Elementet e rrezikut dhe avantazhi i shtëpisë në lojërat e kazinove në internet

Lojëra

2021-08-12

Ethan Tremblay

Kur lundroni nëpër një luzmë të lojërat që kanë për të ofruar kazinotë online, do të vini re se jo çdo lojë ka të njëjtën metodë për të luajtur. Disa lojëra i vë bast një herë dhe ke mbaruar. Në lojëra të tjera, ju mund të vendosni baste të shumta brenda një raundi të vetëm. Si rezultat, për të rritur me sukses shanset tuaja për të fituar dhe për të luajtur zgjuar, duhet të kuptoni dy koncepte. Buzë shtëpie dhe element rreziku.

Elementet e rrezikut dhe avantazhi i shtëpisë në lojërat e kazinove në internet

Buzë shtëpie

Buza e shtëpisë është thjesht një numër që përcakton sa gjasa keni për të fituar kundër shtëpisë. Sa më i ulët të jetë buza e shtëpisë, aq më shumë janë shanset për të fituar. Nëse një slot machine ka një avantazh shtëpie prej 5%, kjo do të thotë që ju keni një shans 95% për të fituar para. Por avantazhi i shtëpisë është i zbatueshëm vetëm për bastet e njëpasnjëshme. Për baste të shumta në një raund të vetëm, ne duhet të kuptojmë elementin e rrezikut.

Elementi i rrezikut

Elementi i rrezikut llogarit avantazhin e shtëpisë kur përfshihen baste të shumta. Buza e shtëpisë nuk mund të llogarisë shanset tuaja për të fituar në situata të tilla. Sepse ka shumë faktorë të panjohur. Elementi i rrezikut merr parasysh numrin mesatar të basteve të vendosura dhe shanset për të fituar.

Ashtu si me skajin e shtëpisë, sa më e ulët të jetë përqindja e elementit të rrezikut, aq më mirë jeni. Për të fituar më shumë fitime nga bastet tuaja, ju duhet të keni një zotërim të mirë mbi elementët e rrezikut, si dhe avantazhin e shtëpisë.

Shtëpia Edge vs Elementi i Riskut

Më poshtë është një listë krahasimi e avantazhit të shtëpisë kundrejt elementit të rrezikut kur merren parasysh lojërat në tryezë me baste të shumëfishta:

  • Karaibe (Buza e shtëpisë: 5.22%, Elementi i rrezikut: 2.56%)
  • Let It Ride (Buza e shtëpisë: 3,51%, Elementi i rrezikut: 2,85%)
  • Mississippi Stud (Buza e shtëpisë: 4,91%, Elementi i rrezikut: 1,37%)
  • Poker me tre letra (House Edge: 3.37%, Elementi i Riskut: 2.01%)
  • Wild Hold'em Poker (House Edge: 6.86%, Elementi i Riskut: 3.23%)

Pra, çfarë duhet të zgjidhni?

Tani shtrohet pyetja, nëse skaji i shtëpisë nuk është i përshtatshëm për të llogaritur me saktësi shanset për fitoren tuaj për lojëra që përfshijnë baste të shumta, a duhet të merrni parasysh elementin e rrezikut? Përgjigja është po. Sepse keni më shumë gjasa të fitoni lojëra nëse merrni parasysh elementin e rrezikut mbi skajin e shtëpisë.

Gjithashtu, ata ju tregojnë se një lojë që mendonit se do të ishte shumë e rrezikshme për ta luajtur sipas skajit të shtëpisë nuk është aq e keqe kur merrni parasysh elementin e rrezikut.

Të rejat e fundit

Stakelogic ofron përvojë si asnjë tjetër në rrugën e parave 2
2023-06-01

Stakelogic ofron përvojë si asnjë tjetër në rrugën e parave 2

Lajme

Promocion i kazinosë

1xBet:Deri në 1500 € + 150 rrotullime falas
Luaj tani
Betwinner
Betwinner:100% deri në 100 € + 150 rrotullime falas
22BET
22BET:Deri në 600 dollarë