Cookie policy

Çfarë është një cookie?

Cookies janë forma të dhënash të mbledhura nga një adresë IP e përdoruesve që regjistron dhe kujton se cilat faqe interneti kanë vizituar. Përdorimi i cookies në faqet e internetit ndihmon në funksionimin e përgjithshëm të faqes së internetit dhe siguron që gjithçka të funksionojë siç duhet.

Si i përdorim cookies

Kjo politikë zbatohet për faqen e internetit onlinecasinorank.org, si dhe për domenet e tjera të lidhura me markën. Në CasinoRank, cookies përdoren për të siguruar funksionimin normal të faqes në internet.

Cookies të përdorura në CasinoRank nuk ruajnë asnjë informacion personal si emrin, adresën ose detajet e pagesës të përdoruesit. Përdoruesi mund t'i çaktivizojë skedarët e skedarëve kurdoherë, duke i fikur në seksionin e cilësimeve të shfletuesit. Ju lutemi, vini re se disa funksione të faqes së internetit mund të mos funksionojnë siç synohet nëse të gjitha kukit janë çaktivizuar.

Biskota thelbësore

Cookies thelbësore janë ato që janë të nevojshme për funksionalitetin bazë të faqes në internet. Çaktivizimi i këtyre mund të rezultojë që CasinoRank të mos jetë në gjendje të prezantojë shërbimet dhe qëllimin e përgjithshëm siç synohet. CasinoRank nuk ka nevojë për pëlqimin e përdoruesve që këto cookie të aktivizohen, por ju mund t'i çaktivizoni ato në pjesën e cilësimeve të shfletuesit.

Cookie jo thelbësore

Këto cookie nuk janë të nevojshme për funksionalitetin bazë të faqes së internetit, edhe pse ato përmirësojnë përvojën e përgjithshme të përdoruesit. Këta janë kryesisht mbledhës të statistikave, të tilla si numërimi i përdoruesve, si dhe mënyra se si përdoruesit lundrojnë në faqen e internetit.

Cookies të përdorura në këtë faqe interneti

Në CasinoRank, ne përdorim cookie-t e mëposhtme:

  • Google Analytics - Ky është një mjet optimizimi i marketingut që na mundëson të mbledhim informacione të përgjithshme rreth përdoruesve kur ata vizitojnë faqen e internetit. Kjo mund të përfshijë se cilat faqe vizitojnë, sa kohë qëndrojnë në sajt dhe sa përdorues e vizitojnë faqen e internetit gjatë periudhave të ndryshme kohore. Informacioni privat nuk ruhet kurrë.

  • Matomo - Matomo është gjithashtu një mjet optimizimi i marketingut që është i ngjashëm me Google Analytics. Ky mjet mbledh informacione të përgjithshme rreth përdoruesit dhe na ndihmon në optimizimin e faqes së internetit sipas asaj se kush e viziton atë.