Cryptocurrency: The Game Changer për Kazinonë Online

Bitcoin

2020-12-03

Kriptovaluta është një monedhë dixhitale që sigurohet me kriptografi që e pengon atë nga falsifikimi/shpenzimi i dyfishtë. Kriptovaluta është bërë kaq e njohur në shekullin e 21-të sa është monedha numër një e sigurt për transaksione dixhitale me disa dyqane online që pranojnë vetëm kriptomonedhën si mjetin e tyre të pagesës për çdo blerje.

Cryptocurrency: The Game Changer për Kazinonë Online

Kjo erë e risi e pagesave ka goditur gjatë viteve kazino online bixhozi, dhe do të jetë vetëm çështje kohe që të jetë marrëveshja e vërtetë.

Themeluesi i Cryptocurrency

Kriptovaluta si monedhë dixhitale u themelua për herë të parë në vitin 2009 nga një grup i njohur si "Satoshi Nakamoto" dhe kriptovaluta e parë ndonjëherë është bitcoin dhe deri më sot, është ende monedha dixhitale më e njohur. Përveç bitcoin, ka kriptovaluta të tjera në botë që janë ligjërisht të pranueshme për transaksionet online.

Përdorimi i kriptomonedhës në lojërat e fatit në Kazino Online

Markat e mëdha të kazinove dhe kompanitë e lojërave të fatit tani pranojnë kriptomonedhën si një kurs ligjor për klientët e tyre të regjistruar për të financuar llogaritë e tyre të lojërave të fatit dhe për të luajtur lojëra në internet. Llogaritë e financuara duke përdorur kriptomonedhë nga klientët me qëllim të luajtjes së lojërave janë lehtësisht të gjurmueshme dhe të verifikueshme nga platforma e kazinosë në internet.

Në këto ditë, kompanitë private duke përfshirë kazinonë tani kanë kriptomonedhën e tyre personale që është rreptësisht e pranueshme për kryerjen e transaksioneve në faqet e tyre nga klientët. Markat e mëdha dhe ndërkombëtare të kazinove tani bashkëpunojnë me kompanitë e kriptomonedhave për të prodhuar një monedhë dixhitale të veçantë që klientët e tyre ta përdorin në lojërat e tyre dhe ata gjithashtu paguajnë fitimet duke përdorur të njëjtën monedhë dixhitale në portofolin e klientëve.

Financim dhe tërheqje e shpejtë dhe e besueshme

Klientët e faqeve të lojërave të fatit tani mund të kërkojnë që fitimet e tyre gjatë një lojë kazino në internet paguhet nëpërmjet monedhës së kriptove në portofolin(t) e dorëzuar nga klientët për tërheqjen e fitimeve të tyre në kripto.

Disa kompani të mëdha kazino preferojnë që klientët e tyre të përdorin kriptomonedhën për të bërë pagesa në kompanitë e tyre sepse është një metodë e shpejtë dhe e besueshme e financimit të llogarive të tyre dhe çdo shumë në monedhë dixhitale e paguar ose tërhequr është e gjurmueshme në portofol. Këto transaksione janë zakonisht të shpejta për t'u përfunduar pasi sistemi blockchain të konfirmojë transaksionet, kjo është e gjitha. Nuk nevojiten përpjekje njerëzore për ta bërë këtë.

Tejkalimi i pengesës gjeografike

Kriptovaluta e ka vënë me sukses sfidën e pengesës gjeografike kur lojtarët e fatit duan të financojnë llogaritë e tyre të lojërave të fatit. Çështja e vështirësisë në shkëmbimin dhe konvertimin e monedhës është një tjetër pengesë me të cilën lojtarët e kazinove në internet u është dashur të përballen për kaq shumë vite. Pranimi i kriptomonedhës është reduktuar në minimumin më të ulët, përveç atyre që ende preferojnë të kalojnë procesin e vjetër të transaksionit me fiat.

