Hapni një sajt të lojërave të fatit Kudo, në çdo kohë!

Lajme

2021-02-11

A e keni ndjerë ndonjëherë dëshirën për të krijuar një faqe kumari nga e para? Këtu është udhëzuesi i përsosur. Shumë lojtarë me përvojë të kazinosë zhvillojnë dëshirën për të krijuar një faqe kumari në një moment në karrierën e tyre të lojërave. Në fund të fundit, më e mira kazinove online përreth janë në pronësi dhe operuar nga njerëz që dikur morën pjesë dhe patën sukses në këtë industri.

Hapni një sajt të lojërave të fatit Kudo, në çdo kohë!

Mjerisht, kërkesa masive e kapitalit mund të rezultojë të jetë një pengesë në ëndrrën tuaj për t'u bërë një operator i kazinosë në internet. Pra, sot, ju do të mësoni se si t'i thyeni këto barriera duke përdorur një kazino me emërtim të kohës dhe këshilla të tjera thelbësore. Lexo!

Çfarë duhet për të nisur një platformë iGaming

Në mënyrë tipike, fillimi i një platforme lojrash në internet është jashtëzakonisht stresues dhe i dhimbshëm. Ju duhet të përfundoni dokumentet e licencimit, të hartoni një faqe kazino, të zgjidhni furnizuesit e softuerit, etj. Do t'ju duhet gjithashtu të lidhni marrëveshje të shumta të palëve të treta për të vënë në funksion faqen e lojërave të fatit. Dhe kjo nuk është për të përmendur punën e mirëmbajtjes për të siguruar që faqja të funksionojë pa probleme dhe lojtarët të jenë të kënaqur deri në thelb.

Në përgjithësi, krijimi i një platforme lojrash në internet nga e para mund të zgjasë asgjë më pak se gjashtë muaj. Për fat të mirë, gjithçka varet nga llogaria juaj bankare, juridiksioni dhe ekspertiza e ekipit. Nëse planifikoni saktë, mund të zgjasë më pak se kaq. Por ju nuk keni pse të kaloni stresin e planifikimit me softuerin e lojërave me emërtim të bardhë. Le të shpjegojmë më shumë!

Çfarë është saktësisht softueri i etiketës së bardhë?

Softueri White Label është një program që një organizatë e përdor dhe e etiketon ose e markon atë si të vetin. Nëse është në fushën mjekësore, një softuer i etiketimit të kohës është sinonim i barnave gjenerike. Me fjalë të tjera, kompania merr me qira ose blen një softuer të markës së bardhë dhe heq markën origjinale përpara se ta rietiketojë atë sikur e kanë zhvilluar.

Në botën e iGaming, një kazino me emërtim të bardhë zakonisht vjen plotësisht e ngarkuar me tituj lojërash, mbështetje me shumë platforma, zgjidhje pagese dhe më shumë. Thjesht thuaj se përmban gjithçka që e bën një kazino të plotë në internet. Prandaj, zvogëlon kohën e konfigurimit të faqes së lojërave të fatit nga 6 muajt e parashikuar në më pak se 24 orë.

Ju kursen kohë

Edhe nëse mbledhni ekipin më me përvojë të zhvilluesve të softuerëve, ndërtimi i një faqeje kumari të vlerësuar me çmime mund t'ju marrë muaj, nëse jo vite. Mjerisht, shumica e lojtarëve nuk kanë durim të presin ndërsa krijoni një faqe të qetë kazinoje nga e para. Madje përkeqësohet me konkurrencën e ashpër aktualisht në botën e kazinove në internet.

Por me një kazino me etiketë të bardhë, do të zhyteni menjëherë në tregun emocionues dhe të gjerë të kazinove në internet dhe do të silleni sikur të keni qenë atje për avantazhe. Për shkak se softueri është tashmë i testuar dhe gati për t'u përdorur, gjithçka që ju nevojitet është ta shpaketoni dhe të tërheqni lojtarë të rinj. Më e mira nga të gjitha, koha e kursyer mund të jetë e dobishme në strategjitë tuaja të marketingut. Në përgjithësi, një kazino me emërtim të bardhë ju kursen stresin e një cikli të gjatë dhe të lodhshëm të zhvillimit të softuerit.

White Label Menaxhimi i Kazinosë

Kur bëhet fjalë për menaxhimin e softuerit, vështirë se do të bëni asgjë përveç detyrave bazë të menaxhimit. Shumicën e kohës, furnizuesi i kazinosë me markë të bardhë do të jetë përgjegjës për aspektet teknike të kazinosë suaj. Kjo perfshin:

  • Mbështetja e klientit

  • Licencimi dhe pajtueshmëria me ligjet e lojërave të fatit në zonën tuaj

  • Përditësimi i ofertave të faqes si p.sh lojëra, menyra pagese, siguria, ngjarje sportive, etj.

  • Menaxhimi i përgjithshëm i biznesit tuaj.

    Përmbledhja

    Blerja e një zgjidhjeje të etiketës së bardhë është me të vërtetë një fillim i shkëlqyer drejt arritjes së ëndrrës suaj për të nisur një kazino në internet. Është më e lirë dhe kursen më shumë kohë sesa mënyra tipike e krijimit të një faqeje kumari. Në përgjithësi, ka mijëra arsye për të provuar se etiketimi i bardhë është para të shpenzuara mirë.

Lajmi i fundit

Mënyra të zgjuara për të mbrojtur bankrollin tuaj të kazinosë në internet
2023-01-28

Mënyra të zgjuara për të mbrojtur bankrollin tuaj të kazinosë në internet

Lajme