FAFA191 - Bonuses

Age Limit
FAFA191
FAFA191 is not available in your country. Please try:
Trusted by
Curacao

Bonuses

Fafa191 ofron bonuse të ndryshme për të gjithë lojtarët e tyre. Industria e kazinove në internet është shumë konkurruese, kështu që çdo kazino duhet të përpiqet të qëndrojë në krye të marrëveshjes dhe Fafa191 nuk zhgënjehet kur bëhet fjalë për shpërblimin e lojtarëve të tyre.

Bonuse të ndryshme janë të disponueshme për anëtarët e Fafa191 dhe ato përfshijnë ato të mëposhtme:

 • 2% Bonus i referimit gjatë gjithë jetës – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë lojtarët që kanë një llogari në Kazino Fafa191. Bonusi mund të kërkohet nga menyja e Bonusit. Shuma minimale që lojtarët mund të tërheqin nga bonusi i referimit është 50.000 IDR dhe bonusi minimal i transferimit është 50.000 IDR. Lojtarët që kombinojnë bonusin me një depozitë do të duhet të plotësojnë kërkesat e bastit 1 herë përpara se të mund të kërkojnë një tërheqje.
 • Bonusi i mirëseardhjes Anëtar i ri 150% - Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e Fafa191 dhe mund të kërkohet vetëm një herë. Bonusi i mirëseardhjes është i vlefshëm vetëm për lojëra elektronike dhe për fat të keq, lojtarët mund ta përdorin atë për të luajtur lojëra të drejtpërdrejta të kazinosë. Çdo anëtar që depoziton 10,000 dollarë do të marrë një bonus depozite prej 150%. Kërkesat e bastit për ofertën janë 30x. Shuma maksimale që lojtarët mund të marrin nga ky bonus është e kufizuar në 2.000.000 IDR, dhe shuma maksimale që lojtarët mund të tërheqin është 15x e vlerës së depozitës së tyre. Për shembull, nëse një lojtar depoziton 10.000 x 15 IDR = 150.000 IDR, që do të jetë tërheqja maksimale për këtë depozitë. Në rast se ka një bilanc të tepërt nga ky promovim, atëherë i gjithë bilanci në lojë do të humbet.
 • **Bonus i mirëseardhjes 50%**- ky promovim është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e Kazinosë Fafa191 dhe mund të kërkohet vetëm një herë. Bonusi i mirëseardhjes prej 50% është i disponueshëm në librat sportiv, lojërat e kazinosë drejtpërdrejt dhe lojërat e luftimeve me gjela. Çdo lojtar që bën një depozitë minimale prej 10.000 IDR do të marrë një depozitë ndeshjeje prej 50%. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë 30 herë dhe lojtarët duhet të luajnë përmes bonusit përpara se të mund të kërkojnë një tërheqje. Lojtarët mund të marrin një bonus maksimal deri në 2.000.000 IDR dhe tërheqja maksimale e fondeve është 15x e vlerës së depozitës. Për shembull, nëse një lojtar depoziton 10.000 IDR x 15 = 150.000 IDR, që është shuma maksimale që një lojtar mund të tërheqë. Nëse ka një bilanc të tepërt nga ky promovim, ai do të humbet. Ky promovim nuk është i disponueshëm për llotarinë, ruletën, peshkun e gjuajtur, pokerin, përzierjen e parlay dhe forex.
 • Bonus depozitimi 20% çdo ditë – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë lojtarët e Fafa191 dhe disponohet vetëm një herë në ditë. Çdo anëtar që depoziton 10.000 IDR do të marrë një bonus prej 20%. Bonusi vjen me 25 herë kërkesat e basteve që lojtarët duhet të plotësojnë përpara se të mund të kërkojnë një tërheqje.
 • 10% Bonus i Depozitës Ditore – ky promovim është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e Kazinosë Fafa191. Çdo anëtar që depoziton 10.000 IDR do të marrë një bonus prej 10%. Bonusi vjen me 15 herë kërkesat e basteve që lojtarët duhet të plotësojnë përpara se të mund të kërkojnë një tërheqje. Për shembull, nëse një lojtar depoziton 10,000 IDR, me një bonus 10%, lojtarët do të kenë 11,000 IDR në bilancin e tyre për të luajtur. Për të qenë në gjendje të tërheqin fitimet, lojtarët duhet të vënë bast këtë shumë 15 herë, 11.000 x 15 IDR = 165.000 IDR. Lojtarët mund ta kërkojnë këtë ofertë një herë në ditë, sa herë që bëjnë një depozitë. Shuma maksimale që ata mund të marrin nga kjo shumë është 2.000.000 IDR.
 • 5% Bonus depozite – ky promovim është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e Fafa191. Çdo lojtar që bën një depozitë minimale prej 10.000 IDR ka të drejtë të kërkojë bonusin prej 5%. Ky bonus ka 8x kërkesa për bast që lojtarët duhet të plotësojnë përpara se të mund të kërkojnë një tërheqje. Për shembull, nëse një lojtar depoziton 10.000 IDR dhe me bonusin 5%, ai do të ketë 10.500 IDR në bilancin e tij për të luajtur. Kjo shumë duhet të vihet 8 herë, 10.500 x 8 IDR = 84.000 IDR. Shuma maksimale që lojtarët mund të marrin nga ky bonus është 2.000.000 IDR.
 • Bonus Anëtar VIP Fafa191 – çdo anëtar që i bashkohet kazinosë Fafa191 hyn automatikisht në nivelin GOLD. Për të ngjitur shkallët e nivelit, lojtarët duhet të bëjnë një depozitë çdo ditë, dhe rrotullat ditore do të jepen sipas secilit nivel. Lojtarët që nuk arrijnë të përmbushin kërkesat e basteve do të bien në nivelin e mëparshëm. Dhe, çdo anëtar që rritet do të marrë një bonus përmirësimi me 6x kërkesa për bast. Çdo nivel ka një kufi tërheqjeje dhe çdo anëtar do të marrë një bonus ditëlindjeje kur të plotësojë të gjitha termat dhe kushtet. Pasi lojtarët të arrijnë nivelin VIP Diamond, ata do të marrin çmime tërheqëse çdo muaj. Shpërblimet duhet të kërkohen përmes WhatsApp-it zyrtar Fafa191 dhe bonusi nuk vlen për lotarinë, ruletën, peshkun e gjuajtjes, pokerin, miks parlay dhe forex.
 • Bonusi i besnikërisë - Kazino Fafa191 ka një program besnikërie VIP që lojtarët mund ta përdorin për të përjetuar përfitimet e ndryshme të ofruara. Ka 4 nivele duke përfshirë këto, Gold, Platinum, VIP dhe Diamond dhe çdo nivel statusi ofron çmime të ndryshme.
 • Depozitoni 30 dollarë dhe merrni një kanaçe Yeti – ky promovim është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e Fafa191 dhe ata duhet të depozitojnë të paktën 30 dollarë për të aplikuar për këtë promovim. Lojtarët duhet të kalojnë fondet të paktën një herë për t'u kualifikuar për kanaçet Yeti dhe pasi të plotësohen kërkesat e bastit, lojtarët do të marrin shpërblimin e tyre brenda 5 ditëve të punës.
 • Vaksinohuni për të marrë 10 dollarë falas – kjo ofertë është e disponueshme për të gjithë anëtarët e rinj në Fafa191 Casino. Kazinoja ofron kredi falas për anëtarët e tyre të vaksinuar. Ata do të marrin 10 dollarë në vaksinimin e parë dhe pasi të përfundojnë vaksinimin e dytë të plotë do të fitojnë gjithsej 20 dollarë. Për të kërkuar këtë ofertë, lojtarëve u kërkohet të bëjnë një depozitë minimale prej të paktën 30 dollarësh dhe ata do të duhet të japin kartën e tyre të vaksinës dhe ta dërgojnë atë në shërbimin e klientit për verifikim. Kërkesat e bastit për këtë promovim janë 5x.
 • 10% kthim parash në futboll – ky promovim është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e Fafa191 vetëm për baste futbolli. Shuma minimale që lojtarët duhet të vënë bast është 50 dollarë ose më shumë për ndeshje, dhe maksimumi që mund të marrin është gjithashtu i kufizuar në 50 dollarë. Oferta mund të kërkohet një herë çdo të hënë dhe bastet kualifikuese duhet të jenë me koeficient 0.75 dhe më të lartë.
 • Anëtarët e rinj depozitojnë 3 dollarë plus 5 dollarë – kjo ofertë është e disponueshme për të gjithë anëtarët e rinj në Kazino Fafa191. Lojtarët mund të përfitojnë nga kjo ofertë vetëm një herë, dhe gjithçka që duhet të bëjnë është të depozitojnë 3 dollarë dhe do të marrin 5 dollarë falas. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë x6.
