Betmaster Rishikimi 2024 - Live Casino

BetmasterResponsible Gambling
CASINORANK
8.99/10
BonusBonus i mirëseardhjes deri në 700 dollarë + 40 rrotullime falas
Bastet e kazinosë dhe sporteve
Sportet virtuale
Rrotullime pa besnikëri
PNP në Finlandë
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Bastet e kazinosë dhe sporteve
Sportet virtuale
Rrotullime pa besnikëri
PNP në Finlandë
Betmaster is not available in your country. Please try:
Live Casino

Live Casino

Në Betmaster, mund të gjeni më shumë se 250 lojëra për të luajtur, dhe loja më e njohur është Live Blackjack dhe disa nga variantet e saj si Blackjack A, Blackjack Platinum VIP, Blackjack Party dhe Blackjack Silver 1.

Pavarësisht se cilën lojë zgjidhni të luani, ne jemi të sigurt që do të keni një përvojë të mrekullueshme.

Blackjack live

Blackjack live

Siç thamë më parë blackjack është loja më e njohur që mund të luani në Betmaster. Dhe, duke qenë se kjo është një lojë shumë e njohur, do të prisnit që të ketë shumë variante të ndryshme të së njëjtës. Këtu mund të luani një nga lojërat e mëposhtme:

 • Lobi i Blackjack
 • Blackjack A
 • Blackjack B
 • Blackjack C
 • Blackjack D
 • Blackjack Diamond VIP
 • Blackjack F
 • Blackjack Fortune VIP
 • Blackjack Grand VIP
 • Partia Blackjack
 • Blackjack Platinum VIP
 • Blackjack Silver 1
 • Blackjack Silver 2
 • Blackjack Silver 3
 • Blackjack Silver 4
 • Blackjack Silver 5
 • Blackjack Silver 6
 • Blackjack Silver 7
 • Blackjack VIP B
 • Blackjack VIP C
 • Blackjack VIP D
 • Blackjack VIP E
 • Blackjack VIP G
 • Blackjack VIP H
 • Blackjack VIP I
 • Blackjack i personit tĂ« parĂ«
 • Blackjack i pafund
 • Salon PrivĂ© Blackjack 1
 • Salon PrivĂ© Blackjack 2
 • Salon PrivĂ© Blackjack 3
 • Blackjack All-Star
 • Bakarat C
 • Blackjack
 • Blackjack 1
 • Blackjack 7
 • Blackjack Gold 1
 • Blackjack Gold 3
 • Blackjack Gold 4
 • Blackjack Gold 5
 • Blackjack Gold 6
 • Blackjack Green
 • Lobi i Blackjack
 • Blackjack Platinum 1
 • Blackjack VIP A
 • Blackjack VIP Alpha
 • Blackjack VIP Beta
 • Blackjack VIP Gamma
 • Blackjack VIP L
 • Blackjack VIP M
 • Blackjack VIP N
 • Blackjack VIP O
 • Blackjack VIP P
 • Blackjack VIP R
 • Blackjack VIP S
 • Blackjack VIP T
 • Blackjack VIP X
 • Lobi i parĂ« Persona Blackjack
 • FreeBet Blackjack
 • Lobi Freebet Blackjack
 • Blackjack Italian
 • Live - Blackjack A
 • Live - Blackjack Azure A
 • Live - Blackjack Azure B
 • Live - Blackjack Azure C
 • Blackjack live Azure D
 • Live - Blackjack Azure E
 • Live - Blackjack Azure F
 • Live - Blackjack Azure G
 • Live - Blackjack Azure H
 • Live - Blackjack Azure J
 • Live - Blackjack B
 • Live - Blackjack C
 • Live - Blackjack D
 • Live - Blackjack E
 • Live - Blackjack BJ
 • Mambo Blackjack i Pafund
 • Merengue Blackjack 2
 • Fuqia Blackjack
 • Rumba Blackjack 1
 • Salon PrivĂ© Blackjack A
 • Salon PrivĂ© Blackjack B
 • Salon PrivĂ© Blackjack D
 • Salon PrivĂ© Blackjack F
 • Speed Blackjack E
 • Speed Blackjack G
 • Speed Blackjack H
 • Speed Blackjack I
 • Speed Blackjack J
 • Speed Blackjack K
 • Speed Blackjack L
 • Speed Blackjack M
 • Blackjack turk
 • Pafund 21 Blackjack Auto Split Live
 • Blackjack Live Pafund
 • Blackjack turk i pakufizuar
 • Blackjack VIP
 • Blackjack VIP me dorĂ«zim
Rregullat e Blackjack

Rregullat e Blackjack

Para se të vendosni të luani Blackjack, është mirë të mësoni rregullat e lojës. Kjo është mënyra e vetme për të përmirësuar shanset tuaja për të fituar në planin afatgjatë.

Ideja kryesore e lojës është të arrish një dorë më afër 21-shit, më lart se tregtarët pa u dëmtuar. Pra, kjo do të thotë që ju nuk duhet të keni një dorë që arrin gjithsej 21 gjatë gjithë kohës për të fituar. Ju duhet të keni një dorë që është më e lartë se tregtarët për të fituar, ose një situatë tjetër ku mund të fitoni është nëse tregtari dështon.

Ju luani vetëm kundër tregtarit dhe jo kundër lojtarëve të tjerë. Loja fillon me vendosjen e një basti dhe tregtari do t'i shpërndajë dy letra secilit lojtar dhe dy letra vetes. Ka disa gjëra që mund të bëni pasi të merrni letrat që do t'ju lejojnë të përmirësoni dorën tuaj.

Ju keni mundësinë të qëndroni, kjo do të thotë se nuk do të merrni asnjë kartë shtesë, ose mund të goditni dhe të merrni një kartë tjetër. Ju mund të merrni aq karta sa mendoni se janë të nevojshme. Opsione të tjera përfshijnë ndarjen, dorëzimin dhe dyfishimin.

Kur të dorëzoheni?

Ekzistojnë vetëm 2 situata të mundshme kur duhet ta konsideroni dorëzimin si opsion.

 1. Nëse keni një dorë me një vlerë totale prej 16 kundrejt 9-së së tregtarit përmes Ace.

 2. Dhe, nëse keni një dorë me një vlerë totale prej 15 kundrejt një tregtari 10.

Kur të ndaheni?

Ju duhet t'i ndani çiftet tuaja në rastet e mëposhtme:

 • GjithmonĂ« ndani aset.

 • AsnjĂ«herĂ« mos i ndani dhjetĂ«ra.

 • NjĂ« palĂ« 9-sh ndahet kundĂ«r tregtarit 2 deri nĂ« 9, me pĂ«rjashtim tĂ« 7-ve, pĂ«rndryshe qĂ«ndrojnĂ«.

 • GjithmonĂ« ndani me 8

 • NjĂ« palĂ« 7 ndahet kundĂ«r tregtarit 2 deri nĂ« 7, pĂ«rndryshe goditet.

 • NjĂ« palĂ« 6-sh ndahet kundĂ«r tregtarit 2 deri nĂ« 6, pĂ«rndryshe goditet.

 • NjĂ« palĂ« 5-she dyfishohen kundĂ«r tregtarit 2 deri nĂ« 9, pĂ«rndryshe goditen.

 • NjĂ« palĂ« 4 ndahet kundĂ«r tregtarit 5 dhe 6, pĂ«rndryshe goditet.

 • NjĂ« palĂ« 3 ndahet kundĂ«r tregtarit 2 deri nĂ« 7, pĂ«rndryshe goditet.

 • NjĂ« palĂ« 2 ndahet kundĂ«r tregtarit 2 deri nĂ« 7, pĂ«rndryshe goditet.

ÇfarĂ« duhet tĂ« bĂ«ni me njĂ« dorĂ« tĂ« butĂ«?

Kur keni një Ace, dhe Asi llogaritet si 11, ju keni një dorë 'të butë' dhe kjo është ajo që duhet të bëni në çdo total:

 • GjithmonĂ« duhet tĂ« qĂ«ndroni nĂ« soft 20.

