Sa mjafton për të luajtur në automatet në internet?

Slotat

2021-11-04

Më e mira lojëra elektronike në internet janë me të vërtetë lojërat më të njohura të kazinosë sot. Këto lojëra kanë dizajne të ndezura, lojë të drejtpërdrejtë dhe sigurisht, pagesa të larta. Madje nuk është çudi që disa nga jackpot-et më të paguara në internet janë slot machines.

Sa mjafton për të luajtur në automatet në internet?

Sidoqoftë, lojërat elektronike në internet janë lojëra fati me pak ose aspak aftësi të nevojshme. Si rezultat, njohja e shumës së saktë që duhet një lojtar për të qenë i suksesshëm në një automat mund të jetë sfiduese. Pra, ky postim bën llogaritjen për të ndihmuar në gjetjen e bankrollit të përsosur të slotit.

Paqëndrueshmëria e lojës dhe RTP

Çdo lojtar me përvojë i automateve do të dëshmojë se ia vlen të mësojë disa gjëra rreth RTP dhe paqëndrueshmërisë. Paqëndrueshmëria ose varianca e lojës i referohet sa shpeshtë dhe shumës që një lojë paguan në rastin më të mirë kazinove online.

Për shembull, nëse një slot machine është një slot me variancë të lartë, loja paguan më rrallë, por në shuma të larta. Megjithatë, e kundërta është e vërtetë në lidhje me lojëra elektronike me variancë të ulët. Pra, përdorni këtë informacion për të përcaktuar stilin tuaj të lojës.

Një tjetër pjesë jetike e të dhënave që duhet mbajtur parasysh është RTP (Kthimi te lojtari). Në thelb, është kthimi i pritur nga një automat dhe llogaritet në përqindje.

Zakonisht, norma mesatare RTP e një automati është 96%. Në atë rast, nëse një lojtar vë bast 100 dollarë në një raund rrotullimi, kthimi maksimal i pritur i tij është 96 dollarë. 4% tjetër është buza e shtëpisë.

Shembujt e mësipërm tregojnë se një lojtar inteligjent duhet të zgjedhë një slot me paqëndrueshmëri të ulët me një RTP të lartë. Kjo ju lejon të zgjasni bankrollin tuaj për një kohë të gjatë. Vini re, megjithatë, se lojëra elektronike me RTP të ulët dhe variancë të lartë mund të paguajnë shuma që ndryshojnë jetën.

Bastet minimale/maksimale

Tani këtu gjërat bëhen shumë më të qarta. Shumica e automatëve vijnë me tabela pagesash që variojnë nga 0,10 dollarë deri në 100 dollarë. Por nuk është e pazakontë të luash në një makinë me një tabelë pagese prej 0,20 deri në 120 dollarë. Sido që të jetë rasti, është më mirë të luani me aksione të ulëta nëse dëshironi të kaloni më shumë kohë në makinë.

Për shembull, një lojtar luan në një automat me një bast minimal prej $0,10 dhe rrotullon 400 raunde në orë. Në këtë rast, shuma mesatare që i nevojitet lojtarit në orë është 40 dollarë, një shumë mjaft e ulët. Pra, mbani aksionet të ulëta dhe luani më shumë.

Shpejtësia e luajtjes

A e mbani gjurmët e shpejtësisë tuaj të lojës në lojëra elektronike me para reale? Nëse e bëni këtë, ky është një lajm i mirë sepse llogaritja e sasisë mesatare të nevojshme tani është e lehtë.

Pra, supozoni se lojtari A bën 400 rrotullime në orë. Nga ana tjetër, Lojtari B është shumë më i shpejtë dhe bën 600 rrotullime në orë.

Këtu, lojtari më i shpejtë shpenzon më shumë në automatin sesa ai më i ngadalshëm. Prandaj, gjurmoni shpejtësinë tuaj të lojës dhe përdorni numrat për të përcaktuar sasinë mesatare që duhet të përdorni.

Bankroll

Së fundmi dhe më e rëndësishmja, bankroll-i juaj përcakton sasinë e kohës që ju shpejtoni në kazino. Prandaj, merrni parasysh madhësinë e bankrollit dhe jini në fundin më të lartë të gjërave nëse është e mundur.

Duke supozuar se kryeni një auditim të plotë në llogarinë tuaj të kazinosë celulare për të përcaktuar shumën mesatare që përdorni në ditë në makinat e fatit. Nëse është 20 dollarë, do të thotë që ju nevojiten të paktën 600 dollarë për të rrotulluar bobinat çdo muaj.

Në fund të fundit

Në përgjithësi, është pak e komplikuar të përcaktohet sasia e saktë që duhet të luajë një lojtar mesatar slot në ditë, javë apo edhe muaj. Dhe, sigurisht, bonuset dhe promovimet nuk i bëjnë gjërat më të lehta.

Për fat të mirë, këshillat e mësipërme do t'ju ndihmojnë të krijoni një vlerësim të përafërt të asaj që ju nevojitet për të luajtur pa dëmtuar financat tuaja. Por mbani mend, këto janë vetëm llogaritje teorike. Gjërat janë shumë më ndryshe në terren.

Të rejat e fundit

Përgatituni për ngjarje argëtuese në Hot Chilli Fest të organizuar nga Stakelogic
2023-09-28

Përgatituni për ngjarje argëtuese në Hot Chilli Fest të organizuar nga Stakelogic

Lajme