Pse kumarxhinjtë në internet do të preferojnë kriptomonedhën

Gjithnjë e më shumë kumarxhinj po përpiqen të përdorin kriptomonedhën për të luajtur në lojërat e kazinosë në internet për shkak të fleksibilitetit dhe financimit të shpejtë të saj dhe tërheqjen e fitimeve nga llogaritë e lojërave të fatit. Përdorimi i kriptomonedhës ka thjeshtuar në thelb transaksionin e pagesave të lojërave në internet pasi shumë kompani të kazinove në internet po lëvizin tani me valën e re.

Disa marka të lojërave të fatit dhe kazinove tani tërheqin klientë të rinj dhe i mbajnë klientët më të vjetër duke i shpërblyer me monedhat e tyre speciale si bonus për lojërat e luajtura, financimin e llogarive të lojërave të fatit për kohëmat e para dhe gjithashtu për festimin e ditëve dhe momenteve të veçanta. Easily kriptomonedha mund të përdoret për të luajtur gjatë gjithë kohës dhe mund të tërhiqet nga klientët nga kuletat e tyre dhe të konvertohet në para fizike.

Bitcoin - Kriptomonedha më e mirë për lojtarët e fatit

Kriptomonedha më e mirë dhe më e pranueshme që përgjithësisht pranohet nga kompanitë e kazinove në mbarë botën është Bitcoin. Një Bitcoin vlen mbi tetëmbëdhjetë mijë dollarë amerikanë me ekspertë financiarë që e parashikuan atë të arrijë në pesëdhjetë mijë dollarë amerikanë ndërsa çmimi i tij vazhdon të rritet në tregun dixhital.

Shumica e dyqaneve të kazinove lejojnë bitcoin për transaksionet e tyre në internet nga klientët e tyre pasi më shumë klientë kanë akses në të me disa blerje dhe grumbullim, çmimi i tij do të vazhdojë të rritet në dobi të përdoruesve të kriptos.

Pse lojtarët e kazinosë zgjodhën Bitcoin

Lojtarët e kazinosë në internet zgjedhin të përdorin bitcoin për financimin dhe për të luajtur lojërat e tyre të preferuara të kazinosë në internet për shkak të vlerës së tregtueshme dhe pranueshmërisë dhe besueshmërisë së tij të përgjithshme si një monedhë virtuale lider në të gjithë botën sot. Bitcoin i ka qëndruar provës së kohës dhe çdo dyqan kazinoje në internet që ende nuk e ka shtuar atë si pagesë opsionale për lojërat online, ka të ngjarë të humbasë klientët e tij ndaj markave rivale që janë në biznesin e ashpër konkurrues të operimit të lojërave.

Kriptomonedha si një opsion për kumarxhinjtë

Opsioni i përdorimit të kriptomonedhës për të luajtur kumar nga lojtarët e kazinove në internet ka sjellë me të vërtetë kaq shumë fleksibilitet në botën e lojrave në internet, pasi më shumë lojtarë të rinj tani preferojnë të përdorin kriptomonedhën për të përfshirë ngjarjet e tyre në lojë, por edhe para lojërave, si dhe në kazinonë online. pa stres. Transferimi i kriptomonedhës nga portofoli i klientëve në portofolin e kompanive të kazinosë kërkon vetëm sekonda për të përfunduar dhe e njëjta gjë është e zbatueshme me tërheqjen e fitimeve virtuale në formën e kriptomonedhës nga platforma e kazinosë. Dhe ka një mijë tregtarë Bitcoin që mund t'ju ndihmojnë lehtësisht të konvertoni bitcoin-in tuaj në para të gatshme.

Të rejat e fundit

Përgatituni për ngjarje argëtuese në Hot Chilli Fest të organizuar nga Stakelogic
2023-09-28

Përgatituni për ngjarje argëtuese në Hot Chilli Fest të organizuar nga Stakelogic

Lajme