Shkëputja e rrjetës komplekse të lojës Kontributi në kërkesën për bast

Lajme

2020-01-16

Eddy Cheung

Kuptimi i kontributit të lojës së kërkesës për bast

Lojëra të ndryshme kazino japin një sasi të ndryshme kontributi në kërkesat e basteve - disa fare. Një vështrim në arsyet e këtyre pabarazive.

Shkëputja e rrjetës komplekse të lojës Kontributi në kërkesën për bast

Një bonus i mirë është një tërheqje e madhe për një faqe kumari në internet. Sidoqoftë, argëtimi përfundon pothuajse menjëherë. Pasi vini bast dhe kuptoni se nuk mund t'i tërhiqni menjëherë fitimet tuaja, filloni të kuptoni se në të vërtetë kishte një djall në detaje.

Mirë se vini në kërkesën e basteve. Kushti i bashkangjitur kërkon që ju të vazhdoni të vini bast duke përdorur paratë tuaja derisa të mund të zhbllokoni fitimet tuaja të bonusit. Megjithatë, shpesh është e bezdisshme të vërehet se disa lojëra kontribuojnë kaq pak drejt arritjes së objektivit - disa deri në 25%. disa lojëra as nuk japin asnjë kontribut fare.

Lojëra me lojëra elektronike

Shumë lojëra elektronike nuk japin absolutisht asnjë kontribut në përmbushjen e kërkesës suaj të bastit. Edhe pasi t'i luani ato për orë të tëra, do të zbuloni se kërkesa juaj e basteve nuk është përmirësuar asnjë grimë. Por pse është ky rasti? Gjithçka zbret tek shtëpia e lojërave që përpiqet të rikuperojë paratë e saj.

Në përgjithësi, lojërat me lojëra elektronike kanë një normë të lartë kthimi te lojtari (RTP). Shkon deri në 98%. Kjo do të thotë që një lojtar mund të luajë për kohëzgjatje të gjata dhe ende të mbetet pa humbje apo fitore. Në këtë rast, lojtari do të kontribuonte në kërkesën e tyre të bastit, ndërkohë që në fakt nuk do t'i jepte para shtëpisë.

Slots progresive

Pastaj është rasti i jackpot-eve progresive. Këto lojëra janë absolutisht tërheqëse për lojtarët, por jo në thelb fitimprurëse për shtëpinë. Rreth 5% e parave të bastuara në këto lojëra kthehen si pagesa progresive. Ndonjëherë, kjo shumë shkon deri në 10% të aksioneve të lojtarëve.

Si të tilla, shtëpitë nuk e kanë luksin t'i përfshijnë këto lojëra në kërkesat e basteve. Të bësh këtë do të ishte vendosja e tyre për t'u mjelur e thatë. Për të shmangur këtë, ata inkurajojnë njerëzit të luajnë lojëra të tjera duke mos i përfshirë në përmbushjen e kërkesave të basteve ose duke u caktuar atyre një përqindje shumë të ulët.

Ruletë

Loja e ruletës është veçanërisht diskriminuese për sa i përket bërjes së kërkesës për bast. Por vendimi ka kuptim ekonomik. Duke vënë bast në një ngjyrë, për shembull, një lojtar ka një shans 47% për të ecur përpara. Bastet në dy ngjyra e dyfishojnë këtë shans, prandaj loja mund të përdoret lehtësisht thjesht për përmbushjen e kërkesave të basteve.

konkluzioni

Vendimi i shtëpive të lojërave për të reduktuar kontributin e disa lojërave në kërkesat e basteve dhe për t'i lënë jashtë krejtësisht të tjerët nuk është personal. Është thjesht një vendim financiarisht i arsyeshëm që u jep atyre një shans për të fituar para pasi kërkesat e bastit plotësohen. Është e rëndësishme të shikoni kontributin e një loje përpara se të luani.

Kuptimi i kontributit të lojës së kërkesës për bast Lojëra të ndryshme kazino japin një sasi të ndryshme kontributi në kërkesat e basteve - disa fare. Një vështrim në arsyet e këtyre pabarazive.

Të rejat e fundit

Përgatituni për ngjarje argëtuese në Hot Chilli Fest të organizuar nga Stakelogic
2023-09-28

Përgatituni për ngjarje argëtuese në Hot Chilli Fest të organizuar nga Stakelogic

Lajme