Croatian Gambling Association

E themeluar në vitin 2015, Shoqata Kroate e Lojërave të Fatit (e njohur edhe si HUPIS) deri më tani ka pasur ndikim të kufizuar në sektorin e lojërave të fatit në internet. Megjithatë, ndërsa shoqata qeveritare rregullon faqet e kazinove në internet që ofrojnë lojëra të tilla si lojëra elektronike dhe poker live, ndikimi i saj me siguri do të rritet në tregun lokal kroat dhe gjetkë në mbarë botën. Rregullatori ka autoritet mbi të gjitha bizneset e lojërave të fatit brenda vendit, me një numër në rritje të kazinove në internet që kërkojnë licencë nga Shoqata Kroate e Lojërave të Fatit. Në faqen tonë, ju mund të gjeni një listë të plotë të kazinove tashmë të licencuara në Kroaci, duke përfshirë komente dhe renditje në mënyrë që lojtarët të mund të bëjnë një zgjedhje të informuar.

Croatian Gambling Association
Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Kazinotë në internet të licencuara nga Shoqata Kroate e Lojërave të Fatit

Ndikimi që HUPIS ka pasur në tregun e lojërave të fatit në internet deri më tani ka qenë mjaft i kufizuar, pasi është krijuar vetëm në vitin 2015 dhe aktualisht funksionon në një shkallë më të vogël se rregullatorët e tjerë qeveritarë. Pavarësisht hyrjes më të fundit në treg, megjithatë, Shoqata Kroate e Lojërave të Fatit po zgjerohet tashmë me shpejtësi dhe një numër në rritje i kazinove në internet (veçanërisht ato me bazë në Kroaci) po kërkojnë një licencë nga organi. Këtu do të vazhdojmë të mbajmë një listë të përditësuar të kazinove online të licencuara kroate, kështu që vazhdoni të kontrolloni pasi më shumë kazino po fitojnë licencë gjatë gjithë kohës dhe rëndësia e këtij rregullatori po rritet.

HUPIS është tani rregullatori kroat për të gjithë operatorët e lojërave të fatit në Kroaci, që do të thotë se kazinotë në internet tashmë janë në pritje të miratimit të licencës ose së shpejti do të kërkojnë të aplikojnë për një të tillë. Shumë prej tyre kanë marrë tashmë një licencë, me klientët në Kroaci që e përdorin këtë si një mënyrë për të vendosur drejtësinë dhe besueshmërinë e një biznesi. Qëllimi kryesor i Shoqatës Kroate të Lojërave të Fatit është të sigurojë që lojtarët të mbahen të sigurt, ndërkohë që sigurohet që kazinotë të funksionojnë sipas ligjeve lokale.

Rreth Licencës së Shoqatës Kroate të Lojërave të Fatit

E nisur në vitin 2015, Shoqata Kroate e lojërave të fatit rregullon tregun e lojërave të fatit për të mbrojtur klientët dhe për të siguruar që të gjithë operatorët të ofrojnë shërbimet e tyre të lojërave në mënyrë të ligjshme. Për të marrë një licencë kroate, kazinove në internet u kërkohet të kalojnë një proces të plotë që kërkon që ato të dëshmojnë se janë tashmë në përputhje me të gjitha ligjet përkatëse të lojërave të fatit dhe duhet të tregojnë se lojërat që ofrojnë operohen në mënyrë të drejtë dhe të sigurt. Të dhënat e lojtarëve duhet të mbrohen sipas standardeve të larta dhe HIPAS ka autoritetin të ndjekë dhe sanksionojë çdo operator lojërash fati që bie në kundërshtim me çdo rregullore. Për shkak të autoritetit të gjerë mbi industrinë kroate të lojërave të fatit, një numër në rritje i kazinove online me bazë në vend ose që u shërbejnë lojtarëve kroatë po kërkojnë të marrin një licencë nga HIPAS.

Mbajtja e lojtarëve të sigurt në Kroaci

Rregullatorët qeveritarë si Shoqata Kroate e Lojërave të Fatit janë një mjet i rëndësishëm për t'i mbajtur lojtarët të sigurt ndërsa luajnë bixhoz dhe luajnë lojëra të tjera fati. HIPAS kontrollon kazinotë në internet për siguri dhe drejtësi, duke ndihmuar në parandalimin e mashtrimit ose trajtimit të paarsyeshëm të banorëve të Kroacisë. Pajtueshmëria me ligjet e lojërave të fatit sigurohet nëpërmjet masave detyruese, duke i mbajtur operatorët e kazinove online të ndershëm dhe të ligjshëm. Lojtarët mund të kontrollojnë se sa i besueshëm është një biznes kazinoje duke kontrolluar se ata kanë një licencë të vlefshme nga HIPAS. Nëse luajnë në kazinotë me bazë jashtë shtetit, lojtarët mund të kontrollojnë për licenca të tjera të lëshuara nga qeveria ose anëtarësim në organet e industrisë që fitojnë respekt nga bizneset dhe klientët.

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi