Rishikimi i kazinosë Dublinbet - Affiliate Program

DublinbetResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus i mirëseardhjes deri në 250 €
Depozita dhe pagesa të shpejta dhe të sigurta
Ofron program VIP
Programi i besnikërisë në dispozicion
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Depozita dhe pagesa të shpejta dhe të sigurta
Ofron program VIP
Programi i besnikërisë në dispozicion
Dublinbet is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Çdo subjekt që dëshiron të regjistrohet në programin e filialeve të DublinBet mund ta bëjë këtë duke përfunduar procesin e regjistrimit dhe të gjitha kërkesat përpara se të bashkohet. Pasi të pranohen, ata do të jenë në gjendje të promovojnë produktet ose shërbimet e tyre në kanalin e tyre të zgjedhur (faqet e internetit, bloget, videot në YouTube ose mediat sociale).

Kur klienti i mundshëm e sheh atë promovim dhe viziton faqen, ose ai bën një blerje, marka do të njoftohet nga lidhja e gjurmimit e zbatuar më herët. Së fundi, nëse klienti kryen një pagesë, fitimet do të jepen në bazë të marrëveshjes.

Një plan komisioni prej 50% do të jetë i disponueshëm në 3 muajt e parë, me shpërndarjen që do të bëhet si më poshtë:

  • Muaji i parë – 50% komision referimi
  • Muaji i dytë – 50% komision referimi
  • Muaji i tretë – 50% komision referimi
  • 4 + - 25% - 50%

Së fundi, për planin e komisionit, shpërndarja shkon si më poshtë:

  • $0,1 - $5,000 të ardhura neto në muaj - 25% komision referimi
  • $5,001 - $10,000 të ardhura neto në muaj – 30% komision referimi
  • 10,001 dollarë - 15,000 dollarë të ardhura neto në muaj – 35% komision referimi
  • 15,001 dollarë - 20,000 dollarë të ardhura neto në muaj – 40% komision referimi
  • 20,001 dollarë - 25,000 dollarë të ardhura neto në muaj – 45% komision referimi
  • 25,001 dollarë + të ardhura neto në muaj – 50% komision referimi