Empire777 - Live Casino

Age Limit
Empire777
Empire777 is not available in your country. Please try:
Metodat e depozitimit
MasterCardVisaNeteller
Trusted by
PAGCORCuracao

Live Casino

Live Casino është ndoshta një nga seksionet më emocionuese që mund të gjeni në Empire777 Casino. Këtu, ju mund të luani lojërat tuaja të preferuara me një tregtar të drejtpërdrejtë në kohë reale. Kjo shton elementin social të luajtjes së lojërave të kazinosë ku mund të ndërveproni me njerëz të vërtetë dhe të ndjeni për një moment atmosferën e një kazinoje me bazë tokësore.

Portofoli i lojërave të Kazinosë Live krenohet me lojëra të ndryshme që mund të luani. Ju mund të luani Poker, Blackjack, Ruletë, Sic Bo dhe shumë të tjera.

Blackjack live

Blackjack është një lojë shumë e njohur që mund ta luani me një tregtar të drejtpërdrejtë në Empire777. Arsyeja kryesore pse kjo lojë është kaq e njohur është fakti se është kaq e thjeshtë për t'u mësuar dhe megjithatë mund të sjellë aq shumë argëtim për të mos përmendur kaq shumë fitore në të njëjtën kohë. Ekzistojnë tre rezultate të mundshme për të cilat mund të vini bast këtu:

  1. Dora e lojtarit fiton

  2. Dora e bankierit fiton

  3. kravatë

Basti i lojtarit është një bast me para të barabartë, që do të thotë se ai paguan 1:1. Basti i bankierit është gjithashtu një bast i barabartë me para dhe paguan 1:1 minus një komision prej 5%. Basti i barazimit, nga ana tjetër, ofron fitimin më të lartë 8:1, por ky është basti më i rrezikshëm në Baccarat, kështu që nëse jeni fillestar, ju këshillojmë të qëndroni larg këtij bast, të paktën derisa të mësoni litarët.

Pasi të vendosni bast, do të merrni dy letra nga tregtari. Ideja në këtë lojë është të merrni një dorë me një vlerë totale prej 9, ose më afër 9. Për këtë arsye, letrat kanë vlera paksa të ndryshme. Aces vlejnë 1 pikë, letrat nga 2 deri në 9 kanë vlerën e tyre nominale, dhe 10-at dhe kartat e fytyrës vlerësohen me 0. Nëse merrni 2 letra, vlera e të cilave shkon deri në një numër 2 shifror, atëherë shifra e dytë tregon vlerën e dora jote. Për shembull, nëse merrni një 7 dhe një 6, të cilat mblidhen deri në 13, atëherë vlera e dorës suaj do të jetë 3.

Nëse ju ose tregtari merr një dorë me një vlerë totale prej 8 ose 9, kjo njihet si një dorë 'natyrore' dhe është fituesi i raundit.

Nëse dy letrat që merrni janë midis 0 dhe 5, atëherë do të merrni një kartë të tretë, dhe nëse rezultati i dy letrave tuaja është 6 ose 7, atëherë do të qëndroni.

Rregullat për bankierin janë pak më të vështira dhe ata janë të detyruar të marrin kartën e tretë në situatat e mëposhtme edhe pse ndoshta do të fitonin duke qëndruar në dy letrat që kanë tashmë:

· Nëse rezultati i dy letrave të bankierit është midis 0 dhe 2, ai do të marrë një kartë të tretë.

· Nëse rezultati i dy letrave të bankierit është 3, bankieri do të marrë një kartë të tretë, përveç rastit kur lojtari ka tërhequr 8 si letër e tretë.

· Nëse rezultati i dy letrave të bankierit është 4, bankieri do të marrë një kartë të tretë, përveç nëse lojtari është tërhequr midis 2 dhe 7 si një kartë e tretë.

