore me Boloro

Bonuset kryesore me Boloro

Bonuset e kazinosë online janë shpërblimet e ndryshme që marrin lojtarët për kryerjen e detyrave specifike në një kazino dhe janë një mënyrë për kazinotë për të tërhequr dhe mbajtur lojtarë. Këto detyra përfshijnë, por nuk kufizohen në regjistrimin, bërjen e depozitave, lojën besnike dhe referimin e anëtarëve të rinj. Është e rëndësishme që lojtarët të dinë se çfarë lloj bonusesh kazino mund të presin përpara se të bashkohen në përvojën e lojërave. Pavarësisht se në cilin vend po luani, bonuset e kazinosë mund të variojnë nga shpërblimet e mirëseardhjes, rrotullimet e përsëritura, bonuset me rul të lartë, deri te bonuset e rrotullimit falas.

Në varësi të metodës së depozitimit, çdo bonus i kazinosë në internet jepet për një ngjarje specifike. Siç qëndron aktualisht, ka shumë pak informacion dhe të dhëna për bonuset e lëshuara zakonisht brenda një kazinoje Boloro. Megjithatë, për informacionin më të besueshëm se cilat bonuse janë në dispozicion dhe cilat janë më të mirat, lexoni udhëzuesin më të mirë të bonusit të kazinosë në internet.

Bonuset kryesore me Boloro
Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit

Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit

Pavarësisht se në cilin vend e gjeni veten, interneti i hap përdoruesit ndaj një sërë kërcënimesh sigurie. Është e qartë se mashtrimi në internet po bëhet gjithnjë e më i sofistikuar dhe kështu më i vështirë për t'u zbuluar dhe shmangur. Kjo është arsyeja pse zgjedhja e metodës së duhur të depozitimit për transaksione parash të sigurta dhe të sigurta është thelbësore. Përdoruesit e shohin Boloro si një zgjedhje ideale për transaksionet celulare.

Kjo për shkak se ekipi global i menaxhimit Boloro me shumë përvojë e ka zhvilluar këtë platformë pagesash në një mënyrë që e vendos sigurinë e përdoruesit në krye të të gjitha transaksioneve. Duke anashkaluar vërtetimin në internet, Boloro shton një shtresë shtesë sigurie për përdoruesit. Le të hedhim një vështrim më të afërt në të mirat dhe të këqijat e përdorimit të Boloro Global për pagesat e kazinosë.

Të mirat:

 • Vërtetim i sigurt në kohë reale duke përdorur push USSD, një kanal i veçantë dhe i sigurt që shmang internetin dhe sistemin operativ
 • Analiza e të dhënave të origjinës për të siguruar që aparati i duhur po përgjigjet, duke eliminuar ndërrimin e kartës SIM
 • Nuk nevojitet asnjë aplikacion për t'u shkarkuar
 • Nuk nevojitet lidhje interneti
 • E përputhshme me të gjithë telefonat inteligjentë dhe funksionalë
 • E patentuar dhe miratuar globalisht nga GSMA
 • Roaming që lejon vërtetimin e klientit nga kudo

Disavantazhet:

 • Ende nuk është miratuar gjerësisht si një shërbim transaksioni nga tregtarët online
 • Teknologjia e re "offline" e bën atë të ndjeshëm ndaj dyshimeve, gjë që mund të ndikojë në adoptimin e gjerë
 • Informacioni i hyrjes se si të përdoret Boloro nuk është ende lehtësisht i aksesueshëm për të gjithë përdoruesit.
Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit
Procesi i hapjes së llogarisë Boloro

Procesi i hapjes së llogarisë Boloro

Siç u përmend më parë, me Boloro nuk ka nevojë të shkarkoni asnjë aplikacion ose të hapni ndonjë llogari në internet. E vetmja gjë që kërkohet për të hyrë në Boloro Global Limited, është një telefon celular, me akses në mesazhe dhe pinin tuaj 4-shifror të memorizuar për transaksione të suksesshme. Duke qenë se përgjegjësia e hapjes së një llogarie nuk bie mbi konsumatorin, i takon tregtarit ose biznesit në internet që të ngarkojë dhe të lidhet me Boloro Global Limited në dyqanin e tyre në internet ose kazinonë online si një mënyrë pagese midis opsioneve të tjera.

Pasi Boloro të jetë i disponueshëm si një shërbim pagese, gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni Boloro si opsionin tuaj të pagesës dhe të vazhdoni duke e lidhur Boloro me llogarinë tuaj bankare ose me portofolin tuaj elektronik duke futur "Vendi", "Mobile Carrier", "Numri i celularit". " dhe "Lloji i llogarisë" detajet në fushat e hapura të kërkuara. Për shkak të faktit se nuk ka nevojë të hapni një llogari me Boloro, nuk ka asnjë kufi specifik të moshës bashkëngjitur mënyrës së pagesës. Megjithatë, do t'ju duhet t'i përmbaheni kufijve të moshës që kërkohen për të hapur një llogari bankare në internet ose llogari të portofolit elektronik me cilindo ofrues shërbimi që zgjidhni të bankoni. Sigurohuni që të dini kufizimet e moshës të bankës ose ofruesit të portofolit tuaj elektronik duke vizituar faqen e tyre të internetit për më shumë informacion.

