Rishikimi i kazinosë CookieCasino - Deposits

CookieCasinoResponsible Gambling
CASINORANK
/10
BonusBonus i mirëseardhjes deri në 200 dollarë + 220 rrotullime falas
Shpërblime VIP
Kazino me letra me gërvishtje
Ofrohen çmime të rastësishme
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Shpërblime VIP
Kazino me letra me gërvishtje
Ofrohen çmime të rastësishme
CookieCasino is not available in your country. Please try:
Deposits

Deposits

Për të luajtur lojëra për para të vërteta në Cookie Casino, lojtarët duhet të bëjnë një depozitë në fillim.

E tëra çfarë ata duhet të bëjnë është të drejtohen te arkëtari dhe të zgjedhin seksionin Depozita dhe të zgjedhin mënyrën e pagesës që duan të përdorin. Vendosni shumën dhe konfirmoni transferimin.

Fondet duhet të pasqyrojnë llogarinë e lojtarit pothuajse menjëherë. Lojtarët që bëjnë depozitimin e tyre të parë në llogarinë e tyre të re kanë të drejtën e një bonusi shumë bujar mirëseardhjeje që do të përmirësojë në mënyrë drastike bilancin e tyre.

Për t'i bërë gjërat më të lehta për lojtarët, Cookie Casino ka shtuar shumë mënyra pagese, në mënyrë që ata të gjejnë atë që u përshtatet më shumë.

 • Visa është një kartë krediti që lojtarët mund ta përdorin për të depozituar në llogarinë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.
 • Mastercard është një kartë krediti që lojtarët mund ta përdorin për të depozituar në llogarinë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.
 • Paysafecard është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar në llogaritë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 1000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.
 • Trustly është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar në llogaritë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 5000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.
 • Maestro është një kartë krediti që lojtarët mund ta përdorin për të depozituar në llogaritë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 1000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.
 • Neteller është një portofol elektronik që lojtarët mund ta përdorin për të depozituar në llogaritë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 10,000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.
 • Skrill është një portofol elektronik që lojtarët mund ta përdorin për të depozituar në llogaritë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 10,000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.
 • Rapid nga Skrill është një portofol elektronik që lojtarët mund ta përdorin për të depozituar në llogaritë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.
 • Interact Online është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar në llogaritë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 6000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.
 • iDebit është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar në llogaritë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.
 • Insta Debit është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar në llogaritë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 1000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.
 • Ecopayz është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar në llogaritë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 1000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.
 • Neosurf është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar në llogaritë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 10,000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.
 • Transferta bankare është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar në llogarinë e tyre. Shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë është e kufizuar në 10 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 5000 dollarë. Nuk ka tarifa të përfshira dhe koha e përpunimit është e menjëhershme.

Mastercard është i disponueshëm vetëm në vendet e mëposhtme: Andorra, Austri, Belgjikë, Qipro, Republika Çeke, Danimarkë, Estoni, Francë, Gjermani, Gjibraltar, Greqi, Hungari, Islandë, Irlandë, Itali, Luksemburg, Maltë, Monako, Holandë, Norvegji, San Marino, Sllovakia, Sllovenia, Spanja, Suedia, Zvicra, Turqia dhe Mbretëria e Bashkuar.

Monedha

Cookie Casino ofron monedha të ndryshme që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Në këtë pikë, këto janë të gjitha monedhat që mund të gjejnë në kazino:

 • EUR
 • USD
 • CAD
 • NOK
 • PLN
 • NZD