Costa Rica Gambling License

Kosta Rika ofron licenca të kazinove në internet për shumë operatorë të lojërave të fatit dhe kazinove online, por nuk mban asnjë kuadër rregullator zyrtar. Është e mundur të krijohen shpejt kazinotë online në rajon për sa kohë që ato u shërbejnë lojtarëve jashtë Kosta Rikës, pasi kumari në internet është i paligjshëm brenda vendit.

Krijimi i një operacioni të lojërave të fatit është relativisht i lehtë për shkak të qasjes miqësore ndaj biznesit të qeverisë, si dhe për shkak të taksave zero të mbledhura mbi të ardhurat nga jashtë vendit. Kërkesat janë të dobëta dhe relativisht të pakta në krahasim me rajonet e tjera. Kjo e bën atë një opsion tërheqës për bizneset e lojërave të fatit dhe mundësi të tjera investimi. Më shumë informacion në lidhje me të mund të gjeni më poshtë.

Costa Rica Gambling License