Betano nënshkruan partneritetin e dytë të futbollit në Brazil me Fluminese

Lajme

2021-08-26

Eddy Cheung

Betano është një kompani e teknologjisë sportive dhe lojërave, dhe zgjerimi i saj i fundit mbulon Amerikën Latine; në veçanti, Fluminese FC.

Betano nënshkruan partneritetin e dytë të futbollit në Brazil me Fluminese

Qëllimi i këtij partneriteti është të forcojë ndërgjegjësimin e markës Kaizen Gaming, i cili do të shfaqet në një sërë mënyrash. Logoja e Kaizen Gaming do të shfaqet në bluzat e lojtarëve të Fluminese gjatë ndeshjeve të futbollit, që është një hap i rëndësishëm marketingu përpara.

E rëndësishmja, ekziston një element i fortë i përmirësimit të përgjegjësisë sociale në të gjithë vendin; kjo ndjenjë është mbështetur nga CMO e Kaizen Gaming Panos Konstantopoulos.

Në maj, Betano nënshkroi një marrëveshje me Atletico Miniero, dhe zgjerimi i tyre në Fluminese konfirmon pozicionin e tyre në vendin e Brazilit. Në fund të fundit, kompania do të jetë e pozicionuar më mirë për t'u angazhuar në përpjekjet më therëse dhe strategjike të marketingut në vazhdim.

Komentet nga Fluminese

Presidenti i Fluminese, Mario Bittencourt, është shprehur i kënaqur për këtë partneritet: "Jam veçanërisht i lumtur që Betano e kupton madhështinë e klubit tonë dhe jam i sigurt se së bashku do të festojmë shumë fitore dhe dallime. Ne e mirëpresim Betano në familjen tonë. ",

Më holistike, Brazili po shtyn për një treg më të relaksuar dhe më pak të rreptë të lojërave të fatit. Si vendi më i madh në Amerikën e Jugut, Brazili është ende duke punuar shumë për të zhvilluar dhe negociuar një ekuilibër brenda industrisë së lojërave të fatit. Nisur nga hapësira që zë vendi, kazinotë në Brazil mund të jenë të shumta. Megjithatë, me një përpjekje për një më shumë përgjegjësi shoqërore dhe një përpjekje për riinvestim në sport, shëndetësi dhe arsim, ka një rritje të propozuar të taksave për kompanitë brenda fushës së basteve sportive.

Ajo që kjo tregon përfundimisht është se Brazili është aktualisht në një gjendje fluksi dhe zhvillimi në lidhje me industritë e tij të lojërave të fatit dhe basteve. Me një vend që ende po rregullon pozicionin e tij, mund të jetë një konsideratë për shumë përdorues që të marrin në konsideratë kazinotë në internet dhe bastet dixhitale. Ky opsion është rritur në rëndësi vitin e fundit në vazhdën e pandemisë së koronavirusit, pasi më shumë përdorues kanë ngecur në shtëpi dhe larg dyqaneve fizike. Ka pasur një rritje të konsiderueshme në regjistrimet e përdoruesve për kazinotë në internet dhe lehtësia e hyrjes në industri nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Ajo që është më emocionuese është se industritë e lojërave të fatit në fakt kanë përfituar nga ndryshimi në profilin e konsumatorit pas COVID; domethënë, në një botë më dixhitale, disa nga kazinotë më të mira në internet kanë parë një rritje meteorike në shitje dhe përdorim.

konkluzioni

Duke pasur parasysh zgjerimin e Betano-s në Amerikën Latine, kazinotë në Brazil mund të jenë një perspektivë në horizont, dhe nxitja e kazinove në internet mund të ndihmojë vetëm në promovimin e industrisë. Është interesante që nxitja për një shpërndarje më të përgjegjshme shoqërore të parave në të gjithë rajonin do të shtrojë disa pyetje unike për botën e basteve. Me pronarët e mëdhenj të bizneseve në të gjithë industrinë e sportit që pranojnë partneritetet me organizatat e basteve si pozitive, ne jemi përballur me një shenjë premtuese për hapësirën. Si rezultat, ne ka të ngjarë të shohim si Betano dhe disa nga kazinotë e tjera më të mira dhe opsionet e basteve të rriten edhe më tej në të ardhmen e afërt.

Lajmi i fundit

Mënyra të zgjuara për të mbrojtur bankrollin tuaj të kazinosë në internet
2023-01-28

Mënyra të zgjuara për të mbrojtur bankrollin tuaj të kazinosë në internet

Lajme