BLIK - Metoda më e popullarizuar e depozitimit në Poloni

Lajme

2022-07-02

Blik praktikisht dominon tregun e pagesave online në Poloni. Në vitin 2022, polakët kryen mesatarisht 80 milionë transaksione në muaj, dhe edhe pse sistemi është në treg që nga viti 2015, trendi është ende në rritje. Ne përdorim Blik për të paguar online, në dyqane, për të bërë transferime në "telefon" dhe për të plotësuar llogaritë tona në kazinotë online. Operatorët e kazinove online po i drejtohen gjithnjë e më shumë këtij opsioni pagese sepse është thjesht më i përshtatshmi. Duhen vetëm disa momente, dhe ju mund të luani.

BLIK - Metoda më e popullarizuar e depozitimit në Poloni

Në këtë artikull, ne do të paraqesim të gjitha informacionet më të rëndësishme për mënyrën se si funksionon sistemi i pagesave Blik dhe do të vërtetojmë se është mënyra më e lehtë për të plotësuar llogarinë tuaj në internet. Le të fillojmë!

Përdorim i përshtatshëm

Ekziston një mendim për Blik që nëse dikush e përdor atë një herë, ata gjithmonë do ta zgjedhin atë në krahasim me opsionet e tjera të transaksionit në internet. e sotme kazinove online përqendrohuni në transfertat e drejtpërdrejta, kuletat elektronike, kriptovalutat dhe kartat me parapagesë. Të gjitha këto opsione kanë një pengesë: kërkojnë kohë. Kuletat elektronike dhe kartat me parapagesë duhet të plotësohen, ndërsa transfertat direkte bankare... mund të duhen deri në disa ditë për t'u përpunuar. 

Megjithatë, nëse kazino ka një opsion Blik në ofertë, një dritë ndizet shpejt në mendjen e lojtarit që sapo të vendosë të regjistrojë një llogari, ai do të jetë në gjendje të luajë në vetëm një moment.

Përdorimi i Blik është një kënaqësi. Pas regjistrimit të një llogarie, gjithçka që duhet të bëni është të shkoni në seksionin e pagesave dhe të zgjidhni këtë opsion të transferimit të parave. Skema e transaksionit duket gjithmonë identike:

  1. Kaloni në aplikacionin celular online banking.
  2. Kalo te opsioni Blik (duhet të shfaqet kodi aktual i përkohshëm gjashtëshifror)
  3. Transkriptoni kodin në fushën e duhur në faqen e kazinosë ose ridrejtohuni nga kazinoja.
  4. Një njoftim për përfundimin e transaksionit do të shfaqet në pajisjen celulare.
  5. Pasi të klikoni njoftimin, do të ktheheni në aplikacion, ku duhet të verifikoni transaksionin. Në varësi të metodës së verifikimit të zgjedhur, përdoruesi konfirmon që ai ose ajo është përdoruesi aktual i pajisjes (siguron një PIN ose lexon një gjurmë gishti).

Vetëm pak çaste më vonë paratë janë në destinacionin e tyre dhe ju mund të filloni të luani.

Zgjedhja e një kazinoje në internet me Blik

Që pothuajse të gjitha Polakët janë të bindur për Blik transaksionet, kazinotë kanë vendosur ta bëjnë këtë transaksion të disponueshëm në mënyrat e tyre të pagesës më të kërkuara. Lojtarët po kërkojnë komoditet, si dhe transaksione të sigurta dhe të shpejta, dhe Blik ua ofron këtë. 

Meqenëse tifozët e lojërave të fatit e dinë që disa operatorë ofrojnë këtë opsion dhe, kur kontrollojnë kazino të ndryshme, vërejnë se një faqe e caktuar nuk e përfshin këtë opsion, ata shpesh braktisin shërbimet e tij dhe vazhdojnë. Kjo, natyrisht, është veçanërisht e vërtetë për njerëzit që i shmangen krijimit të më shumë portofolin elektronik llogaritë ose blerjen kartat e parapaguara.