 • GjithmonĂ« duhet tĂ« dyfishoni kundĂ«r tregtarit 6, nĂ« soft 19, pĂ«rndryshe qĂ«ndroni.

 • Ju duhet gjithmonĂ« tĂ« dyfishoni kundĂ«r tregtarit 2 nĂ« 6 dhe tĂ« goditni kundĂ«r 9 pĂ«rmes Ace, pĂ«rndryshe qĂ«ndroni nĂ« soft 18.

 • GjithmonĂ« duhet tĂ« dyfishoni kundĂ«r tregtarit 3 deri nĂ« 6, pĂ«rndryshe goditni nĂ« 17 tĂ« butĂ«.

 • GjithmonĂ« duhet tĂ« dyfishoni kundĂ«r tregtarit 4 deri nĂ« 6, pĂ«rndryshe goditni butonin 16.

 • GjithmonĂ« duhet tĂ« dyfishoni kundĂ«r tregtarit 4 deri nĂ« 6, pĂ«rndryshe goditni 15-Ă«n e butĂ«.

 • GjithmonĂ« duhet tĂ« dyfishoni kundrejt tregtarit 5 deri nĂ« 6, pĂ«rndryshe goditni nĂ« soft 14.

 • GjithmonĂ« duhet tĂ« dyfishoni kundrejt tregtarit 5 deri nĂ« 6, pĂ«rndryshe goditni butonin 13.

ÇfarĂ« duhet tĂ« bĂ«ni me njĂ« dorĂ« tĂ« fortĂ«?

Kur keni një Ace që llogaritet si 1, këto janë veprimet e mëposhtme që duhet të bëni.

 • Duhet tĂ« qĂ«ndroni gjithmonĂ« nĂ« 17 e mĂ« shumĂ«.

 • Ju gjithmonĂ« duhet tĂ« qĂ«ndroni kundĂ«r tregtarit 2 deri nĂ« 6, pĂ«rndryshe, goditni, kur keni njĂ« dorĂ« me njĂ« vlerĂ« totale prej 16.

 • Ju gjithmonĂ« duhet tĂ« qĂ«ndroni kundĂ«r tregtarit 2 deri nĂ« 6, pĂ«rndryshe, goditni, kur keni njĂ« dorĂ« me njĂ« vlerĂ« totale 15.

 • Ju gjithmonĂ« duhet tĂ« qĂ«ndroni kundĂ«r tregtarit 2 deri nĂ« 6, pĂ«rndryshe, goditni, kur keni njĂ« dorĂ« me njĂ« vlerĂ« totale prej 14.

 • Ju gjithmonĂ« duhet tĂ« qĂ«ndroni kundĂ«r tregtarit 2 deri nĂ« 6, pĂ«rndryshe, goditni, kur keni njĂ« dorĂ« me njĂ« vlerĂ« totale prej 13.

 • Ju duhet tĂ« qĂ«ndroni gjithmonĂ« kundĂ«r tregtarit 4 deri nĂ« 6, pĂ«rndryshe, goditni, kur keni njĂ« dorĂ« me njĂ« vlerĂ« totale prej 12.

 • GjithmonĂ« duhet tĂ« dyfishoni kur vlera totale e dorĂ«s suaj Ă«shtĂ« 11.

 • Ju duhet gjithmonĂ« tĂ« dyfishoni kundĂ«r tregtarit 2 deri nĂ« 9, pĂ«rndryshe goditni kur keni njĂ« dorĂ« me njĂ« vlerĂ« totale prej 10.

 • Ju duhet gjithmonĂ« tĂ« dyfishoni kundĂ«r tregtarit 3 deri nĂ« 6, pĂ«rndryshe goditni kur keni njĂ« dorĂ« me njĂ« vlerĂ« totale prej 9.

 • Kur keni njĂ« dorĂ« me vlerĂ« totale 8, duhet tĂ« godisni gjithmonĂ«.

