Genesis Casino ka shtuar 6 argumente ari

Lajme

2021-10-19

Ethan Tremblay

Genesis Casino ka shtuar një lojë të re në koleksionin e tyre. Loja është një lojë slot dhe quhet 6 Tokens of Gold.

Genesis Casino ka shtuar 6 argumente ari

Loja është krijuar nga Microgaming Studio. Ata janë krijuesit e 9 tenxhereve prej ari dhe 9 maskave të zjarrit. Disa njerëz që janë njohur me punën e mëparshme të Microgaming Studio, veçanërisht të dyja lojërat e përmendura më lart, mendojnë se 6 Tokens of Gold do të jetë një version tjetër i 9 pots ari.

Edhe pse njerëzit nuk e kanë fajin që e mendojnë këtë, sepse kompania ka bërë gjëra të tilla në të kaluarën, ata e kanë krejtësisht gabim.

Loja është krejtësisht e ndryshme nga çdo lojë slot që Microgaming Studio ka krijuar më parë.

Si të luani

Loja e 6 Tokens of Gold është mjaft interaktive. Ja se si funksionon:

  • Pasi loja të ngarkohet, lojtari do të shohë disa butona në ekran. Ata duhet të klikojnë atë që është në fund të ekranit dhe ka 9 pika.

Në këtë seksion, ata do të gjejnë rregullat dhe tabelat e pagesave. Ata mund të mësojnë gjithçka që duan të dinë rreth lojës këtu. Për më tepër, përdoruesit mund të ndryshojnë cilësimet e zërit dhe shpejtësisë së lojës.

  • Pasi përdoruesi të njihet me rregullat, ai mund të vendosë se sa dëshiron të bastojë. Bastet fillojnë nga 0,10 monedha dhe shkojnë deri në 100 monedha.
  • Hapi i fundit është të klikoni butonin e rrotullimit dhe të shijoni lojën.

Veçoritë

Funksioni Hyper Hold: Kjo veçori është vërtet e mahnitshme. Hyper Hold aktivizohet kur një lojtar merr të paktën 6 simbole të parave të monedhës ari në ekranin e tij.

Funksioni është i mahnitshëm sepse i jep përdoruesit 3 rrotullime dhe të gjitha simbolet e monedhës së artë ngecin në vend. Përveç kësaj, kur një përdorues merr 1 monedhë ari më shumë, ai rivendos rrotullimet dhe monedha e re e arit ngec gjithashtu.

Cili është përfitimi i të pasurit më shumë simbole të monedhave ari në ekran? Pasi lojtari të ketë mbushur të gjitha slotet me simbole të monedhës së artë, ai merr Maxi Jackpot, i cili vlen 1000x

Kjo veçori përfundon kur lojtarit i mbarojnë rrotullimet ose ka goditur Maxi Jackpot.

Luajtja automatike: Për lojtarët që duan t'i marrin gjërat shpejt, ekziston një mundësi e shkëlqyer. Ekziston një ikonë e rrumbullakët pranë butonit të rrotullimit të quajtur Autoplay. Siç sugjeron emri, Autoplay bën automatikisht rrotullimin pas përfundimit të çdo kthese.

Shpërndarja: Shpërndarja është e mrekullueshme. Ata u japin përdoruesve përsëritje. Për të aktivizuar rrotullimet, lojtari duhet të vendosë simbolet e shpërndarjes në lojëra elektronike 1, 3 dhe 5.

Tema Dhe Grafika

6 Tokens of Gold ka marrë frymëzim nga makinat klasike të frutave. Shumica e simboleve tradicionale të kësaj teme, si qershitë dhe patkonjtë, janë të pranishëm në 6 Shenjat e Arit.

Tema është mjaft interaktive dhe grafika është gjithashtu e një cilësie të lartë.

Lajmi i fundit

Crypto vs monedha të rregullta, cilat duhet të përdoren në kazinotë në internet
2023-02-07

Crypto vs monedha të rregullta, cilat duhet të përdoren në kazinotë në internet

Lajme