Kazinotë më të mira online me American Express

American Express ose AMEX është padyshim një nga mënyrat më të përshtatshme dhe më të njohura të pagesës në Amerikë dhe në mbarë botën. AMEX është një opsion i shkëlqyeshëm i depozitave për lojërat e fatit në internet sepse i lejon përdoruesit të bëjnë depozita të sigurta përmes internetit. Është pranuar nga markat më të mira të kazinove në treg.

Mësoni më shumë rreth kazinove më të mira në internet që pranojnë kartën American Express si opsion depozitimi dhe si të depozitoni me American Express. Zbuloni përfitimet e përdorimit të kësaj metode depozitimi dhe se si kompania siguron që informacioni i klientëve të jetë i sigurt kur përdoret American Express si një metodë depozitimi në kazino në internet.

Kazinotë më të mira online me American Express
Kazinotë në internet që pranojnë AmEx

Kazinotë në internet që pranojnë AmEx

American Express (AmEx) është një ofrues i besueshëm i shërbimeve financiare. Deri në momentin e shkrimit, Stephen Squeri është CEO dhe kryetar i kësaj korporate. Ai e mban këtë pozicion që nga viti 2018 dhe ai ka luajtur një rol jetik në ndihmën e saj për të rritur markën dhe bazën e përdoruesve. Sot, kompani dhe individë të panumërt preferojnë AmEx ndaj shumë opsioneve të tjera të pagesave.

Një pjesë e madhe e kazinove online të njohura dhe premierë e pranojnë atë sepse u mundëson anëtarëve të tyre të bëjnë depozita pa probleme. Punonjësit që planifikojnë të përdorin këtë ofrues bankar shumëkombësh për të financuar llogaritë e tyre të basteve në internet duhet të mësojnë gjithçka rreth tij për të ditur cilësinë dhe llojin e shërbimeve që duhet të parashikojnë. Ky postim diskuton detaje më kritike në lidhje me AmEx.

Kazinotë në internet që pranojnë AmEx
Rreth American Express

Rreth American Express

Kompania American Express është një korporatë elitare që ofron shërbime financiare të nivelit të lartë, duke filluar nga kartat e kreditit dhe kursimet personale deri te sigurimet, udhëtimet, kartat e dhuratave dhe shpërblimet. Sipas faqes së internetit të kësaj organizate, ajo përpiqet të jetë e jashtëzakonshme për të ndihmuar më shumë se një milion përdoruesit e saj për të arritur qëllimet e tyre më të mëdha pavarësisht se ku janë. AmEx krenohet me të qenit gjithëpërfshirës. Ekipi i tij i profesionistëve është i përkushtuar t'i shërbejë të gjithëve për të sjellë ndryshime pozitive në këtë botë.

AmEx vjen me një aplikacion celular të pajtueshëm me iPhone dhe Android, të cilin përdoruesit mund ta shkarkojnë për të kryer pagesat më të shpejta dhe më të drejtpërdrejta. Funksionimi i tij është i pakërkueshëm për të siguruar që edhe ata që vijnë për herë të parë të përfitojnë sa më shumë nga shërbimet e tij financiare superiore dhe të personalizuara.

Historia e American Express

American Express u krijua nga Henry Wells, John Warren Butterfield dhe William G. Fargo në 1850 si një biznes i frikshëm dërgimi. Edhe shekuj më parë, ajo ofronte shërbime të jashtëzakonshme, të cilat i mundësonin të fitonte besnikërinë e shumë njerëzve që i besuan pasuritë e tyre të çmuara. Kjo kompani, selia e së cilës është aktualisht në 200 Vesey Street në New York City, u zgjerua dhe u zhvillua me kalimin e viteve. Nga fillimi i shekullit të 20-të, ajo filloi të ofronte produkte udhëtimi dhe financiare për klientët e saj.

1958 shënoi fillimin e një epoke të re kur AmEx prezantoi kartën e saj të pagesës, e krijuar në mënyrë eksplicite për të revolucionarizuar pagesat për bazën e saj të klientëve në rritje të shpejtë në Kanada dhe Shtetet e Bashkuara. Gjërat vazhduan të shikoheshin për këtë kompani bankare. Në vitin 1966, ajo prezantoi një program të Kartës së Korporatës për të ndihmuar ndërmarrjet të kuptojnë dhe të kënaqin nevojat e klientëve të tyre duke menaxhuar në mënyrë efikase shpenzimet e punonjësve të tyre.

Deri në vitin 2017, AmEx kishte arritur më shumë arritje që të ndryshonin jetën. Këto përfshijnë ofrimin e mjeteve transformuese të menaxhimit të biznesit, lëshimin e Shpërblimeve të Anëtarësimit, një nga programet më të mëdha dhe më të njohura të shpërblimeve të bazuara në karta sot, dhe ndërtimin e aplikacionit AmEx që ka riformuar tregtinë dixhitale.