Ruletë live në Betmaster

Ruletë live në Betmaster

Ka variacione të ndryshme të ruletit që mund t'i gjeni në Betmaster duke përfshirë:

 • RuletĂ« Rrufeja
 • Lobi i RuletĂ«s
 • RuletĂ« Amerikane
 • Auto-RuletĂ«
 • Benelux Slingshot (Auto Roulette La Partage)
 • RuletĂ« me top tĂ« dyfishtĂ«
 • RuletĂ« zhytĂ«se
 • RuletĂ« VIP
 • RuletĂ« e personit tĂ« parĂ«
 • RuletĂ« Rrufeja e Personave tĂ« ParĂ«
 • RuletĂ« zhytĂ«se
 • RuletĂ«
 • RuletĂ« franceze ari
 • Auto Roulette VIP
 • RuletĂ« e shpejtĂ«sisĂ«
 • Rrota e fatit
 • RuletĂ« live 24/7
 • Lobi i RuletĂ«s Amerikane
 • Auto Roulette Live
 • Auto Roulette Live Classic 1
 • Auto Roulette Live Classic 2
 • Auto Roulette Live Speed 2
 • Auto Roulette Live VIP
 • Authentic Roulette Live Casino Hamburg
 • Roulette Blaze Live
 • RuletĂ« live nĂ« katin e kazinosĂ«
 • Nga Casino Marina Roulette
 • Cumbia Ruleta Live
 • Auto Roulette Duo
 • Diamon Roulette Live
 • Lobi i RuletĂ«s sĂ« Personit tĂ« ParĂ«
 • Ruleta Grand Live
 • Live - Roulette Lobi
 • Live - Mega Sic Bio
 • DrejtpĂ«rdrejt - Ruleta A
 • Live - Roulette Auto
 • Live - Roulette Azure
 • Live - RuletĂ« Makao
 • Live - RuletĂ« me shpejtĂ«si
 • RuletĂ« e kazinosĂ« Marina
 • RuletĂ« Namaste
 • Oracle Casino Roulette
 • Oracle Casino Roulette 360
 • Portmaso Casino Roulette Prestige Auto Roulette Roulette High
 • RoletĂ« me rul tĂ« ulĂ«t
 • RuletĂ« e rregullt
 • RuletĂ« VIP
 • RuletĂ« 2
 • RuletĂ« Gold
 • RuletĂ« ari 3
 • RuletĂ« jeshile
 • Lobi i RuletĂ«s
 • Testi i Lobit tĂ« RuletĂ«s
 • Kazino autentike Roulette Live Royal
 • Salon Prive Roulette 2
 • RuletĂ« me shpejtĂ«si automatike
 • RuletĂ« automatike me shpejtĂ«si
 • RuletĂ« e shpejtĂ«sisĂ«
 • RuletĂ« turke
 • RuletĂ« turke

Por, përpara se të filloni të luani të gjitha ato lojëra emocionuese ruletë, duhet të mësoni së pari rregullat. Kjo është një nga lojërat më të njohura të kazinosë dhe pasi të mësoni bazat, mund të luani çfarëdo loje që ju pëlqen. Ruleta është një lojë fati, kështu që në pamje të parë duket sikur nuk mund të bëni asgjë për të përmirësuar shanset tuaja për të fituar.

Rregullat e Ruletës Live

Rregullat e Ruletës Live

Për të qenë i sinqertë, nuk ka asnjë mënyrë që të parashikoni se në cilin numër do të bjerë topi. Por, ka diçka që mund të bëni për të përmirësuar shanset tuaja. E shihni, disa lojëra ofrojnë shanse më të mira për të fituar se të tjerat, dhe nëse qëndroni në ato baste, do të fitoni në afat të gjatë.

Ekzistojnë tre versione klasike të lojës, ruletë amerikane, evropiane dhe franceze. Ajo që duhet të dalloni këtu janë bastet e ndryshme që mund të vendosni ndërsa luani. Disa baste ofrojnë pagesa më të mira, por shanset për t'i fituar ato janë shumë më të vogla, dhe ka baste që mund të vendosni që ofrojnë pagesa më të ulëta, por shanset për t'i fituar ato janë pothuajse 50-50.

