Rishikimi i kazinosë Dublinbet - Security

DublinbetResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus i mirëseardhjes deri në 250 €
Depozita dhe pagesa të shpejta dhe të sigurta
Ofron program VIP
Programi i besnikërisë në dispozicion
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Depozita dhe pagesa të shpejta dhe të sigurta
Ofron program VIP
Programi i besnikërisë në dispozicion
Dublinbet is not available in your country. Please try:
Security

Security

Aspekti i parë që çdo online i suksesshëm duhet të sigurohet që ndjek është se duhet të ofrojë një mjedis të sigurt lojërash fati për të gjithë lojtarët e regjistruar. Siguria duhet të jetë prioriteti numër një për të gjitha kazinotë online në botë dhe një faqe me reputacion si DublinBet nuk do të kishte qenë aktive për kaq shumë kohë nëse nuk do të ishte 100% i sigurt.

Siguria dhe siguria janë përparësia kryesore për DublinBet, dhe duke rishikuar faqen e saj të internetit, ne kemi vërejtur se operatori e merr këtë çështje shumë seriozisht.

Për këtë arsye, DublinBet siguron që bën gjithçka që është në fuqinë e tij për të vazhduar me standardet më të fundit të sigurisë në botën e lojërave të fatit në internet, në mënyrë që lojtarët të mund të kënaqen duke luajtur lojëra me para të vërteta në një platformë 100% të sigurt të lojërave të fatit në internet.

Megjithatë, siç u përmend më lart, ka një barrë përgjegjësie që bie mbi lojtarin edhe në këtë situatë. Të gjithë lojtarët e rinj që regjistrohen në DublinBet duhet të vendosin një emër përdoruesi unik dhe një fjalëkalim të fortë. Kjo është shtresa e parë e sigurisë, pasi u jep lojtarëve anonimitet dhe rrit sigurinë e tyre kur luajnë online dhe bëjnë transaksione në sajt.

Fjalëkalimi që lojtarët krijojnë nuk duhet të ndahet me askënd. Ky është një aspekt shumë i rëndësishëm pasi shumica dërrmuese e mashtrimeve në faqet e lojërave të fatit në internet këto ditë ndodhin kur dikush zbulon fjalëkalimin e tij te palët e treta të parëndësishme. Në rast të një mashtrimi të tillë, do të jetë shumë e vështirë për lojtarët të marrin atë që kanë humbur.

DublinBet gjithashtu siguron që të gjitha të dhënat e ndjeshme që lojtarët ofrojnë gjatë regjistrimit ose më vonë në udhëtimin e tyre të lojërave të kryhen duke përdorur nivelin më të lartë të mundshëm të softuerit të enkriptimit SSL. Kjo është një domosdoshmëri dhe është diçka që kërkojnë të gjithë rregullatorët. Pa të, nuk është e mundur që asnjë operator të marrë një licencë për lojërat e fatit në internet. Si të tilla, fjalëkalimet në DublinBet janë shumë të sigurta, kështu që lojtarët nuk kanë asgjë për t'u shqetësuar nga ana e operatorit.

Pra, llogaritë e lojtarëve, transaksionet dhe informacionet e tjera të ndjeshme janë plotësisht konfidenciale dhe në asnjë rrethanë nuk do të ndahen me palët e treta, përveç nëse vetë lojtarët e lejojnë këtë në mënyrë eksplicite.

Lojërat janë krijuar gjithashtu për të parandaluar mashtrimin dhe ndërhyrjet, me të gjitha detajet e kartës së debitit/kreditit që ruhen në një bazë të dhënash të mbrojtur për të parandaluar çdo humbje të të dhënave për çfarëdo arsye.

Së fundi, të gjitha lojërat në DublinBet japin gjithmonë rezultate të rastësishme pasi ato krijohen duke përdorur një RNG. Për më tepër, këto lojëra auditohen vazhdimisht nga laboratorë të pavarur auditimi, dhe ata duhet të përdorin RNG të kompjuterizuara për të gjeneruar rezultatin.