 • Depozitoni 3 dollarë dhe merrni 0,2 dollarë falas për të gjitha lojërat – kjo ofertë është e disponueshme për të gjithë anëtarët e Fafa191 dhe për ta kërkuar atë, ata do të duhet të depozitojnë të paktën 3 dollarë për të marrë 0,2 dollarë dhe kërkesat e bastit për këtë promovim janë 5 herë. Ky promovim mund të kërkohet një herë në ditë dhe mund të luhet në të gjitha lojërat, përveç ruletit.
 • Depozitoni $5 dhe merrni $1 falas për të gjitha lojërat – lojtarët që depozitojnë të paktën 5 dollarë do të marrin një 1 dollarë shtesë. Promovimi kërkon 12 herë kërkesat e basteve që lojtarët duhet të plotësojnë përpara se të mund të kërkojnë një tërheqje. Lojtarët mund ta kërkojnë këtë ofertë një herë në ditë dhe mund të përdoret në të gjitha lojërat përveç ruletit.
 • Depozitoni 20 dollarë plus 2 dollarë falas për të gjitha lojërat – lojtarët që depozitojnë të paktën 20 dollarë do të marrin 2 dollarë shtesë menjëherë në llogarinë e tyre. Ky promovim vjen me kërkesat e basteve 15 herë që lojtarët duhet të plotësojnë përpara se të mund të kërkojnë tërheqje. Lojtarët mund të përdorin bonusin në të gjitha lojërat përveç ruletit.
 • Depozitoni 50$ 3$ falas për të gjitha lojërat – lojtarët që depozitojnë të paktën 50 dollarë do të marrin 3 dollarë shtesë në bilancin e tyre. Ky promovim vjen me kërkesat e basteve 20 herë që lojtarët duhet të plotësojnë përpara se të mund të kërkojnë një tërheqje.
 • Bonusi i referimit deri në 30 dollarë – kjo ofertë është e disponueshme për të gjithë anëtarët e Kazinosë Fafa191. Depozita minimale që duhet të bëjnë lojtarët për t'u kualifikuar për këtë ofertë është vetëm 3 dollarë. Kur referojnë 1 shok ata do të marrin 1$, kur referojnë 5 shokë do të marrin 10$ dhe kur referojnë 10 shokë do të marrin 30$. Ky promovim vjen me kërkesat e basteve 5 herë që lojtarët duhet të plotësojnë përpara se të mund të kërkojnë një tërheqje.
 • Rimbursimi deri në 388 dollarë – kjo ofertë mund të kërkohet vetëm një herë në ditë nga ora 00:00 – 00:00 (GMT +7), dhe nuk mund të kombinohet me asnjë bonus tjetër depozite. Për t'u kualifikuar për këtë ofertë lojtarët duhet të kenë më pak se 5 dollarë në bilancin e tyre dhe të kenë një humbje minimale prej 1000 dollarë në ditë. Ata mund të kërkojnë ofertën të nesërmen pasi të jetë humbur shuma e depozitës.
 • Lojtarët që depozitojnë midis 1,000 dhe 4,999 dollarë do të marrin një bonus për lehtësimin e humbjeve prej 18 dollarësh me kërkesat e bastit x 10.
 • Lojtarët që depozitojnë midis 5,000 dhe 9,999 dollarë do të marrin një bonus për lehtësimin e humbjeve prej 188 dollarësh me kërkesat e bastit x 10.
 • Lojtarët që depozitojnë $10,000 dhe më shumë do të marrin një bonus lehtësimi në humbje prej 18 $ me kërkesat e basteve x 10.
 • Sport 0,25% Zbritje – zbritjet mund të kërkohen nga ora 00:59:59 - 00:59:59 (GMT +7), dhe rimbursimi do të depozitohet automatikisht në llogarinë e klientit çdo ditë pas orës 01:00. Lajmi i mirë është se kjo ofertë nuk ka një kufi minimal ose maksimal për të kërkuar.
 • Kazino live 0,5% zbritje – kjo ofertë mund të kërkohet nga ora 01:00 deri në orën 13:00 dhe nuk ka kufi për shumën minimale dhe maksimale të kërkuar. Lojtarët nuk mund ta kombinojnë këtë promovim me asnjë ofertë tjetër në kazino. Lotaria nuk përfshihet në këtë promovim të zbritjes.
 • zbritje për lojërat slot 0,5% - ky promovim është i disponueshëm në të gjitha lojërat slot përveç lojërave 918kiss dhe Joker123.

