Këshilla themelore për Blackjack: Një udhëzues fitues

Lajme

2020-10-12

Në përgjithësi pranohet se blackjack është një nga lojërat e kazinove online më të preferuarat e lojtarëve nëse jo më i dashuri. Kjo zakonisht bazohet në pagesën më të lartë që jep për shkak të avantazhit relativisht të ulët të shtëpisë. Ky skaj i shtëpisë në blackjack është i vogël dhe mund të shkojë deri në 3%. Një lojtar me disa truke të forta mund të vazhdojë të peshkojë me lehtësi për këtë. 

Këshilla themelore për Blackjack: Një udhëzues fitues

Ndërsa shumica e njerëzve do të mendojnë se ju duhet të jeni një mësues matematikor për ta mposhtur atë Blackjack kazino online, po, kjo mund të jetë e vërtetë, por përsëri disa këshilla me të cilat nëse ngecni, mund t'ju bëjnë të shkëlqeni aftësitë e ekspertizës. Ju vetëm duhet t'i përmbaheni armëve tuaja duke bërë gjërat më themelore, pa pasur nevojë për aftësi ekstravagance dhe do të fitoni megjithatë me shumë fokus të kanalizuar.

Ky artikull do të shqyrtojë ato këshilla kryesore; këshillat fituese! 

Dëshironi të Fitoni? Bëni këto Këshilla

Përpara se të hyni në thikë, këshillat më themelore të Blackjack Praktikisht janë gati të jesh vigjilent dhe të dish kur të ndahesh, të dyfishosh, të blesh sigurime (mos për këtë zakon) dhe kur të marrësh atë goditje të rëndësishme.

 • Gjithmonë sigurohuni që të ndani 2s, 3s, 6s dhe 7s dhe 8s, por sigurisht jo kur tregtari ka një 7 ose më të lartë. 

 • Sigurohuni që gjithmonë të dyfishoni me një grumbullim prej 10, por përsëri jo kur tregtari ka një 10 ose një ACE.

 • Përsëri, ju duhet të përpiqeni të dyfishoni me 11, por jo kur tregtari ka një ACE për të rezervuar. 

 • Koha më e mirë për të marrë një goditje është kur keni 11 ose më pak. 

 • Rasti tjetër që mund të bëni një goditje është kur keni midis 12 dhe 16 dhe karta e tregtarit është 7 ose me vlerë më të lartë. 

 • Idealisht, mos u përpiqni kurrë të bëni ndonjë goditje tjetër kur keni një dorë të fortë nëse 17 vjeç ose më shumë. 

 • Megjithatë, nëse jeni në një 17 të butë ose më të vogël, mos hezitoni të bëni një goditje. 

 • Sa herë që kuptoni se tregtari ka një vlerë 6 ose më të vogël dhe ju jeni në 18 soft, merrni goditjen. 

Sa më sipër nuk janë strategji, por vetëm këshilla dhe truke për ta bërë më efikase çfarëdo strategjie të adoptuar, duke i kthyer shanset në favorin tuaj. 

Më pas, unë do të zbuloj një sekret për të forcuar forcën tuaj mendore gjatë lojës blackjack . Kjo lojë kërkon që ju të mbani një qëndrim pozitiv nga fillimi në fund ose mund të përfundoni, le të shkojmë:

 • Një brez fitues është i mirë kur po përjeton, por e ngasësh me kujdes. Mbani në mendje se nuk ka asgjë si një brez fitues si udhëzues, prandaj kurrë mos vini bast pa marrëzi ose mbi bast.
 • Të luash shumë është e rrezikshme, sigurohu që në një interval të rregullt të bëni një pushim të merituar për të pirë ujë për të pirë, për të ngrënë ose thjesht për të bërë një shëtitje për të freskuar kokën. 
 • Alkooli? Asnjëherë mos u përpiqni të luani dhe të pini alkool në të njëjtën kohë, kjo do të pengojë gjykimin tuaj duke filluar nga humbja e përqendrimit. 
 • Shmangni shitjen e mitit të të nxehtit dhe të ftohtë. Është e zakonshme t'ju bëjnë të besoni se ka një tryezë të nxehtë dhe të ftohtë ose tregtarë të nxehtë dhe të ftohtë. Janë të gjitha gabime. 
 • Mos luani nën presion ose duke pasur një ndjenjë të çuditshme se tregtarët do t'ju mashtrojnë... Ata janë gjithmonë profesionistë të mirë, por ju mund ta bakshish tregtarin nëse dëshironi, veçanërisht në tryezën e blackjack live. 
 • Sigurohuni që një riorganizues automatik i kartave të përdoret në çdo kohë, ai ndihmon në mposhtjen e çdo forme simulimi ose gjurmimi të kartave nëse dikush përpiqet të luajë zgjuar. 
 • Mos e shisni bestytninë që favorizon zgjedhja e një pozicioni të caktuar ulur, kjo do t'ju shqetësojë nëse rezultatet shkojnë ndryshe në kohën e hershme të lojës. 
 • Në një blackjack, marrja e Sigurimit 80% të kohës çon në një bast të humbur. Rrezikoni vetëm nëse mbani shënime të mira për numrin e aseve dhe 10 letrave që mund të lihen në grupin e letrave për t'u luajtur, përndryshe, shmangeni atë! 
 • Përsëri, mos u mashtroni kurrë nga emocionet tuaja duke luajtur lojëra me letra. Me siguri do t'ju godasë, por aftësia juaj për të qëndruar e qetë dhe e palëkundur, shanset tuaja për të marrë rezultate më të mira. 
 • Mos e tradhtoni veten duke harruar strategjinë që keni zgjedhur të përdorni. Sigurohuni që të jetë shënuar mirë në një pjesë ose tabelë, mësoni përmendësh nëse duhet, sepse kjo do të përcaktojë lëvizjet tuaja, kur të goditni, të qëndroni, të dyfishoni, madje edhe të ndani vendimin. Është fjalë për fjalë udhëzuesi juaj i lojës.

Të rejat e fundit

Përgatituni për ngjarje argëtuese në Hot Chilli Fest të organizuar nga Stakelogic
2023-09-28

Përgatituni për ngjarje argëtuese në Hot Chilli Fest të organizuar nga Stakelogic

Lajme