Megjithatë, në këtë pikë vlen të theksohet se vendimi për të kaluar në një kazino tjetër nuk duhet të merret shumë me nxitim. Shpesh Blik nuk shfaqet drejtpërdrejt në faqe. Një shembull i shkëlqyer i përdorimit të këtij opsioni transaksioni është sistemi Przelewy24, i cili shfaqet edhe në kazinotë online polake. Nëse ky opsion renditet në seksionin e pagesave, është e sigurt të supozohet se do të mund të përdorni edhe Blik.

Blik në portat e transfertave në internet

Faqet si Przelewy24, Tpay, PayU dhe Dotpay quhen porta të pagesave në internet dhe përfshijnë deri në dhjetëra forma të ndryshme transaksionesh. Këto variojnë nga transfertat standarde me tel tek kuletat elektronike te Blik. 

Kazinoja thjesht ridrejton lojtarin e interesuar në një portë të tillë dhe paraqet opsionet e disponueshme të pagesës. Gjithçka që lojtari duhet të bëjë është të zgjedhë Blik dhe të përfundojë transaksionin në të njëjtën mënyrë siç përshkruhet më sipër.

Portat e pagesave në internet janë jashtëzakonisht të përshtatshme, por më shpesh ato ngarkojnë një komision të vogël për transaksion, për të cilin një lojtar duhet të jetë gjithmonë i përgatitur.

Kush mund të përdorë Blik?

Këta janë ekskluzivisht përdorues të bankingut celular. Është interesante se Blik është ekskluzivisht një opsion celular, i lidhur direkt me aplikacionin bankar. Në Polonia, kjo metodë mund të përdoret nga përdoruesit e një duzinë bankash të ndryshme, duke përfshirë PKO Bank Polski, Alior Bank, ING, mBank, Santander dhe Bank Pekao.

Për të pasur akses në transaksionet Blik, duhet të shkarkoni dhe aktivizoni aplikacionin bankar. Ndonjëherë ju duhet gjithashtu të aktivizoni sistemin e transaksioneve Blik duke përdorur bankingun online. Kur gjithçka të jetë gati, mund të përdorni të gjitha aftësitë e këtij opsioni pagese.

Në rast se lojtari në fjalë ka një llogari në një bankë të vogël që nuk lejon transaksione duke përdorur Blik, ai nuk do të mund ta përdorë këtë metodë.

Çfarë duhet të kem kujdes gjatë kryerjes së transaksioneve në Blik?

Para së gjithash, nëse e futni kodin në vendin e duhur. Kur paguani në internet duke përdorur opsionin Blik, duhet pasur kujdes të veçantë. Personi që kryen transaksionin duhet të verifikojë me kujdes që vendi ku ai vendos kodin është i përshtatshëm dhe nuk duhet t'i jepet asnjë pale të tretë. Vargu me gjashtë shifra është vetëm për përdorim personal dhe asnjë konsulent nuk do ta kërkojë kurrë atë.

Nëse ridrejtoheni në një sajt që pretendon të jetë Blik, duhet të verifikoni që është një shërbim i besueshëm - më shpesh ju ridrejtoheni në portat e pagesave si Przelewy24. Hapi përfundimtar i verifikimit do të jetë shuma e transaksionit, e cila do të shfaqet në ekranin e telefonit. Duhet të jenë të njëjtat para që keni dashur të depozitoni. Ndonjëherë shuma mund të rritet me 1-2 PLN (komision i portës).

Kazino me Blik - Përmbledhja

Transaksionet e kodit Blik janë aktualisht metoda më e përshtatshme e transaksioneve online. Nëse një person është i interesuar të luajë në një kazino të caktuar që ka këtë mënyrë pagese në ofertë, mund të jeni i sigurt se pas vetëm disa minutash do të mund të mblidhni bonusin tuaj të mirëseardhjes dhe filloni të luani. Blik tashmë përdoret nga disa milionë polakë - një numër i tillë thjesht nuk mund të jetë i gabuar. Prandaj, mos hezitoni dhe bashkohuni me lojtarët e kënaqur që kanë vendosur të mbushin llogaritë e tyre me Blik.

Lajmi i fundit

Crypto vs monedha të rregullta, cilat duhet të përdoren në kazinotë në internet
2023-02-07

Crypto vs monedha të rregullta, cilat duhet të përdoren në kazinotë në internet

Lajme