Veçanërisht, American Express është njohur nga botime me reputacion si Forbes dhe revista Fortune për shërbimet e saj të pakrahasueshme financiare.

A është American Express popullor?

Shumë individë në mbi 40 vende në mbarë botën janë në favor të American Express. Statistikat nga Wikipedia tregojnë se kishte rreth 114.4 milionë karta krediti të vlefshme AmEx deri në fund të 2019. Këto përfshijnë kartat Gold, Black, Green, Blue dhe Platinum me tarifa të ndryshme vjetore dhe audienca të synuara. Për shembull, karta e kreditit Green vjen me një tarifë minimale vjetore prej 150 dollarë, ndërsa tarifa vjetore e kartës Gold fillon me 250 dollarë.

Kartat e kreditit AmEx Blue nuk tërheqin asnjë tarifë vjetore dhe ato janë të dizajnuara për të rriturit e rinj. Karta e zezë, të cilën disa njerëz e njohin si "karta Centurion" ka një tarifë vjetore prej 5,000 dollarësh dhe është menduar për klientët më të pasur.

Opsionet e pagesës të ofruara nga AmEx

Aplikacioni celular AmEx lejon përdoruesit të paguajnë me kartat e mëposhtme:

Të gjitha këto mundësi pagese të ofruara nga American Express u ofrojnë kumarxhinjve komoditet sa herë që luajnë në kazinotë online pasi shumica e këtyre faqeve të internetit i pranojnë ato. Çdo sistem krenohet me karakteristika të ndryshme. I takon një lojtari që të njihet me të mirat dhe të këqijat e opsionit të tij të preferuar. Nëse anët negative të një karte të caktuar janë të pafavorshme, ata duhet të kërkojnë një alternativë për të shmangur përvojat problematike të lojërave të fatit.

Shumica e kumarxhinjve që përdorin American Express për të depozituar në platformat e lojërave të fatit janë në Shtetet e Bashkuara. Ka edhe të tjerë në MB dhe në pjesë të tjera të botës. Për fat të mirë, AmEx lejon përdoruesit të përdorin karta të shumta, duke shtuar lehtësinë e përdorimit.

Rreth American Express
Si të bëni një depozitë me American Express

Si të bëni një depozitë me American Express

Depozitimi me AmEx nuk është i vështirë. Nëse dikush nuk ka një llogari, fillimisht duhet të vizitojë faqen e internetit të American Express për të hapur një të tillë. Aplikimi i tyre do të miratohet vetëm nëse ata janë shtetas/rezident i huaj i SHBA-së të paktën 18 vjeç. Të dhënat personale të kërkuara janë:

  1. Emri
  2. Data e lindjes
  3. Adresa e tanishme
  4. Numri i sigurimeve shoqërore

Pas miratimit të llogarisë, mund të hyni në llogarinë e tyre online dhe të bëni depozita nëpërmjet transfertave elektronike ose depozitave direkte. Kjo e fundit është e thjeshtë sepse gjithçka që duhet të bëjë një përdorues është të depozitojë para në mënyrë elektronike në llogarinë e tij AmEx. Ky ofrues pagese i lejon individët të lidhin llogaritë e tyre me banka të tjera nëse dëshirojnë.

Nëse një përdorues nuk dëshiron të përdorë depozitimin e drejtpërdrejtë, ai mund të depozitojë duke dërguar një çek. Ai duhet t'i paguhet AmEx dhe të mbajë numrin e llogarisë së kursimit të personit. Nëse çeku i paguhet përdoruesit, ai duhet ta nënshkruajë atë në pjesën e pasme për ta nënshkruar dhe për të përfshirë numrin e llogarisë së kursimit.

AmEx kthen çeqet nëse janë:

  • Pa datë dhe të panënshkruar
  • Nuk i paguhet përdoruesit ose bankës
  • Nëse u mungon numri i llogarisë së përdoruesit

Ata që përdorin kartën AmEx Serve mund të depozitojnë vetëm 2000 dollarë në ditë.

Si të bëni një depozitë me American Express
Përdorimi i American Express në kazinotë në internet

Përdorimi i American Express në kazinotë në internet

American Express ka qenë opsioni i depozitimit për shumë lojtarë me përvojë dhe fillestarë. Një kartë AmEx është e dobishme për depozita të suksesshme dhe për fat të mirë, kjo kompani pagese ofron një shumëllojshmëri. Kumarxhinjve u kërkohet të zgjedhin një ose disa që u përshtaten më shumë.