Të gjitha bastet ndahen në dy kategori të mëdha, baste brenda dhe jashtë. Bastet e jashtme janë baste të bëra në grupe numrash, kështu që për këtë arsye, shanset për të fituar këto baste janë shumë më të mira.

 • E kuqe/E zezĂ« – ky Ă«shtĂ« njĂ« bast nĂ«se do tĂ« fitojĂ« njĂ« numĂ«r i kuq apo i zi.

 • Tek / Çift – ky Ă«shtĂ« njĂ« bast nĂ«se njĂ« numĂ«r çift apo tek do tĂ« fitojĂ«.

 • E lartĂ«/I ulĂ«t – ky Ă«shtĂ« njĂ« bast nĂ«se numri fitues do tĂ« jetĂ« i ulĂ«t, nga 1 deri nĂ« 18, ose i lartĂ«, nga 19 nĂ« 36.

 • Kolonat – ky Ă«shtĂ« njĂ« bast qĂ« numri fitues do tĂ« jetĂ« brenda njĂ«rĂ«s prej tre kolonave me dymbĂ«dhjetĂ« numra. Kolona e parĂ« pĂ«rmban numrat e mĂ«poshtĂ«m 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31, 34. Kolona e dytĂ« pĂ«rmban numrat e mĂ«poshtĂ«m 2, 5, 8, 11, 14, 17, 20, 23, 26, 29, 32, 35. Kolona e tretĂ« pĂ«rmban numrat e mĂ«poshtĂ«m 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33, 36.

 • NjĂ« duzinĂ« – ky bast mbulon edhe 12 numra, por kĂ«tĂ« herĂ« me radhĂ«. 12 mbulon numrat nga 1 deri nĂ« 12, e dyta 12 mbulon numrat nga 13 deri nĂ« 24 dhe 12 3 mbulon numrat nga 25 deri nĂ« 36.

Bastet e brendshme mund të vendosen brenda drejtkëndëshit ku janë të gjithë numrat. Këto baste ofrojnë një pagesë më të mirë, por nëse jeni fillestar duhet të jeni të kujdesshëm, gjithsesi, nëse keni një parandjenjë me fat, atëherë duhet ta bëni atë. Këtu janë të gjitha bastet e brendshme që mund të vendosni:

 • Drejt lart – ky Ă«shtĂ« basti qĂ« ofron pagesĂ«n mĂ« tĂ« lartĂ«. Ju vendosni bast nĂ« njĂ« numĂ«r tĂ« vetĂ«m dhe nĂ«se e keni marrĂ« me mend mirĂ«, do tĂ« merrni njĂ« pagesĂ« 35 me 1. Dhe, nĂ«se nuk mund tĂ« vendosni vetĂ«m pĂ«r njĂ« numĂ«r me fat, mund tĂ« vendosni sa mĂ« shumĂ« baste tĂ« drejtpĂ«rdrejta qĂ« dĂ«shironi.

 • NdarĂ« – ky Ă«shtĂ« njĂ« bast pĂ«r dy numra pranĂ« njĂ«ri-tjetrit nĂ« tryezĂ«.

 • Rruga - ky Ă«shtĂ« njĂ« bast pĂ«r çdo numĂ«r brenda njĂ« rreshti prej tre numrash.

 • KĂ«ndi – ky bast Ă«shtĂ« i ngjashĂ«m me bastin e ndarĂ«, por kĂ«tu do tĂ« vini bast nĂ« katĂ«r numra. Numrat duhet tĂ« formojnĂ« njĂ« katror nĂ« tryezĂ«.

 • LinjĂ« – ky bast Ă«shtĂ« i ngjashĂ«m me njĂ« bast rruge, por kĂ«tu ju po mbuloni dy rreshta me tre numra.

 • Bast me pesĂ« numra - ky Ă«shtĂ« njĂ« bast pĂ«r numrat e mĂ«poshtĂ«m 0, 00, 1, 2 dhe 3.

 • Shporta - ky Ă«shtĂ« njĂ« bast pĂ«r numrat 0, 1, 2 dhe 3.

