Mbështetje WeChat

Në Kinë, si në shumë vende të botës, ka shumë kazino online entuziastët e lojërave të fatit. Sidoqoftë, ekziston një problem i madh, është e vështirë për një lojtar kinez të përdorë metodat e pagesës të disponueshme në shumë vende perëndimore. Për kazinotë online, është gjithashtu një enigmë, sepse ato nuk mund të vendosin kryqin në një treg me më shumë se një miliardë klientë të mundshëm. Për fat të mirë, disa metoda kineze të pagesës mund të përdoren në kazinotë në internet, si p.sh WeChat Pay.

Çfarë është mbështetja e WeChat Pay?Si mund të përdor mbështetjen e WeChat?
Çfarë është mbështetja e WeChat Pay?

Çfarë është mbështetja e WeChat Pay?

WeChat është një media sociale që do të lançohet në vitin 2011. Popullariteti i saj po shpërthen me shpejtësi, kështu që faqja zgjeron gamën e shërbimeve të saj dhe zhvillon një sistem pagese të quajtur WeChat Payment ose WeChat Pay. Një pjesë e madhe e popullsisë di ta përdorë atë dhe i ka përvetësuar në perfeksion të gjitha të brendshmet dhe daljet. Jashtë Kinës, për shembull, situata është ndryshe. Jo vetëm që nuk është mjeti më popullor i pagesës, por edhe disa njerëz kanë frikë ta “rrezikojnë”.

Prandaj, shërbimi mbështetës i WeChat është krijuar për të këshilluar dhe drejtuar të gjithë ata që kanë dyshime për besueshmërinë e këtij opsioni pagese. Duhet përmendur se WeChat ka një mundësi për një qasje të personalizuar. Të gjitha vendet ku ky opsion është i disponueshëm kanë specifikat e tyre. Prandaj, në rast problemi, klienti duhet të kontaktojë vetëm degën e vendit në të cilin ndodhet për të marrë ndihmë.

Çfarë është mbështetja e WeChat Pay?
Si mund të përdor mbështetjen e WeChat?

Si mund të përdor mbështetjen e WeChat?

Megjithëse WeChat është i disponueshëm në mbarë botën, funksioni i pagesës WeChat shfaqet vetëm në llogaritë e hapura Kinë, Afrika e Jugut, Malajzia dhe Hong Kongut. Në pjesën tjetër të botës, ky opsion pagese për fat të keq nuk është ende i disponueshëm.

Lidhja me sistemin mbështetës është relativisht e lehtë. Gjëja e parë që duhet mbajtur parasysh është se duhet të kontaktoni mbështetjen vetëm në vendin ku keni hapur llogarinë tuaj WeChat Pay, edhe nëse klienti është në një vend tjetër. Siç u përmend më lart, shërbimet e ofruara ndryshojnë nga vendi në vend. Prandaj, kushtet dhe rregullat janë të ndryshme.

Ka shume Llojet e mbështetjes së kazinosë në internet për shembull për lojtarët e fatit, por nëse njëri prej tyre ka nevojë për mbështetjen e WeChat Pay, ata thjesht do të duhet të kontaktojnë me telefon, email ose bisedë.

Si mund të përdor mbështetjen e WeChat?

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

A ka ndonjë tarifë transferimi?

Përdoruesit e WeChat nuk duhet të paguajnë asnjë tarifë për dërgimin dhe tërheqjen. Megjithatë, nuk është e pazakontë që operatorët të mbajnë tarifat në burim.

A është e sigurt kjo mënyrë pagese?

Nuk ka absolutisht asgjë për t'u shqetësuar. WeChat Pay është plotësisht i sigurt.

A e përdorin kazinotë këtë mundësi pagese për depozita dhe tërheqje?

Ne nuk e kemi problem të bëjmë depozita me WeChat Pay, por tërheqjet në përgjithësi nuk ofrohen.