Mini Baccarat Kazino Në Internet më e mirë në 2023

Mini Baccarat është një version më i vogël i Baccarat dhe është vërtet i thjeshtë për t'u luajtur. Është një lojë e lashtë që lojtarët mendojnë se është e vështirë për t'u kuptuar, por në të vërtetë nuk është. Sapo një lojtar të mësojë rregullat dhe strategjitë bazë të mini-baccarat, bëhet mjaft e thjeshtë.

Nëse lojtarët kërkojnë të mësojnë më shumë rreth lojës, atëherë ata janë në vendin e duhur. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë gjithçka në lidhje me mini baccarat në internet. Pra, le të fillojmë menjëherë.

Mini Baccarat Kazino Në Internet më e mirë në 2023
Rregullat Mini Baccarat

Rregullat Mini Baccarat

Tetë kuvertë letrash përdoren për të luajtur Mini Baccarat dhe maksimumi shtatë lojtarë mund të marrin pjesë menjëherë. Tregtari së pari i përzien letrat; pastaj, ato riorganizohen dhe futen në një enë që quhet këpucë. Loja nuk ofron zgjedhje për vizatim ose qëndrim.

Krahasimi i totalit të kartave të dorës së lojtarit dhe dorës së bankierit në mini baccarat është gjithçka. Përveç kësaj, lojtarët mund të bastojnë në një barazim. Qëllimi është që lojtarët të afrohen sa më shumë në nëntë. Për më tepër, çdo kombinim letrash me gjithsej 10 llogaritet si zero, duke përfshirë kartat e fytyrës dhe dhjetëra. Gjatë numërimit të letrave, asi llogaritet si një, deusi llogaritet si dy, etj.

Lojtarët duhet të kujtojnë se një kartë e tretë zgjidhet duke ndjekur rregullat në tabelë nëse asnjëra dorë nuk fiton një të natyrshme pas marrëveshjes së parë.

Rregullat Mini Baccarat
Baste Mini Baccarat

Baste Mini Baccarat

Ka tre mënyra për të vënë bast në Mini Baccarat, dhe ato mund të vendosen vetëm përpara se tregtari të mos telefonojë më baste dhe letrat të shpërndahen. Të tre bastet janë si më poshtë:

 • Dora e bankierit: Nëse dora e bankierit ka një total pikësh më të madhe se dora e lojtarit, dora e bankierit është fituesi i bastit.
 • Dora e lojtarit: Nëse dora e Lojtarit ka një total pikësh më të madhe se dora e Bankierit, basti në dorën e Lojtarit do të fitojë.
 • Kravatë: Nëse totali i pikëve është i barabartë, është barazim dhe barazimet paguajnë 8 me 1.

Të gjitha duart fituese të bankës kanë një tarifë prej 5%, përveç basteve fituese që paguhen me para të barabarta.

Rregullat në lidhje me bastet që ia vlen të vihen re janë si më poshtë:

 • Nëse bankieri nuk ka një 8 ose 9 natyrale, LOJTARI gjithmonë tërheq 0,1,2,3,4,5. Qëndron gjithmonë në 6, 7, 8 dhe 9.
 • Loja përfundon kur Lojtari ka një 8 ose 9.
 • Nëse lojtari nuk ka një 8 ose 9 natyrale, bankieri gjithmonë tërheq 0, 1 ose 2. Në 7,8,9, bankieri qëndron gjithmonë në këmbë.
 • Loja përfundon nëse Bankeri ka një 8 ose një 9.
 • Asnjë partneritet nuk mund të arrijë kufirin e tabelës.
Baste Mini Baccarat
Duart dhe Çifte Mini Baccarat

Duart dhe Çifte Mini Baccarat

Duart mini Baccarat tashmë janë diskutuar më lart. Tani le të hedhim një vështrim në çiftin e Banker dhe çiftin e Lojtarit me një shembull:

