Kërkesat e basteve dhe çfarë duhet të dinë lojtarët e rinj

Lajme

2019-11-07

Kërkesat e bastit janë kushtet që lojtarët duhet të plotësojnë për të zhbllokuar bonuset e tyre të mirëseardhjes. Lojtarët e rinj duhet të familjarizohen me ta.

Kërkesat e basteve dhe çfarë duhet të dinë lojtarët e rinj

Çfarë përdorin faqet e lojërave të fatit në internet për të fituar klientë të rinj

Tregu i lojërave të fatit është konkurrues dhe faqet e lojërave të fatit përpiqen për klientë të rinj. Po kështu, lojërat e fatit në internet janë bërë më konkurruese, gjë që ka nxitur faqet e lojërave të fatit të adoptojnë strategji të zgjuara marketingu për të fituar lojtarë të rinj. Disa nga truket që përdorin përfshijnë bonuse bujare të regjistrimit dhe mirëseardhjes.

Regjistrimi bujar dhe bonuset e mirëseardhjes u lejojnë lojtarëve të rinj të vendosin baste falas. Ata gjithashtu u japin lojtarëve të rinj bonuse në para për të hapur llogari me ta. Ka mënyra të ndryshme që mund të bëhet kjo. Për shembull, ata mund të përputhen me depozitën e parë me para të gatshme, t'u japin baste falas ose madje mund t'u japin para falas.

Një përmbledhje e kërkesave të basteve në kazino

Kërkesat e bastit janë kushtet që lojtarët duhet të plotësojnë për të marrë bonuset e tyre dhe çdo fitim që vjen prej tyre. Kërkesat e basteve njihen në thelb si loja përmes. Ai thekson sasinë e parave që lojtarët e fatit duhet të aksionojnë në mënyrë që të aktivizojnë fitimet dhe shpërblimet e tyre.

Për bastet falas dhe bonuset sportive, kërkesat për baste janë zakonisht të ulëta, gjë që i bën ato të përmbushen lehtësisht. Në shumicën e rasteve, kërkesat e basteve gjenden në listën e termave dhe kushteve. Kjo e bën të rëndësishme që lojtarët e rinj të njihen me këto në mënyrë që të dinë se si të marrin bonuset dhe bastet e tyre falas.

Si funksionojnë kërkesat e bastit

Duke supozuar se lojtarët e rinj zgjedhin bonuset e depozitave, të cilat më pas kanë dhënë një bonus mirëseardhjeje prej 50 përqind deri në 100 euro, mashtrimi është në fjalët 'deri' që do të thotë se mund të jetë 100 euro ose më pak. Kjo do të thotë që nëse depozitojnë 50 euro marrin vetëm 25 euro bonus.

Kërkesat e bastit janë një mënyrë për t'i bërë lojtarët e rinj të aksionojnë më shumë pasi ata do të vazhdojnë të depozitojnë për të marrë më shumë bonuse. Megjithatë, shumica e njerëzve zhgënjehen më shumë me bonuset e mirëseardhjes pasi ato nuk janë të lehta për t'u ardhur. Sidoqoftë, është mirë të lexoni termat dhe kushtet pasi ato janë të përshkruara atje.

Kërkesat e basteve me nivele

Disa vende të lojërave të fatit ofrojnë kërkesa të niveleve të basteve. Kjo do të thotë se ata ofrojnë grumbullim të shkallëzuar të pagesave që e bëjnë atë të përballueshme për lojtarët pasi ata paguajnë me këste dhe jo shumën e plotë. Pas përfundimit të pagesës, lojtari do të ketë paguar të njëjtën shumë si ai që ka paguar menjëherë.

Një shembull i kërkesave të basteve me nivele është nëse një lojtar duhet të bastojë gjithsej 1000 euro brenda katër muajve, ai mund të paguajë 250 euro çdo muaj për katër muajt e ardhshëm dhe të marrë bonusin e tyre prej 500 euro nëse bonusi i mirëseardhjes ishte 50 përqind. Kjo e bën më të lehtë sesa të bësh pagesën një herë.

Lajmi i fundit

Mënyra të zgjuara për të mbrojtur bankrollin tuaj të kazinosë në internet
2023-01-28

Mënyra të zgjuara për të mbrojtur bankrollin tuaj të kazinosë në internet

Lajme