· Nëse rezultati i dy letrave të bankierit është 5, bankieri do të marrë një kartë të tretë, përveç nëse lojtari është tërhequr midis 4 dhe 7 si një kartë e tretë.

· Nëse rezultati i dy letrave të bankierit është 6, bankieri do të marrë një kartë të tretë, përveç nëse lojtari është tërhequr midis 6 dhe 7 si një kartë e tretë.

· Nëse rezultati i dy letrave të bankierit është midis 7 dhe 9, ata nuk do të tërheqin një kartë të tretë.

Ruletë e drejtpërdrejtë

Ruleta është një lojë menjëherë e njohur dhe e mbushur me aksion, por nëse doni të përjetoni magjinë e vërtetë të kësaj loje, atëherë ju sugjerojmë të luani Live Roulette.

Një nga variantet më të njohura të lojës është versioni evropian i lojës. Ai përbëhet nga 37 xhepa në timon, me numra nga 1 deri në 36 dhe një zero të vetme. Arsyeja pse kjo lojë është kaq e njohur është fakti se ofron shanse më të mira në krahasim me variantet e tjera.

Këtu mund të vendosni baste të ndryshme dhe nuk jeni të kufizuar në bast vetëm në një numër të vetëm. Të gjitha bastet ndahen në baste të brendshme dhe të jashtme. Bastet e brendshme janë bastet që dëshironi të vendosni nëse dëshironi të fitoni shuma më të mëdha dhe ato janë ato të mëposhtme:

· Një bast i drejtpërdrejtë është një bast në një numër të vetëm. Ky bast ndodh rrallë, por sapo ta bëjë, ai ofron pagesën më të lartë.

· Basti i ndarë është basti i radhës kur bëhet fjalë për pagesa të larta. Ky është një bast për dy numra ngjitur me tabelën. Nëse secili numër fiton, ju do të merrni pagesën e plotë.

· Basti i rrugës ose basti trio, siç sugjeron emri i tij është një bast në tre numra.

· Basti i këndit ose basti katror është një bast mbi katër numra që formon një katror në tryezë.

· Basti me gjashtë rreshta është i fundit dhe është dy baste rruge të kombinuara në një.

Bastet e jashtme janë shumë më të njohura se bastet e brendshme. Arsyeja pas kësaj është shumë e thjeshtë: ata ofrojnë pagesa në baza më të rregullta. Pagesat për këto baste nuk janë aq të mira sa ato që ofrojnë bastet e jashtme, por fakti që ju mund të zgjasni lojën tuaj dhe të keni më shumë pagesa në baza të rregullta është tërheqës për shumë lojtarë. Ato janë si më poshtë:

· Një bast i ulët/i lartë është një bast për të gjithë numrat e ulët, i cili përfshin numrat nga 1 deri në 18, dhe një bast për të gjithë numrat e lartë që përfshin numrat nga 19 deri në 36. Siç mund ta shihni, me këtë bast ju mbuloni pothuajse gjysmën e numrat.

· E kuqe ose e zezë është një bast ose për të gjithë numrat e zinj ose për të gjithë numrat e kuq.

· Çift ose Tek është një bast për të gjithë numrat tek ose çift.

· Një duzinë bast është një bast që mbulon 12 numra, kështu që ju mund të vendosni një bast në numrat nga 1 deri në 12, 13 deri në 24 dhe 25 deri në 36.

· Basti i kolonës mbulon gjithashtu 12 numra, por ky bast mbulon numrat poshtë një vije vertikale në tabelën e ruletës.

Live Sic Bo

Sic Bo është një lojë që e ka origjinën në Kinë. Për të luajtur lojën gjithçka që ju nevojitet janë tre zare dhe një tavolinë Sic Bo.

Tabela mund të duket pak konfuze veçanërisht nëse kjo është hera e parë që po luani këtë lojë. Por këtu nuk ka asgjë për t'u shqetësuar sepse loja është shumë e lehtë për t'u kuptuar. Qëllimi i lojës është të vini bast në rezultatin e tre zareve.