 • Nëse dy letrat e para të lojtarëve kanë të njëjtën vlerë, si p.sh. një mbretëreshë dhe një mbretëreshë ose një pesë dhe një pesë, basti i çiftit të lojtarëve fiton.
 • Nëse dy kartat e para të bankierit janë të së njëjtës vlerë, për shembull, një Mbret dhe një Mbret ose një dy dhe një, basti i çiftit Banker fiton.
Duart dhe Çifte Mini Baccarat
Dallimet midis Mini Baccarat dhe Baccarat origjinale

Dallimet midis Mini Baccarat dhe Baccarat origjinale

Siç u tha më herët, Mini Baccarat është versioni më i vogël i loja origjinale, Baccarat. Tani, le të shohim se cilat janë ndryshimet kryesore. Aksionet dhe sasia e kuvertës në një këpucë janë dallimet kryesore të dy lojërave. Mini baccarat përmban më pak letra dhe baste më të ulëta. Shpesh luhet me gjashtë letra, ndërsa versioni i plotë baccarat përdor tetë kuverta. Të buza e shtëpisë zvogëlohet automatikisht kur zvogëlohet numri i kuvertave.

Për shkak të kësaj, loja është më miqësore për përdoruesit se kurrë. Për më tepër, disa kufizime më të vogla vlejnë edhe për mini-versionin e lojës; në mënyrë tipike, shtëpitë vendosin një bast dyshemeje prej $2 dhe një bast maksimal prej $500.

Ndërsa luani në një kazino të vërtetë, këto dallime janë më të dukshme. Tavolina e mikro-baccarat-it është vërtet më e vogël se tavolina e baccarat-it. Ndërsa tabela më e madhe mund të vendoset deri në 14, tavolina më e vogël mund të mbajë vetëm nga shtatë deri në nëntë lojtarë.

Lojtarët e mini-baccarat nuk i marrin letrat e tyre. Vetëm një lojtar shërben si bankier kur pjesëmarrësit duan të luajnë mini-baccarat falas. Në të kundërt, në tryezën e baccarat, lojtarët kalojnë si bankierë. Kështu mund të arrijmë në përfundimin se të luash mini-baccarat në kazinotë online është më e dobishme sesa të luash versionin origjinal.

Dallimet midis Mini Baccarat dhe Baccarat origjinale
Duke luajtur Mini Baccarat për para të vërteta

Duke luajtur Mini Baccarat për para të vërteta

Mini Baccarat mund të luhet në internet për para të vërteta. Lojtarët duhet vetëm të zgjedhin një ofrues nga Lista e kazinove më të mira në internet nga Renditja e Kazinove Online. Pas kësaj, ata vetëm duhet të bëjnë një llogari, depozitoni shumën e parë, dhe më pas ata do të jenë gati të luajnë për para të vërteta.

Duke luajtur Mini Baccarat për para të vërteta
Strategjitë e mini Baccarat

Strategjitë e mini Baccarat

Tani që lojtarët e dinë se cilat janë rregullat kryesore, gjëja tjetër me të cilën duhet të njihen është strategjitë Mini Baccarat. Fatkeqësisht, nuk ka një strategji specifike, pasi loja bazohet në fat të pastër. Një bast barazimi nuk është kurrë një lëvizje e zgjuar, pasi dora e bankierit ka një avantazh të zvogëluar të shtëpisë. Për më tepër, fitimet i nënshtrohen një tarife prej 5%.

Strategjitë e mini Baccarat
Duke luajtur Mini-Baccarat falas

Duke luajtur Mini-Baccarat falas

Mini Baccarat është një lojë me fat të pastër, kështu që lojtarët mund të luajnë versionin falas përpara se të luajnë për para të vërteta për ta kuptuar më mirë lojën. Pothuajse çdo kazino në internet do të sigurojë një version demo që lojtarët mund të luajnë.

Duke luajtur Mini-Baccarat falas
Fjalori Mini Baccarat

Fjalori Mini Baccarat

Fjalori Mini Baccarat është një domosdoshmëri për të mësuar për lojtarët pasi ata do të jenë në gjendje të zhyten thellë në lojë.