 • Bast me gjarpĂ«r – ky bast mbulon numrat e mĂ«poshtĂ«m 1, 5, 9, 12, 14, 16, 19, 23, 27, 30, 32 dhe 34.

Poker Live

Poker Live

Një tjetër lojë shumë e njohur që mund të luani në Betmaster është Poker. Kjo është një lojë e mrekullueshme me shumë variante të ndryshme, dhe këto janë ato që mund t'i gjeni në kazino:

 • Kazino Hold'em
 • Texas Hold'em Bonus Poker
 • Poker Tripe Card
 • Pokeri i Karaibeve
 • Extreme Texas Hold'em
 • Bast-nĂ«-Poker
 • 2 Hand Casino Hold'em
 • 6 + Poker
 • Lobi i Pokerit nĂ« Karaibe
 • Lobi i Pokerit tĂ« Casino Hold'em
 • Lobi i Pokerit tĂ« Hold'em tĂ« KazinosĂ« sĂ« DyfishtĂ«
 • Dragon Tiger 1
 • Extreme Texas Holdem Lobi
 • Live Texas Holdem Poker
 • Lobi i Pokerit
 • Lobi i bonusit tĂ« Texas Hold'em
 • Lobi i Pokerit me Triple Card

Por para se të filloni të luani poker, duhet të mësoni rregullat bazë. Ju duhet të dini se si funksionojnë bastet dhe të mësoni renditjen e dorës. Kjo është diçka që do ta zotëroni shumë shpejt ne jemi të sigurt dhe sapo ta bëni këtë do ta shijoni më shumë.

Gjëja këtu është se duhet të mësoni rregullat përmendësh përpara se të vendosni të luani për para të vërteta, sepse nëse nuk e dini renditjen e dorës, mund të hidhni një kartë të mirë, për shembull.

Turne pokeri

NjĂ« nga pjesĂ«t mĂ« emocionuese tĂ« tĂ« luajturit poker Ă«shtĂ« tĂ« marrĂ«sh pjesĂ« nĂ« turne. ËshtĂ« shumĂ« e lehtĂ« tĂ« bashkohesh nĂ« njĂ« turne ku duhet tĂ« paguash njĂ« blerje dhe do tĂ« marrĂ«sh njĂ« numĂ«r tĂ« caktuar çipash pĂ«r tĂ« luajtur. EkzistojnĂ« lloje tĂ« ndryshme tĂ« turneve ku mund tĂ« merrni pjesĂ« dhe ne do tĂ« pĂ«rmendim disa nga mĂ« tĂ« njohurit:

 • Ngrirjet – NĂ« kĂ«tĂ« lloj turneu ju merrni njĂ« numĂ«r tĂ« caktuar çipash dhe pasi t'i humbni ato, jeni jashtĂ«.

 • Riblen – NĂ« kĂ«to lloj turneu ju lejohet tĂ« blini mĂ« shumĂ« çipa pasi tĂ« humbni tĂ« gjitha ato qĂ« keni blerĂ« fillimisht.

 • Bujari – NĂ« kĂ«to lloj turneu, njĂ« pjesĂ« e blerjes tuaj shkon drejt grupit tĂ« çmimeve dhe pjesa tjetĂ«r i shkon çdo lojtari qĂ« ju eliminon nga njĂ« turne.

 • Nokaut progresiv – KĂ«to lloj turneu po bĂ«hen gjithnjĂ« e mĂ« tĂ« njohur kohĂ«t e fundit. KĂ«tu, ju do tĂ« mbledhni gjysmĂ«n e shpĂ«rblimit tĂ« kundĂ«rshtarit tuaj kur t'i eliminoni ata, dhe gjysma tjetĂ«r i shtohet shpĂ«rblimit tuaj.

 • Sit 'n Goes – KĂ«to lloj turneu fillojnĂ« menjĂ«herĂ« pasi çdo vend Ă«shtĂ« i mbushur dhe grupi i çmimeve ndahet mes lojtarĂ«ve.