Ju do të duhet të vendosni çipat tuaja në zonat e tryezës ku dëshironi të bastni.

Më pas, tregtari do të tundë tre zare në një gjoks të vogël.

Ju do të fitoni nëse zari përputhet me parashikimin tuaj të bastit dhe do të humbni nëse nuk e bëjnë këtë.

Gjëja e parë që duhet të mësoni këtu janë bastet e ndryshme që mund të vendosni kur luani Sic Bo.

· Një bast i vetëm është një bast në një numër të vetëm që mund të shfaqet në cilindo nga tre zaret. Nëse vini bast, le të themi, në numrin 3, vini bast që të paktën një zare do të tregojë numrin 3.

· Bast i dyfishtë është një bast që 2 numra do të shfaqen në dy nga tre zare. Për shembull, mund të vini bast se numrat 2 dhe 3 do të shfaqen në dy nga tre zare.

· Një bast i trefishtë është një bast ku duhet të merrni me mend numrat në të tre zaret. Për shembull, mund të vini bast se numri 2 do të shfaqet në të tre zaret. Ky bast ofron pagesën më të lartë sepse është një bast me rrezik të lartë.

· Një bast total është një bast ku ju merrni me mend shumën totale të numrave që shfaqen në të tre zaret.

· Një bast i madh është një bast që rezultati i përgjithshëm i zareve është 11 me 17.

· Një bast i vogël është një bast që rezultati i përgjithshëm i zareve është midis 4 dhe 10. Kur vini bast në Big ose Small dhe merrni një shumë të trefishtë, basti humbet. Shuma e trefishtë është kur ju merrni tre zare me të njëjtin numër.

· Një bast tek është një bast që rezultati total i zareve do të jetë një numër tek.

· Edhe një bast është një bast që rezultati total do të jetë një numër çift.

· Dy zare Kombinime është një bast në rezultatin e dy zare nga tre. Ky bast quhet edhe 'Basti Domino'.

· Kombinimi specifik i dyfishtë dhe i një numri është një bast që dy zare do të tregojnë një dyshe specifike dhe zari i tretë do të tregojë një numër specifik të ndryshëm.

Kur bëhet fjalë për rregullat, nuk mund të themi se Sic Bo ka shumë. Ju lejohet të vendosni sa më shumë baste që dëshironi dhe nuk keni pse të merrni me mend numrat e të tre zarave, përveç rasteve kur vendosni bastin e trefishtë.

Baccarat live

Baccarat është një lojë tjetër popullore që mund ta luani në Empire777 Casino. Kjo është një lojë tjetër e thjeshtë për të mësuar dhe luajtur. Pasi të vendosni bast, do të merrni dy letra, po ashtu edhe tregtari. Objektivi i lojës është të shënoni sa më afër nëntë të jetë e mundur. Ju nuk mund të merrni më shumë se 3 letra në këtë lojë, ndryshe nga Blackjack ku mund të godisni sa herë të doni ose të paktën derisa të humbisni. Ju mund të vini bast në një nga tre rezultatet e mundshme:

· Fitorja e lojtarit

· Fitim bankier

· Kravatë

Loja luhet sipas një grupi rregullash fikse, kështu që nuk mund të bëni asgjë kur bëhet fjalë për lojën. Këto janë rregullat për lojtarin:

· Nëse Lojtari ose Bankeri merr dy letra që shënojnë 8 ose 9, kjo dorë quhet një dorë 'natyrore' dhe kushdo që e merr atë është fituesi.

· Nëse dy letrat tuaja janë të barabarta mes 0 dhe 5, do t'ju duhet të tërheqni një kartë të tretë.

· Nëse dy letrat tuaja janë të barabarta me 6 ose 7, atëherë ju do të qëndroni.