 • Bonusi i Dragoit: Një bast anësor i pëlqyer i Baccarat që u mundëson lojtarëve të vënë bast jo vetëm për Lojtarin ose Bankierin, por edhe për numrin e pikëve me të cilat dora fituese do të shkatërrojë dorën kundërshtare.
 • Renditja e skajeve: Një metodë që mundëson përcaktimin e vlerave të kartave bazuar në ndryshime të lehta në modelin në pjesën e pasme të kartave të shkaktuara nga procesi i prodhimit.
 • Hidh tabaka: Kartat vendosen në tabakën e hedhjes kur hidhen për çfarëdo arsye, si p.sh. "djegia" e tyre përpara se të shpërndahen.
 • Prerje: Kur letrat janë përzier, kuverta ndahet në dysh duke përdorur një teknikë të quajtur prerje.
 • Krupier: Frengjishtja për tregtarin është krupier.
 • Cheval: Frëngjisht për të gjithë është Cheval. Një bast Cheval, i cili varet nga lloji i lojës, është i suksesshëm nëse të dy lojtarët aktivë fitojnë bastet e tyre. Nëse një lojtar fiton dhe tjetri humbet, kjo është një pengesë dhe basti Cheval është ende në vend. Nëse të dy lojtarët humbasin, basti humbet.
 • Karta: Versioni francez i thënies "Më godit" kur i kërkon tregtarit një kartë tjetër.
Fjalori Mini Baccarat

Të rejat e fundit

Udhëzues Baccarat për t'ju ndihmuar të fitoni më shumë vazhdimisht
2021-11-14

Udhëzues Baccarat për t'ju ndihmuar të fitoni më shumë vazhdimisht

Po kërkoni të luani baccarat online për herë të parë? Lexoni fillimisht këtë udhëzues baccarat. Bakarat është një nga ato lojëra ku lojtarët e rinj mund të ndihen të frikësuar para se të vendosen. Kjo është për shkak se loja duket kaq e rastësishme, ku tregtari shpërndan letra pa rimë.

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Çfarë është mini-baccarat?

Mini-baccarat është një lojë e lashtë e rasteve që luhet në një tavolinë të vogël. Kjo lojë mund të luhet edhe në një kazino online.

Cili është ndryshimi kryesor midis baccarat dhe mini-baccarat?

Mini baccarat ka më pak kufij dhe përdor gjashtë kuvertë, ndërsa baccarat përdor tetë.

Si të luani mini-baccarat në internet?

Mini-baccarat mund të luhet online në çdo kazino të besueshme në internet duke krijuar një llogari dhe duke bërë depozitën e parë. Për më tepër, Mini-baccarat mund të luhet falas, gjithashtu, duke luajtur versionin demo.

Cilat janë strategjitë e mini-baccarat?

Nuk ka strategji në mini-baccarat, pasi loja bazohet thjesht në fat. Megjithatë, lojtarët duhet të kujtojnë se Banker ka shanset më të mëdha. Kështu, herë pas here është e mençur të vendosni bast Banker. Një bast barazimi gjithashtu duhet të shmanget. Kjo është për shkak të avantazhit të rëndësishëm të shtëpisë së bastit Tie, i cili është mbi 14%.

A është i rëndësishëm për t'u mësuar fjalori në mini baccarat?

Po, fjalorët në mini baccarat janë padyshim të rëndësishëm për t'u mësuar pasi ato përdoren kryesisht gjatë lojës.

Si mund të luaj mini baccarat falas?

Shumica e kazinove online ofrojnë një version demo të të gjitha lojërave, kështu që lojtarët mund të luajnë çdo lojë falas fillimisht.

Si mund të luaj mini baccarat për para?

Sapo një lojtar të ketë mbaruar krijimin e një llogarie, ai duhet të bëjë një depozitë. Pas kësaj, ata do të jenë në gjendje të luajnë mini baccarat për para.

Sa mënyra ka për të vënë bast në mini baccarat?

Ka tre mënyra për të vënë bast në mini-baccarat. Ato janë këto:

 • Dora e Bankierit
 • Dora e lojtarit
 • kravatë

Çfarë është çifti i një bankieri?

Çifti i bankierit do të thotë nëse dora e një bankieri është më e madhe se dora e lojtarit, atëherë dora e bankierit do të fitojë.

Sa paguan një kravatë?

Një barazim paguan 8 me 1 të bastit.