Për të depozituar para, lojtarët duhet të bëjnë sa më poshtë:

Zgjidhni American Express nga lista e metodave të pranuara të depozitave të kazinosë së tyre në internet.

Jepni informacionin e kartës së tyre dhe shumën që synojnë të depozitojnë. Shumica e kazinove online kanë vendosur një kufi minimal të depozitave prej 10 ose 20 dollarësh dhe nuk u ngarkojnë përdoruesve asgjë për të depozituar paratë.

Pas kësaj, lojtari do të marrë një kod me mesazh me tekst për të konfirmuar se pagesa është kryer. Me AmEx, depozitat janë të menjëhershme, që do të thotë se një lojtar mund të vazhdojë të vendosë baste menjëherë.

Kumarxhinjtë që përdorin AmEx si metodë depozitimi nuk duhet të shqetësohen kurrë për sigurinë e të dhënave të tyre. Kjo kompani ruan informacionin e përdoruesve në serverë të sigurt, përveç detajeve të kartës për të rritur sigurinë. Që pagesat të përpunohen, duhet gjithashtu të kyçni një pin unik treshifror të vendosur në pjesën e pasme të kartës së tyre AmEx.

Lojtarët me çdo pyetje në lidhje me AmEx dhe përdorshmërinë e tij në kazinotë online mund të bisedojnë me profesionistët e shërbimit ndaj klientit të kësaj korporate nëpërmjet aplikacionit të saj. Depozitoni me American Express

American Express është një nga institucionet më të famshme të shërbimeve financiare në botë. Shërbimi ose produkti më i famshëm i kompanisë është shërbimi i kartave të tyre Amex. American Express e ka rrënjën e saj që në vitin 1850 kur u themelua nga Henry Wells William G. Fargo dhe John Warren Butterfield. Biznesi i tyre në atë kohë ishte posta ekspres. Prania dhe biznesi i saj ishte aq i fortë sa që gëzonte një pozicion monopol për vite me radhë.

Përdorimi i American Express në kazinotë në internet
Depozitimi me American Express

Depozitimi me American Express

Shumica kazinove online përdorni këtë si një nga opsionet e tyre të pagesës, kështu që duhet të jetë e lehtë për t'u aksesuar, duke përdorur depozitim seksioni i kazinove në internet. Nëse një lojtar është i ri, së pari duhet të regjistrohet në kazino për t'u bërë anëtar në mënyrë që të mund të depozitojë.

Në seksionin e depozitave në kazinonë online, duhet të ketë një ikonë për të klikuar për të filluar procesin e pagesës. Do të sigurohet një formular, për të plotësuar informacionin që lojtari do të marrë nga karta e tij e kreditit American Express. Pasi të bëhet siç duhet, kazino do ta përpunojë pagesa dhe kreditoni llogarinë e lojtarit.

Depozitimi me American Express
Përfitimet e përdorimit të American Express

Përfitimet e përdorimit të American Express

Shumë lojtarë të kazinosë duan të fillojnë të shijojnë lojën në internet sa më shpejt të jetë e mundur. Duke përdorur kartën e kreditit American Express, kjo e bën të mundur. Zakonisht duhen vetëm disa momente për të përpunuar pagesën nga kazino për sa kohë që nuk ka probleme.

Kazinoja në internet nuk do të kreditojë paratë e depozitës në llogarinë e lojtarit derisa American Express të ketë miratuar pagesën. Për sa kohë që karta është në gjendje të mirë, nuk duhet të ketë asnjë problem. Ky është një përfitim për kazinonë online, si dhe për lojtarët e tyre, prandaj shumë kazino e ofrojnë këtë.

Përfitimet e përdorimit të American Express
Sa i sigurt është përdorimi i American Express?

Sa i sigurt është përdorimi i American Express?

Kazinotë online sigurohen që përdorin teknologjinë më të fundit për mbrojtjen e informacionit privat të ofruar nga klientët e tyre. Metodat e tyre të kriptimit mbrojnë informacionin financiar të lojtarit. Kazinoja nuk do të përdorë përsëri informacionin e kartës së kreditit pa lejen e lojtarit.

American Express ka gjithashtu metodat e saj më të fundit të kriptimit të cilat mbrojnë çdo transaksion që po kryhet me shërbimet e tyre. Nëse një lojtar nuk autorizon një pagesë në një kazino në internet, atëherë një ankesë mund të dërgohet në American Express, i cili do të hetonte çështjen.

Sa i sigurt është përdorimi i American Express?
Siguria në lojërat e fatit

Siguria në lojërat e fatit

Nëse ju ose dikush që njihni ka nevojë për ndihmë për shkak të problemeve të lojërave të fatit, ju lutemi vizitoni këto faqe interneti më poshtë:

Siguria në lojërat e fatit