Procesi i hapjes së llogarisë Boloro
Siguria dhe siguria duke përdorur Boloro

Siguria dhe siguria duke përdorur Boloro

Si lojtar, është e rëndësishme të qëndroni gjithmonë vigjilentë kur bëni çdo lloj pagese në internet. Megjithatë, rritja e niveleve të sofistikimit kur bëhet fjalë për aktivitetin mashtrues e bën të vështirë dhe ndonjëherë të shtrenjtë për dikë që të vazhdojë dhe të qëndrojë i sigurt. Boloro e kupton këtë problem, prandaj siguria dhe përfshirja janë në krye të mekanizmit të pagesës. Duke lëvizur pagesat celulare jashtë linje, Boloro krijon një shtresë shtesë mbrojtjeje nga hakimi në internet, imitimi dhe vjedhja e identitetit.

Përveç kësaj, Boloro përdor numrin e telefonit të klientit si identifikues unik, dhe me pothuajse të gjithë në botë që zotërojnë një celular, kjo mënyrë unike pagese është gjithashtu gjithëpërfshirëse dhe e aksesueshme gjerësisht. Me vërtetimin USSD në kohë reale, Boloro heq nevojën për të shkarkuar një aplikacion në pajisjen tuaj. Duke bërë këtë, Boloro jo vetëm që mbron identitetin tuaj nga aktorët e këqij në internet, por edhe nga vetë sistemi juaj operativ. Meqenëse Boloro përdor numrin tuaj të telefonit, mund të pyesni veten se si zbut kërcënimin që ai të arrijë te përdoruesi i gabuar për shkak të shkëmbimeve të kartës SIM. Epo, me lehtësinë e analizës së të dhënave të origjinës, siguron që numri i saktë dhe celulari të përgjigjen.

Pikat e spikatura të sigurisë

 • Kërkon njohuri të përdoruesit. Që një transaksion celular të jetë i suksesshëm, kërkohet pini i memorizuar, i njohur vetëm nga klienti, duke e bërë të vështirë për hakerët të falsifikojnë një transaksion.
 • Boloro nuk është në linjë. Protokolli i mesazheve USSD në kohë reale mbi kanalin e sigurt të operatorit celular eliminon nevojën për lidhje online.
 • Ai përdor mesazhe flash. Kur përfundon një transaksion celular, një mesazh vërtetimi vendoset në krye të aplikacioneve dhe zhduket pasi të vërtetohet nga përdoruesi.
 • Analiza e të dhënave të origjinës së Boloro siguron që celulari i duhur është ai që arrihet
 • Të dhënat e të dhënave të vërtetimit i mbeten të licencuarit, i cili ofron një gjurmë kontrolli të vulosur me kohë, shtypje me tast.
Siguria dhe siguria duke përdorur Boloro
Zbuloni metoda të tjera depozitimi

Zbuloni metoda të tjera depozitimi

Megjithëse ekipi me shumë përvojë i Boloro ka siguruar që ai është një nga shërbimet e pagesave më të sigurta, më miqësore dhe rezistente ndaj mashtrimeve për shumicën e vendeve, shumë mund ta shohin teknologjinë "offline" të kësaj mënyre pagese si të dyshimtë - duke i bërë ata të kthehen në mënyra plotësisht online ose të lidhura me kartat e kryerjes së pagesave të kazinosë. Duke kuptuar se sa të ndryshme dhe metodat e njohura të depozitimit dhe tërheqjes së kazinosë në internet krahasoni me njëri-tjetrin, mund të peshoni të mirat dhe të këqijat e secilit për të gjetur mënyrën e pagesës së kazinosë që ju përshtatet më së miri. Këtu janë metodat alternative të depozitimit për ju që të zbuloni që janë të disponueshme në të gjithë botën:

VIZA - Pa marrë parasysh se në cilin vend ndodheni, kjo metodë depozitimi njihet si një nga metodat më të besueshme të kazinosë online që pranon pagesa në mbarë botën. Është i disponueshëm në të gjithë botën dhe mund të përdoret për depozita të sigurta dhe të besueshme në kazinotë në internet më të vlerësuarat.

PayPal - PayPal ka qenë metoda më e përdorur e pagesës në kazino në internet për një kohë të gjatë. Karakteristikat e tij përfshijnë përpunimin e shpejtë të pagesave, një platformë të lehtë për t'u përdorur dhe pranimin e Paypal kudo në botë - të cilat janë arsyet kryesore për suksesin e tij si një shërbim i sigurt transferimi fondesh.

Zbuloni metoda të tjera depozitimi

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Çfarë është Boloro?

Boloro është një autentikues celular me shumë faktorë dhe shumë kanale që funksionon me të gjithë telefonat celularë pa pasur nevojë të shkarkohet asnjë aplikacion - duke mos lënë kështu asnjë gjurmë në kujtesën e celularit.

A mund t'i besoj Boloro-s?

Po. Boloro e kupton se interneti nuk është krijuar kurrë për transaksione të sigurta dhe pa mashtrime. Prandaj, ai shmang plotësisht internetin duke përdorur shtresën e sigurt të sinjalizimit të lidhur me telefonin tuaj celular. I miratuar nga GSMA, ky proces i patentuar shton një shtresë shtesë sigurie për klientin kur kryen pagesat me celular.

A mund të transferoj para nga Boloro në llogarinë time bankare?

Po ti mundesh. Depozitimi me Boloro është i thjeshtë, i sigurt dhe i drejtpërdrejtë. Kjo platformë transaksionesh me shumë faktorë merr një qasje të ngjashme me ATM për depozitimin e parave.

A është Boloro falas?

Jo. Nuk ka asnjë tarifë për klientin. Tarifa bie mbi tregtarët e ndryshëm në internet që integrojnë këtë shërbim pa probleme në platformat e tyre të ndryshme.

Sa kohë zgjasin tërheqjet e Boloro?

Boloro është pothuajse i menjëhershëm, me njoftimin celular që ndodh në kohë reale kur përfundoni tërheqjet.