Bankieri do të tërheqë gjithashtu një kartë të tretë sipas një grupi rregullash fikse, dhe ato janë si më poshtë:

· Kur dora e bankierit është e barabartë me 0 dhe 2, ai do të marrë automatikisht një kartë të tretë.

· Nëse totali i bankierit është 3, atëherë ata do të tërheqin një kartë të tretë kur letra e tretë e lojtarit nuk është 8.

· Nëse totali i bankierit është 4, atëherë ata do të tërheqin një kartë të tretë kur letra e tretë e lojtarit nuk është 0, 1, 8 ose 9.

· Nëse totali i bankierit është 5, atëherë ata do të tërheqin një kartë të tretë kur letra e tretë e lojtarit është 4, 5, 6 ose 7.

· Nëse totali i bankierit është 6, atëherë ata do të tërheqin një kartë të tretë kur letra e tretë e lojtarit është 6 ose 7.

Tigri i Dragoit

Dragon Tiger është një lojë letrash që është shumë e thjeshtë për t'u luajtur. Loja e ka origjinën në Kamboxhia dhe sot luhet kryesisht në Azi.

Shpërndahen dy letra, një në pozicionin e basteve Dragon në tryezë dhe një në pozicionin e basteve Tiger, dhe pozicioni që merr letrën më të lartë fiton. Ju mund të vendosni bast mbi Dragoin, Tigrin ose Barazimin.

Ekzistojnë gjithashtu disa baste anësore që mund të vendosni, dhe ato janë si më poshtë:

· Dragon Big and Tiger Big është një bast që fiton kur një tetë ose më e lartë trajtohet me pozicionin kryesor përkatës.

· Dragon Small dhe Tiger Small është një bast që fiton kur një shtatë ose më e ulët trajtohet me pozicionin kryesor përkatës.

Lojëra të drejtpërdrejta

Lojërat live janë suksesi i fundit kur bëhet fjalë për lojërat në internet. Empire777 ofron një përkufizim të lartë të veprimeve të lojërave të drejtpërdrejta ku mund të keni një përvojë sa më të afërt me një përvojë të vërtetë. Këtu mund të gjeni lojëra nga disa prej ofruesve më të mirë të programeve kompjuterike si HoGaming, Evolution, Ezugi, Toptrend, Gameplay, Gold Deluxe, Taishan, Asia Gaming, VIVO Gaming dhe Entwine.

Këtu në Empire777, mund të gjeni disa nga lojërat më të njohura për të luajtur dhe gjithashtu shumë variacione të ndryshme të së njëjtës.

Total score7.8
Përfitimet
Disavantazhet
- Jo të gjitha mënyrat e pagesës janë të disponueshme në të gjitha vendet

Fakte të shpejta të kazinosë

Year foundedYear founded: 2015
BonusetBonuset (10)
Bonus cashbackBonus ndeshjeBonus pa depozitëBonus parash pa pagesëBonus rrotullime falasBonus të mirëpriturBonus të regjistrimitBonusi i rimbushjesBonusi javorKodet e bonusit
GjuhëtGjuhët (7)
Angleze
Indoneziane
Japoneze
Kineze
Koreane
Malajziane
Tajlandeze
LicencatLicencat (2)
Llojet e mbështetjesLlojet e mbështetjes (2)
LojëraLojëra (10)
Metodat e depozitimitMetodat e depozitimit (14)
American Express
Bank Draft
Bank Wire Transfer
Bank transferCredit Cards
Debit Card
EcoPayz
Help2Pay
JCB
MasterCardNeteller
PassNGo
Prepaid Cards
Visa
MonedhatMonedhat (7)
Bahti Tailandez
Dồngu Vietnamez
Euro
Koresë së Jugut Won
Ringgiti Malajzian
Rupia Indoneziane
Shtetet e Bashkuara Dollar
ShtetetShtetet (10)
Brunei
India
Indonezia
Japonia
Kina
Korea Jugore
Malajzia
Mianmar
Singapor
Vietnami
SoftwareSoftware (23)