Bonusi i regjistrimit

Oferta e regjistrimit është e disponueshme për të gjithë lojtarët që krijojnë një llogari në Kazino Fafa191 dhe bëjnë depozitimin e tyre të parë. Bonusi është i disponueshëm vetëm një herë dhe lojtarët duhet të bëjnë një depozitë minimale prej të paktën 3 $. Bonusi vjen me 20 herë kërkesat e basteve që lojtarët duhet të plotësojnë përpara se të mund të kërkojnë një tërheqje. Për shembull, nëse një lojtar bën një depozitë prej $100 dhe ai do të marrë 100 $ të tjera në fonde bonus, ata do të kenë gjithsej 200 $ në bilancin e tyre për të luajtur dhe do të duhet të vënë bast $4000 përpara se të mund të tërhiqen, $200 x 20 = 4000 dollarë. Shuma maksimale që lojtarët mund të marrin në fondet e bonusit është e kufizuar në 168 dollarë.

Rregullat e tërheqjes së bonusit

Bonuset në kazinotë në internet janë shumë të zakonshme, kështu që lojtarët duhet të dinë se si t'i shlyejnë ato pasi të kenë një ofertë bonusi. Ka shumë përparësi për bonuset dhe ne sugjerojmë që lojtarët t'i pranojnë gjithmonë ato. Ata do të rrisin bankrollin e dikujt në mënyrë drastike dhe këto marrëveshje nuk kërkojnë shumë për t'i shkaktuar ato. Njohja e kërkesave të nevojshme për të shkaktuar një bonus është shumë e rëndësishme veçanërisht nëse dikush dëshiron të përfitojë plotësisht nga një ofertë.

Pothuajse të gjitha bonuset vijnë me kërkesat e basteve që lojtarët duhet të plotësojnë përpara se të kërkojnë një tërheqje. Kërkesat e basteve i referohen numrit të herëve që një lojtar duhet të vë bast një bonus. Bonuset e ndryshme do të kenë kërkesa të ndryshme, ndaj për këtë arsye, është shumë e rëndësishme të lexoni termat dhe kushtet dhe t'i kuptoni plotësisht ato.

Le të themi se një lojtar merr një depozitë 100% ndeshjeje me 30x kërkesa për bast. Nëse depozitojnë 100 dollarë, kazinoja do të përputhet me atë shumë dhe ata do të përfundojnë me 200 dollarë në bilancin e tyre për të luajtur. Pra, nëse duan të tërheqin fitimet e tyre, ata do të duhet të luajnë të gjithë shumën 30 herë, $200 x 30 = $6.000.

Ajo që lojtarët duhet të mbajnë mend këtu është se jo të gjitha lojërat do të llogariten në kërkesat e basteve, ndaj duam të theksojmë edhe një herë se është shumë e rëndësishme të kalohen rregullat për bonusin që duan të pranojnë.

Kazino Fafa191 synon transparencë të plotë dhe ata kanë një seksion të veçantë që tregon përparimin që bëjnë bastorët me kërkesat e tyre të basteve.

Lojtarët mund të kenë vetëm një bonus aktiv në llogarinë e tyre dhe duhet të plotësojnë kërkesat e bastit të bonusit brenda 30 ditëve.

Total score8.1
Përfitimet

Fakte të shpejta të kazinosë

Year foundedYear founded: 2017
BonusetBonuset (5)
Bonus cashbackBonus ndeshjeBonus referimiBonus të mirëpriturBonusi me depozitë
GjuhëtGjuhët (6)
Angleze
Indoneziane
Kineze
Malajziane
Tajlandeze
Vietnameze
LicencatLicencat (1)
Llojet e mbështetjesLlojet e mbështetjes (2)
LojëraLojëra (18)
Metodat e depozitimitMetodat e depozitimit (2)
Bank Wire Transfer
QR Code
MonedhatMonedhat (5)
Bahti Tailandez
Dollari i Singaporit
Dồngu Vietnamez
Ringgiti Malajzian
Rupia Indoneziane
ShtetetShtetet (7)
Indonezia
Kamboxhia
Laosi
Malajzia
Singapor
Tajlandë
Vietnami
SoftwareSoftware (11)