Rregullat e Pokerit me 3 letra

Shumica e lojërave të pokerit janë variante me 5 letra, por mund të gjeni edhe disa lojëra me 3 letra. Këtu vini bast se keni një dorë më të mirë se tregtari dhe renditjet janë si më poshtë:

 • Drejt Flush
 • Tre tĂ« njĂ« lloji
 • Drejt
 • Flush
 • Çift
 • KartĂ« e lartĂ«

Rregullat e pokerit për barazim me 5 letra

Pokeri me 5 letra ishte varianti më i popullarizuar përpara se Texas Hold'em ta merrte botën e pokerit si një stuhi. Ideja këtu është të ktheni dorën tuaj në një dorë më të mirë pokeri me 5 letra duke shkëmbyer deri në 5 letra. Duart fituese janë si më poshtë:

 • Flush mbretĂ«ror
 • Drejt Flush
 • KatĂ«r tĂ« njĂ« lloji
 • Full House
 • Tre tĂ« njĂ« lloji
 • Dy palĂ«
 • Nje pale
 • KartĂ« e lartĂ«

Në Omaha, ju do të merrni 4 letra vrima dhe 5 letra të komunitetit për të bërë dorën më të mirë me 5 letra. Ju do të duhet të përdorni 2 nga kartat tuaja dhe 3 nga kartat e komunitetit.

Rregullat e Studimit me 7 letra

Stud me 7 letra luhet në Las Vegas gjatë Pokerit të Serisë Botërore. Në këtë variant, ju do të merrni 2 letra me fytyrë poshtë dhe 1 me fytyrë lart. Dhe, gjatë basteve, ju do të merrni edhe tre letra të tjera me fytyrë lart dhe një kartë përfundimtare me fytyrë poshtë.

Mississippi Stud

Mississippi Stud është një lojë që luhet vetëm kundër tregtarit, e cila merr shumë presionin e lojës. Loja fillon me një bast ante dhe ju do të merrni dy letra vrima me fytyrë poshtë. Këto janë pagesat dhe renditjet e duarve në Mississippi Stud:

 • Flush Royal: 600/1
 • Flush drejt: 100/1
 • KatĂ«r tĂ« njĂ« lloji: 40/1
 • Full House: 10/1
 • Flush: 6/1
 • Drejt: 4/1
 • Tre tĂ« njĂ« lloji: 3/1
 • Dy palĂ«: 2/1
 • Çift Jacks ose mĂ« i lartĂ«: 1/1
 • Çifti gjashtĂ«she nĂ« dhjetĂ«she: Shty
3 Ofertat më të mira të paketave të mirëseardhjes në kazinotë online ecoPayz në tetor
2023-10-04

3 Ofertat më të mira të paketave të mirëseardhjes në kazinotë online ecoPayz në tetor

A po kĂ«rkoni pĂ«r bonusin mĂ« tĂ« mirĂ« tĂ« mirĂ«seardhjes nĂ« tetor pĂ«r depozitat nĂ« ecoPayz? Kur kĂ«rkoni pĂ«r bonusin ideal tĂ« depozitĂ«s pĂ«r tĂ« kĂ«rkuar, Ă«shtĂ« jetike tĂ« merren parasysh metodat kualifikuese tĂ« pagesĂ«s sepse disa kazino mund tĂ« kufizojnĂ« pagesat me portofolin elektronik, veçanĂ«risht Skrill dhe Neteller. 

ÇfarĂ« Ă«shtĂ« Betmaster Casino? NjĂ« rishikim i shpejtĂ«
2021-03-24

ÇfarĂ« Ă«shtĂ« Betmaster Casino? NjĂ« rishikim i shpejtĂ«

Kazino Betmaster u themelua në vitin 2014 përpara se të hapte dyert për publikun në vitin 2019. Kjo kazino online është në pronësi dhe operohet nga Reinvent Limited. Veçanërisht, Betmaster është i regjistruar në Curacao dhe punon me mbi 15 zhvillues të lojërave të kazinosë. Kazino Betmaster ofron opsione të ndryshme lojrash, duke përfshirë lojëra tavoline, video lojëra elektronike dhe lojëra live. Kjo e ka vënë atë në qendër të vëmendjes pavarësisht konkurrencës së lartë në tregun e lojrave.